Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már balázs13 a bágerben van nemsokára most hívott ......most beszéltem hori67-tel, hogy kidobnám passat lengéscsillapítót nála ...de úgylátom nem fogok ráérni autószerelésre a motorozás miatt
halacskástibinek is kéne szólni de nála esik az eső...

itt száraz a pályamű.....+4 fok lesz lassan...
Esőköpenyt rakjál be.Itt szemereg.
Sziasztok!
megyek dél felé motorozni,jön valaki?
morgen.

a vázfestést egyszer megcsináltam,de szerintem többet nem eröltetem. atomjaira szedtem a motort ,minden menetet becsavaroztam, a kormánynyakat is be kellett dugózni stbstb... aztán enyhén meg lett homokfújva csak, hogy eltávolítsa a szarabb réteget és az esetleges rozsdát szennyeződést illetve ,hogy kisímuljon némileg a felület. ezután leszinterezték . majd ujra össze az egészet . apropó még a felniket is kifüztem :)

eredmény. nem került többe az egész 2000.- ft nál,egy hét folyamatos szerelésbe téli estéken.
viszont csodaszép lett ! mint egy új! mindössze az első motorozásig :)))))) aztán pontosan ugyanúgy nézet ki mint mielőtt szétszedtem volna. hipphopp bemattul és lekopik az egész a picsába. főleg a felniről. ráadásul akkoriban még sokat járhattunk motorozni full homokra,ami kb olyan hatást gyakorolt rá mikor vizes volt ,mintha betettem volna egy betonkeverőbe az egészet ,vagy egy homokfujó kamrába. ez kb 2-3 éve volt. azóta a külcsiny nem számít. meg is látszik rajta :))) hahahahaha ,mármint a dukkón.
Jo reggelt!Hát azota már első hátso sárvádő cser megvolt!Kopoltyu elrepedve hűtő ismét összegörbűlve gumik 0 kopva kézvédő bilincs eltőrve stb. És még csak 1 év telet el Igen az c10 véletlenűl mert épp amikor kellett gumi nem volt s12 és zozi ezt occcssson tudta hozni.De amugy én csak s12 rakok a motorra nekem az jött be.
"Addig büntette Amerika és az Eu Iránt, még az lezárta a Hormuzi szorost. Már alig várja a nyugat, hogy válaszlépésre kerülhessen sor. Mert bár régen eldöntötték a csapást Irán ellen, valami ürügy azért mégis csak kell az aljas támadáshoz.
Amerika úgy viselkedik, mint ha a mexikói öböl lenne lezárva. Mi dolga a 5. flottájuknak arrafelé? Nem kellene inkább kalózosdit játszani szomáliai zászló alatt?
Amig erre figyel a világ, Israel újabb háborút indít Gáza ellen. Minden nap van egy légicsapás a palesztinok ellen, de már a kutya sem figyel oda"...
szeewaaaa

grút morning..itt megent vagy 8 fokot téveedtek a metor -olulógusuk
vagy mete-urológusok

a bakony kaman-berg
Reggelit!

Én szigorúan csak bakonyi sárral festem az egész motort! Nem kell semmi alapozó,garantáltan megtapad minden felületen és bejut a legkisebb résekbe is! A színkódját nem tudom,mert egy katonai bázison őrzik,vasbeton bunkerban, páncélszekrényben!
nekem anno azt mondta egy jó ismerősöm ,hogy a kromofágot azt csak melegvizes mosással lehet igazán semlegesíteni...simson tankot takarítottunk le kromoval ,lefujták alapózósan,2K-ssal festék is 2komponensű és lejött ahogy te is írod! lekepartuk a festéket meleg-forró vízzel lemostuk és utánnal megmaradt a festék rajta....
lehet nálad is ez okozza a bajt,de ez csak tipp
pár napja írtad hogy kromofággal szedted le a festéket,kaptál rá választ hogy mivel semlegesłtsd? ennnyire nem olvastam vissza..
lyaú a géped tibi.az ott hátul egy nem túl öreg mitász c-10 krossz kántri?
ez a szín is jó...
ha 3 évet kibir akkor az már nem is k-rosssz..
petya.
akkor a fél postaköltcség azé lyáááR?
gecimód sajnállak. az ember rályaköltia plussz lóvét...mer gondol a gyári ami rajta volt ...azért ..az amúgy szar volt?
szóval rályköltöd a sok lóvét oszt ..hiába?
egy 20asból meg megacélperselyezik..nekem volt olyan kx öccá amit perselyeztettem..nem volt vele gond..pedig az vagy 1995ben volt. azóta egerben olyna perselyeket gyártanak...
persze a nikasil az jobb...ha jó!
ha nem gyári fostalicska!70ezerért
a cr 500as is acélperselyel van el..örök élet meg pár fúrás.
amúgy az acélpersely ha megkopik és a dugó még nem áll mocsoknak..akkor úly persely új gyűrű a régi dugóhoz ..még egy hibátlanul működö szezont ad!

az a bosszantó hogy az ember praúbálj a kibaszott jól ...pöpecül rendbe rakni és tessék
gyalog én se nagyon mernék ott bóklászni
Ezt valszeg gyalog is kihagynám.
te éjjel itt tapsolsz a topikban egyedül? szewa
akkor már inkább 2 garnitúra gumi a motorra
60 ért van vaterán