Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoozee!
Hivatalosan, pl. egy KTM EXC300-ban hány üzemórára vannak kiírva a blokk csapágy cserék?
- Főtengely
- Váltó kihajtó
- meg a másik 3 váltó végeken.

Köszi
zajlik itt az élet
te zarándok. én nem mék sehova márciusig ne keressetek. beleszartam az egészbe de kurvanagy ívben. majd mék ,ha lesz kedvem tavasszal. az olvasgatóknak azt üzenném "tudják kik" hogy nekem nincs kidobálni való 10 -15 ezrem egy elbaszott hétvégi hajtásra(zsinórban egymásután) . ebből kifolyólag más bajom nincs ,de ez elég nyomós ok. sajnos ez van. ha nem lehet megérteni akkor lépni kell.
elnézést ha valami annyira bántó volt. fene azt a galamblekű mocskos kurva életbe!

és hajrá a romaniacson! de télleg! meg a 6 naposon is! jöjjön össze azt kívánom !

azért ,ha összefutunk jó lenne tudni ,hogy intsek e vagy hanyagoljam.
most hívott szali...
elsápadó hangon közölte...mások is olvassák a fhórumot... nem csak azok akik írnak .
hát én ezt nem is értem...hát nem csak azok akik írnak...
egy nyilvános fórumot....ály dont ánder sztend( shinalyiul: én nem értem ezt)

egy világ omlott össze bennem...jó nem túl nagy de világ volt
hát szali...fater sem ir de tudom hogy mindég mindent lát..és csak azért nem hivogat mert már tudja...rajtam ..lelki identiltásomon állítani nem tud, mer ...javithatalan vok

hát azt hitted hogy ...a beszólásaid...büntetlenül maradhatnak...tévedsz... én sem lálykollak többé . .
de ne reménykedj...tavasszal az olvasóid újra keresni fognak..mert nélkülözhetetlen vagy...egy szerethető köcsög-ölö én csak úgy hívlak mostmár :a csendes gyilkos mert a többi nemlátja de mindég megölnéd mindet aki egy kicsit is ...lassul...nyüszít...feladja...
képzeld..ha M hallotta volna amit a dombtetőkön mondtál....mindegyiken mert sajnos mindig sokat pihenkéltünk...indokolatlanul sokat
hülye vagy...még az ország hívószámát is kitörölné a thelcsilyéből.

M...ike hát vedd már észre tanítani praúbál ez a szerencsétlen... és nem baszogatni...de olyan dolgokkkal találtuk szembe magunkat ott kint, mintha a büdös életbe nem lettél volna kint..velünk ..nélülünk már évek óta endúrózol..racélol hát hogy arákba ne várná le gabi hogy racer vagy kemény legyé....hogy nem egy rumci 2 hozott....és ez teljességel sokkolta szegényt.
hidd el a berg képes alapjáraton arra amire egy 2t kély...láttad mikor külön ettünk... ott szali rükvercbe hozta fel a berged..mert tényleg érthetetlen volt az egész...
áki sem volt hibátlan de ő legalább...belátta hogy ez katasztrófa volt... és oda is tette magát..mocskossul figyelt..pedig egy kúrva enddúróbajnok bazmeg... és a csörgőkígyója..az exc eszkawátorral a végén...hát csod hogy hazaértünk...a te géped is meg lett mentve nem?
nem besértődni...

bekeményíteni...rumci stilust elhagyni...nyafi óhne.
tudnod kell..a zaránd egy teljessen más stílus mint a dévai b nyom...hú bakker mit kapok szalitól..ne báncs szali neeeeee
de nem másabb mint a romaniacs expert!
ugyhogy leszarom haragszol é vagy sem de aki ott akar kemény lenni annak itt ezt akadály nélkül kell venni...
hivd fel csak a fatert..majd mesél neked róla..gyere ki ákiékkal egyszer ő is tud... maga az elszántság az kevés oda...

bocsi az őszinte kivonulásért .
Na voltak motort nézőben?
Ilyet csak akkor tudok elképzelni, ha valaki egy szakadt tömítést tett vissza, de lehet nálad akkora depresszió van a motorba, hogy még a hengertalp tömítést is leszívja

Van intód meg mikrométered is, hogy ki tudod otthon mérni a dugót/hengert?

