Keressek neked egy kiadó lakást itt a környéken? Vagy tőlem ide is költözhetsz,itt garantáltan nem fogok rádszólni hogy ne csinálj semmit! Akár egész nap főzhetsz,moshatsz,takaríthatsz,süthetsz.....
amúgy én szeretem a csajos bulikat
de az erdőbe motoron..nincs bocsánat
szalinak meg péze rá
persze a csajokra arra van.
most is mikor sirva hívott hogy kitagadódólódott.. épp az asszonynak vettek cipőt..és segítő kész volt mert szól a hölgyének..ne arra a másik lábadra..
hát nem segítőkész
én meg a debil..öödevil
nem itthon mérem ,hanem szakinál... amugy gasgas-nál a 0,5 a bevált, sokéves tapasztalat... kisebbel vissza detonál, nagyobbal elgyengül...
tudom hogy a forgattyusházban komoly vákum van sziváskor, csak még sosem volt ilyenem hogy elkezd a hengertalpnál benzingőzölni, pedig nem 1-2 -szer szereltem már 2t...
de látom másnak is volt már hasonlo, ugyhogy nem egyedi a dolog ..
érdekes hogy pl teljesitményben nem vettem észre semmi gyengülést...
látod szali mindenki elment mert beirtál az olvasókról...
beiedt mindenki..hol vagytok?
ver ár lyú?
főbéla.
mond má az okosságot..csajos buli ez a hárdt endúró?
a hard az kemény a hart meg szív..főleg ha jó a csaj
szali
ne csináld ezt velem ...vagy te is lányossan besértődtél...
most akkó van kidobnivaló pénzed vagy nincs ..ill mikor kidobtad szolj vissza gurulok érte...még pizzára is meghíllak
ha akarod majd ketten is tudunk szart menni csak hogy ne haragudj a többiekre
dév
hát az a csapágy bóti vagy..mint amit én is beszoptam vásárban vettem 4ccá forinté mer occó...hú az 2hónapot birt a bóti drága 5cáé meg több mint egy évet..
mosógépboltos csapágy dettó kéthónap ott is volt 6005 de az is egy ... fűrészporral feljavitott kutyaszar
én mindzsárt behugyozok a röhögéstől...
de tényleg..galamb lekű vaddisznók...
hát olyan nincs.
aki itt a zarándba kemény az mind egy agresszív agreszor..nem egy galambász rezső boborlyán
amúgy a tsak olvasóknak:
nem értem ha valaki úgy érzi tten cshúnyán nem úgy van ahigy leírta akárki..hát ez egy fchórum..hát irja ki mi a gondja baja..oszt orvosoljuk..vagy nem de az biztos..
jóvátétel hely(párbaj helyszín)
idelye
fegyvernemek
ÚÚÚde egy köcsög vagy te..a kúrwa életbe..mindjá összeverem ezeket..már épp örültem hogy van kivel meni jókat hajtani meg még januárban is hát elhittem ..
és erre tessék....
zsinórba ...mivan...hát előtte velem is...hát...én is besértődtem mert a lelkecskémet megzavartad azzal hogy ..zsinórba....te hülye hát előtte ketten voltunk akkor ki nyüszített már... te vagy én?
gyagyás
nem lehet mindég hibáltan a ment..egyszer hopp máskor ..szoposz
de legalább kiugrott a szög a fából...nincs pézed szart menni..ez a te bajod...sajnálod rá a lóvét mi?...mint az étterembe a szar kajára?és akkor nem adol borravalót a pincérnek ha mindég szar a kaja akkor te már nem is mész vissza oda?nem a laúfaszt
finnyás
szutyok
Ezekkel a csápágyakkal meg vagyok áldva, a kerékben tavaly cseréltem elől hátul, ment max. 100 üzemórát...jó igaz szoktam patakban is motorozni, meg ok, nem 2RS es azaz gumisat raktam bele, hanem 2Zset fémmel zártat, de szimering is lett cserélve, nem csak csapágy, erre az első kerék csapikat alig tudom forgatni úgy gallyra ment, hátsót meg szétverte a szar felni, az mondjuk érthető, de az elsőt nem vágom, zsír tiszta volt benne, elvileg zárt a szimering rendesen.
