Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vespa ET4...120 az ára
a Harley egy Fatboy,2.890000 ft
képet majd guberálok a laptopról
no lássuk,miről maradtam le
neked adom majd amiket kiszedek pogácsákat ,hogy legyen mit rágcsálnod. legalább addig sem beszélsz.
én tudom hogy egy szent vagy...
a gép pontosan úgy van hagyva mint ,ahogy leraktam a legutóbbi atomkemyény hajtás után. sajnos még nem volt időm lemosni,mert azóta horgászok egyfolytában. tegnap fogtam is végre egy közeli fórumos pajtást :) igaz a kollegájára mentem ,süllőre :) ma a nagytestvérét szeretném kifogni. nagycsukát .
ha most geci lennék ,akkor mondanám ,hogy ezzel nem fog elfáradni és 10 km enként ehet majd egy fagyit .

tehát én igazából jót tettem vele ,hogy rávezettem és csak hálával tartozik mindezért! sőt! ha nagyon kisarkítom a dolgot,akkor gyakorlatilag megmentettem az életét! szó szerint.

összegezve.

egy hős vagyok és még életmentő is! kérem a jussom az álamtól. köszönöm.
három ályróért küldök a qpluhgodba gumibasült pogácsákat..nyolcat a többit meg megesszük útközben
készítsed a gépet.. január elején 5 nyóc fok!aradon
nem mi?
mert te erölszakoltad rá szegény thibcsi gépet is..

képzeld el a vevő pirospozsgás arcát ahogy benyit a kapun és meglátja a meztelen asszonyod mellett a gladiátormotort a szögesgumikkla... mér arrra sem méltatná a szemét hogy ránézzel a mezítelen nőre..egyből szívszédülésben kinyúlna...te meg ecsetelhetnéd neki..igy vigáztam rá úgy figyeltem minden kívánságát.
az ember szive meg ...
píííííííííííííííííííííííííííííííí
ez lemaradt.
tessék:
mond azt neki ,hogy nekem hiszel vagy a szemednek?
saját maga miatt utálta meg saját magát! mi csak sugaltuk neki hogy valami nem stimmel vele. sose éreztettem vele ,hogy nem velünk kéne jöjjön. én mindig kedves voltam vele és segítettem. és halkan mondtam neki ,ha nem jó csinált valamit. és türelmes is voltam mindig.
szerintem nem miattam ment el a kedve az egésztől.
én már látom..nem lsz itt hőrli..hozod vissza a csapatba..nekem semmi bajom vele.ha misike elfér...
majd téped a hajad szombat este megent..aztán egyszr csak elfogy..mármint a hajad
látom csak leesett...

kicsit lassan kapcsolsz de ha nagyon koncentrálsz meg lesz az... képzeld el mikor oda jön egy vevő a csak hobby enduros boltba járos motorra, és meglátja elöl-hátul csunyán szegekkel kiverve a gumit...

mit mondok neki..? azt a látványt nehéz megdumálni...

kb mintha a férj éppen binyitna miközben a feleségét dolgozom, mit mondanánk.? csak talaj tornáztunk vagy mi.?
vigázz manka..neked ugye nincs feleséged akit oda tegyé a motor meg a 100ezer mellé mondom vigázz

szali ezt el sem hiszem...akkor te is hörlis lesze? mi lesz rumcival nélküled.. mit mesél majd a pirosba?
gurulunk eggyet bakkler... ha az eldől egy patkban hogy a gecibe állítja fel..hát a kátélyemet is alig bírta...10djére
hát a hőrlivel még úgy sem fog tudni jönni. me azon brugókar senics ill 16colosba csak simó krosszgumi van
Vagy megutáltattátok vele!

Nálunk is van olyan,akivel megutáltattuk,pedig amíg el nem jött velünk addig nagyon szerette a motorozást!
még nem volt rá szükségem :) hálistennek jöttek anélkülis
rumcájsznak nem valo az enduro, folyton kiborult tőle fejben...

mondjuk a tetkoihoz is jobban fog menni a hőrli...

te Gabi mondták már neked hogy 1 hörli mennyire csajozos.? csak ugy szolok..
csak azért segítkeznék neki a harley vételben ,hogy biztos tudjam megvette. . csak akkor nyugszok meg ,ha már tuti nem lesz a garázsában semmilyen endúróra alkalmas motor..
én meg félige leolvasom és azt hittem mikro irod hogy megent cserélheted vissza...a lukas gumit akarja bálintkabrsz vissza rakni...
nem..érte...
de a végére csak kiderült a defektes szögesgumi megy fel neki előre..már eleve szöges...nÓÓÓÓrmális . .
meglátná ilyennel a VeVő..hát egyből sharkon fordulna ...vagy aszt mondaná
tegylé ide emellé a 100ezer mellé még kétszázat lyaúbarát különben az asszonyodat meg sem nézem ...hátulról
pedig Viktoria ez a sorrend nálunk ugy van ha motorozunk akkor motorozunk, nincs rinya, a család az majd csak utána jöhet....

ez az enyuci fellőte a puncit, ötre haza kell érni duma erre felé nem járja...
most béke honol szívemben nem kel félni viktor:) várom azt a jóidőt akkor mehetünk hajtani. aztán uj kuplung :)) azt mégjobban várom.. ha lesz 5-8 fok mehetünk.

manka. mennyi a vespa? és milyen? illetve a harley? de most komolyan kép van?

képzeld Viktor! rumci eladja a ktm et! van isten! és minő csoda harlety akar venni! bazmeg sikerült kigolyózni :))) ez is megutálta az endúrót hálistennek ....
lya
van aki szereti a verést..sőt igényli is..
én meg kifejezetten kitérek a konfliktusok elől
bazzeg az hagyán hogy lemostam , de a gumit is kicseréltem egy újra elöl, mivel amugy is defektes volt.. de most meg szerelhetem megint át szögesre az elejét, na ez a bosszanto...