ez valoban igy van ezért találták ki a KTL festést a tüzihorgany helyett ami a mercédesnél pl. 500óra sopermetet kell kibirnia de ha nem jön be a fekete ezt simán lehet porfesteni amilen szinre csak szeretnéd
Jójó, de mit szól a váz anyagszerkezete ehhez:
"A tűzihorganyzás műveletében az acélt kb. 450 °C hőmérsékletű cinkfürdőbe merítik. Ennek hatására a cink és az acél kölcsönhatásba lép egymással, és az acél felületén vas-cink ötvözet képződik."
Lehet ez után egy esés és elhajlik a váz mint a picsa, szóval át kell ezt gondolni, mit minek a rovására.
persze lehet nem lenne baja, de ezt én ki nem tudom számítani
Látom neked se jött össze ez a dolog
Részemről erre is rábasztam, bementem a csapágy boltba kerék csapágyat rendelni még múlt héten, ma nézegettem a proxt más ügyben és szettben találtam annyiért kerékcsapágy meg szimeringet, mint amibe nekem 1db csapágy kerül. Vagy a prox szettben van valami gagyi csapágy, vagy a csapágybolt drága. Bár a főtengely csapágy a proxban Koyo volt, nem tudom mit adhatnak kerék csapágynak de ha ők is Koyo-t, vagy NTN-t, akkor a csapágybolt kurva drága
1 db KOYO 60032RS 2400Ft a szett meg 2650Ft
Ma megnéztem a cuccot, jobb a helyzet, bár most másik csavart néztem, most már nem jön körömmel, fémmel is nehéz levakarni, viszont még így is fostalicskának tűnik, mintha nem tapadna az alapozó, azt hiszem szórógittel nyomta le, utána ment rá a szín.
Hali én amikor még a kawámat szedtem szét akkor le akartam galvánoztatni az egész vázat de nem fért be a galvánosnál a kádba így csak a konzolokat meg egyéb kisebb dolgokat csináltattam meg ami galvános lett az király volt még egy év múlva is csak kicsit mattabb lett.
jahh fellépésem van a csapágyboltba 2 db 6205 z csapágyért, tegnap szétszedtem nagy hével hogy ugyis van itthon, aztán kiderült ami összevolt fogatva gyorskötözővel jopár az a nagyobbik a 6004-es...
tököm figyelgette hogy egy picit nagyobb,
Magasnyomású hidegvíz...lehet tényleg ez a baja, de majd csak pár nap múlva nézek rá, de már azt is sajnálom, hogy belekezdtem kromofággal, mert belül is kinyírta a festést, ahova befolyt és ott még csak újrafesteni se tudom rendesen...
"A tűzihorganyzás műveletében az acélt kb. 450 °C hőmérsékletű cinkfürdőbe merítik. Ennek hatására a cink és az acél kölcsönhatásba lép egymással, és az acél felületén vas-cink ötvözet képződik."
Lehet ez után egy esés és elhajlik a váz mint a picsa, szóval át kell ezt gondolni, mit minek a rovására.
persze lehet nem lenne baja, de ezt én ki nem tudom számítani
kádméret a mosoncinknél 12m hosszu*6m széles*10m mély az szerintem elég nem? ja és max 50t sulyu alkatrész
Te kabát, meg betörő maszk, falevéllel tele a víz, az meg ott zöldell
Részemről erre is rábasztam, bementem a csapágy boltba kerék csapágyat rendelni még múlt héten, ma nézegettem a proxt más ügyben és szettben találtam annyiért kerékcsapágy meg szimeringet, mint amibe nekem 1db csapágy kerül. Vagy a prox szettben van valami gagyi csapágy, vagy a csapágybolt drága.
1 db KOYO 60032RS 2400Ft a szett meg 2650Ft
én ha csinálnám inkább homokfujás+szinter...
vagy vegyél egy 2005-elötti gasgas 300-at az gyárilag kromos, nincs festés probléma nincs sirás..
tököm figyelgette hogy egy picit nagyobb,