Kliengerit egyébként tökéletes, de a 0.5 szerintem vastag hengertalphoz, elég a 0.3-as, most már csak a vízpumpa alá teszek 0.5-t.
Estét!
dezsi ismered ezt a motort? http://www.kepesmotor.hu/gasga...
nekem pl egyik céerememen sem romlott le
mer egysem volt .
de mivela fhorgattyús ház egy nyomástaró edény(köcsög és a nyomás ott van hogy lecsökken a környezeti nyomás alá ...általában fordulatonként egyszer ezért nem csak komprimálodok a benzinlevegő keverék, hanem depresszív hatás is alakul ki compressió ütemben...ezért ez theljessen nÓÓrmális
főleg akkor ha szar anyagú a tömítésed...
nekem amúgy egy kéktélynél sem volt ezzel gond...
100ft ért lehet venni karton péper (egyoldalú szinnel és 0,5mm vastag) kivágtam majd szépen zsírral vastagon bekentem majd száradt 10 percet..beszívta magába amenniyt akart majd újból átkentem zsírral.. és azokkal sosem volt gond se blokközép helyen se oldaldeknitömítésnét sem hengertalpnál se vizpumpatömítésnél
kéktély ..négykély mindegyiket birta..tovább mit a hozott gyári tömítésekkel összerakott cuccok!

a vizpumpa amúgy jobb ha 0,5ös klingelitet használsz...az többszöri szerelést is elbír..emez nem
emlékszem szali erre a thőrténetre.. még lábnyomot is találtál a kabátodon..de nem emlékszel hol a lóba rugtak meg
nekem volt már cr nél
valaki járt már ugy 2t-vel hogy elkezdett a hengertalpnál benzingőzölni..? pontosan a bal oldalon a gyujtásnál, pont középen...

lekaptam a hengert és ott egy szakaszon beszivta a forgattyus ház felé a tömitést... lehet hogy a tömités anyagában volt a hiba..? merthogy ilyen házilag vágott holmi volt.

mindegy holnap kicserélem, viszont csodaszép a hengerem, dugo is elmegy még, gyűrü légrés 5 tized.. majd tavasszal kicserélem komplett..
ez van mikor egy üveg ballantájnsz elfogyasztása után négykézláb térdenmászva kuszol haza hajnalban... meg a szines ásitás..

hú bazki,durva lehetett! még jó hogy csak álom volt. nekem is volt rémálmom! azt álmodtam ,hogy ránőtt mind a két könyököm a kormányra! fujj ,de szar volt! mikor felkeltem reggel meg is tapogattam a könyökeim és fájtak! egy bazinagy börkeményedés volt mindkettőn! illetve ki volt kopva a széldzsekim is azon a részen.
január öt csütörtök. akor ez lesz előtte egész évben(az a négy nap +4fok északa 0 és ötödikén tatám...felmelegedés +1fok..de én kettőben bizom..
azt hitted a múltkor is hogy majd megizzadunk a patakokban meg a szuper helyeken ..e helyett a fél tanknyi benyát megtakarították neked
élyszaka rémálmom volt..de még abban is tovább jutottunk mint a múltkori motorzáskor
zsír! januárba jó lesz az 5 is! addgra megszokom a telet,és melegnek érzékelem már a nullát is. 5 be meg még lehet izzadok is majd.
Itt mé nincs ilyen az öregeknek? http://youtu.be/Fguy3UWDYxc
nem baj januárba azért mehetünk 5 fokban is.. a héten meg északa minusz..láttad...-3 -4 nappal meg 2fok..mondjuk összehozom a nyolcat.
mer:jobbról két fok balról kettő....az négy
lya
meg elöl is kettő meg hátul is kettő az már nyóc
de a thér amibe létezünk 3D-s ezért feül is kettő meg alul is kettő az már ...hú ki sem merem irni....tizen
hát tizen két fok
az már akkor thawasz
bakker a kabát sem kell
na ez az.
hol van 5-8 fok?
majd január 5dikkkére ir 5-6ot
azér 5-6 mert 5öt ír én meg bizalomból..adok neki egyet
most nyüszítenek hogy hajtsunk...decemberegész hava havmentes +8fok volt..lehet nem emlékszel már rá..ill az utolsóra szeretnél nem emlékezni
ezek milyen gumival mennek? sima street gumikkal 21/19 es keréken?
hát szerintem se
azért átnézem a vasat holnap bekészitem ugrásra készre. én nem mék 0-5 fokban
csak 5-8 fok legyen legalább és reggel ne túl nagy fagy legyen, ha nem muszáj. esetleg madárfütty . más nem lényeg.

