Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mára átalakult már
akartak
és azt nézted már, hogy mostanában a veterán börzén milyen árban mennek?
én akartam venni csak hülyeségből 1-t, mondom majd kipofozom és kiteszem a műhelybe... pofára estem mert egy szakadt rozsdás horpadt darabért akartam 25ezret kérni
Jo kis kocsi.Nekünk nem telt ilyenre de a modos szomszéd gyerköc odaadta gyerekkoromba néha
.
Ok
Inkább neeeee
Szép ez a nő csak még fiatal
Mit akarsz te anyámtól?
Na jo akkor megbocsátok
Futkározik a tököm,minek,hogy elfáradjak ?Öreg vagyok én mán bohócnak Nem szoktam mindent végig olvasni,csak gyorsan belepofázok a semmibe Vissza meg nem tudok olvasni,azt nálunk a suliba nem tanították,meg régen is volt
jó sofőr sosem fékez

használom a hátsót, de íppen hogy a csimma talpának a szélivel taposom a kis háromszög végit
Csika te kis olvasni nem tudoteleszkop szerelő.Olvasd el mit irtam te profi.Vagy olvastasd el vkivel!Azt irtam hogy az öszerakás után az első motorozásra indulunk Zééével.Ujak a műanyagok meg a matrica láncszett minden.Fuss neki ujra ha velem akarsz szivoskodni
Akkó áccsóféket nem is hazsnálode mi?
nekem az is le van színterezve feketére, és nem kopott le, mondjuk csámpás is vagyok
na,akkó makiverem
maki mondta...mert maki tudja ...maki mindent tud ...maki aki maki .....
Jááá,de szíp,nekem egy hét alatt a ktm felírat a dekniről eltünne,mintha kutya harapta volna ki Most ezt vagy nem használod,vagy új volt még,vagy kifele vagy csámpás
Mondjuk az üzletből ha gyorsan megkérdezi
állitólag vmi olyasmit nyögött vki itt a fórumban, hogy ktm 001 a kód

de majd kiderül, először végig kell motorozni a szezont