jaaaj anyummal nem egyszerű kijönni
semmit nem csinálhatok,szóval szar az egész de kibírjuk
ma vettem egy autót,erre kitalálja hogy kigyúrom vele a füvet az udvarban pedig nem használom,csak ott van...meg hogy útban van neki...nem szóltam semmit mert csak beleőszülök....ha meg majd nem leszünk itt akkor az lesz a baj
najo a seggemet nézheted ha elötted megyek, de nem fogdosni..
U.I. Az én füvemre se lehet rá állni!
de
szalinak meg péze rá
persze a csajokra arra van.
most is mikor sirva hívott hogy kitagadódólódott.. épp az asszonynak vettek cipőt..és segítő kész volt mert szól a hölgyének..ne arra a másik lábadra..
hát nem segítőkész
én meg a debil..öödevil
jol értem.?
mert akkor bruhaha az összes galamb lelkünek...
tudom hogy a forgattyusházban komoly vákum van sziváskor, csak még sosem volt ilyenem hogy elkezd a hengertalpnál benzingőzölni, pedig nem 1-2 -szer szereltem már 2t...
de látom másnak is volt már hasonlo, ugyhogy nem egyedi a dolog ..
érdekes hogy pl teljesitményben nem vettem észre semmi gyengülést...
beiedt mindenki..hol vagytok?
ver ár lyú?
főbéla.
mond má az okosságot..csajos buli ez a hárdt endúró?
a hard az kemény a hart meg szív..főleg ha jó a csaj
ne csináld ezt velem
most akkó van kidobnivaló pénzed vagy nincs ..ill mikor kidobtad szolj vissza gurulok érte...még pizzára is meghíllak
ha akarod majd ketten is tudunk szart menni csak hogy ne haragudj a többiekre
gyere vissza...kám bek ...kom c-zürikk..
hát az a csapágy bóti vagy..mint amit én is beszoptam vásárban vettem 4ccá forinté mer occó...hú az 2hónapot birt a bóti drága 5cáé meg több mint egy évet..
mosógépboltos csapágy dettó kéthónap ott is volt 6005 de az is egy ... fűrészporral feljavitott kutyaszar
bálinyó
ezt neked küldöm a szép idők emlékére.
mit szólol ehhez..
ezek kemény motorsok..már akik olvasódnak itten irományok nélkül..
kicsit..egészen kicsit nem csajos ez a buli
de tényleg..galamb lekű vaddisznók...
hát olyan nincs.
aki itt a zarándba kemény az mind egy agresszív agreszor..nem egy galambász rezső boborlyán
amúgy a tsak olvasóknak:
nem értem ha valaki úgy érzi tten cshúnyán nem úgy van ahigy leírta akárki..hát ez egy fchórum..hát irja ki mi a gondja baja..oszt orvosoljuk..vagy nem de az biztos..
jóvátétel hely(párbaj helyszín)
idelye
fegyvernemek
gabesz ellenieknek:
végakarat
ha összefutunk...
összevisszaverlek
lya nem nekem..
akkor
és erre tessék....
zsinórba ...mivan...hát előtte velem is...hát...én is besértődtem
gyagyás
nem lehet mindég hibáltan a ment..egyszer
de legalább kiugrott a szög a fából...nincs pézed szart menni..ez a te bajod...sajnálod rá a lóvét mi?...mint az étterembe a szar kajára?és akkor nem adol borravalót a pincérnek
finnyás
szutyok
este van,jöhetne már
pl hogy holnap már végre dolgozom,tehát 8 órát elszabadulok innen,addig is telik az idő és nyugtom van
semmit nem csinálhatok,szóval szar az egész de kibírjuk
ma vettem egy autót,erre kitalálja hogy kigyúrom vele a füvet az udvarban
Nálad otthon? Hogy bírod anyuddal való együttélést?