a vespáról tolhatnál képet manka! nameg magadról is :) muhahaha
Ezért írtam. Ha 100km akkor az legyen a ktm nyergében .

Ma sem sikerült kimennem Péntek már szinte biztos no meg a hétvégéből az egyik nap....csak az idő engedje még
szali..nem akarom megbántani a haveredet..de csak szhórakozik velünk?...gyanci..
ákossal állunk szembe... ákos meg egy nagy...maúkamaster...A mókamaster.. the fánmászter...
hát kibaszottul..csak január elején lesz itt 5.6 fok
jó ha kettő lesz aradon..egy jobbról ...egy meg balról az már kettő nem
http://koponyeg.hu/f/100686254...
ez jó lehet,? csak kár hogy gokartok nincsenek..vagy ez ...gokart .
mennyire cshúzhat ez ..mármint egy öcccáas alatt
csak azé..mer ne mcsak apró van ám nálam egy kéccá hanem szok nálam papírpéz is lenni..azon mennyire elcsúszhatnak ha kiszóródik a zsebbű
Jó reggelt Remélem, edzetek is
http://www.youtube.com/watch?f...
aztmondom nem viszünk senkit..hú de köcsögök ezek...
a laúfaszt.
nem jön senki...
szalajtó a múltkor ezt a két szerencsétlent találta meg péntekre...be is palizta őket ...
ezek meg csak adták szali hangja alá a lovat...beforgattatták magukkal saját magukat a patakokban.majd a sáros falevéllel meg nem bepalizódtak hanem bepanírozódtak
délre egy 450exc felújitás érett be...egyre keményebben kopácsoló hangon...még jó hogy a kocsiig kibírta..kissé zetorosan de vissz ért...+husa qúplungcsere...
lyaú lyaú a husaberg qúplungját nem atom ott baszták szét...de azért csak rá segített az is hogy küzdöttek vele mint diszkó a jégen...de szögesgumi nélkül

amúgy nem is lehetett volna másként. nem az ő hibályuk volt...
kifogták a legfuribb talajt ami csak van a legfinomabb vezetővel meg a gyagyást aki semmitől sem fél...ennyi
a szívás garantált volt
csak szedgylyed kifelé őket...mert zozi küldi az újakat...a kalymánról másnap meg awathatod fel őket...
nem viszünk senki...hogy kiélhest a szadista hajlatjaidat magadon
nekei megyünk a szuperfinom múltkori lefelé pataknak...csak most lentről találok bele...wéletlen ..és egyszer csak azt veszed észre..hú bakkler ez az
de akkro már benne lszünk nyakig...meg a talaj túl sokat nem javilhat addig...
bár az egy hét alatt akkor át javul...mondjuk a sok ki nem kézbesített falevél....