Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót és jobbulást! Örvendünk, hogy túlélted
Na, ezek szerint lett telód
A póló ráadásként karácsonyi ajándék
Reggelt!
Morgen.
Csika
Kösz a garfildes pólot,kicsit kicsi rám,de azért büszkén hordom majd!
jobbat !
volt egy éjszakám ,,,komáromi gyógyfürdést követően sikerült bezabálnoom este valami mocskot....

ki se írnám mert csak leszarnám......de mivel 4 héten belül a második eset így már megszereztem a jogot hozzá ,hogy mondjam is a kritikát....döghúst adtak.....múltkor a brassóimba...tegnap pedig a babgulyásomba...már elején gyanus volt a habos leves meg a mosópor szag.....de milyen az ember (én hülye) pár kanállal beleettem...a mócsingos hús az még nem is zavart mert max otthagyod ...de volt benne dög is nem tudom szépíteni ...úgyhogy ott kellett hagyjam a faszba az utolsó kajámat ebbe az étterembe.....utána / másik kocsmába persze) nyomattam a jéghideg dobozos buborékos életmentő coca colákat , hogy elnyomjam az okádást és a nyelvemről a mosóport....

aztán éjszaka a harc , hogy mit csináljon vele a gyomrom meg melyik lukon jöjjön ki....nem volt eccerű....de szerencsére én szeretek hányni... így magamnak könyvelem a győzelmet....

neszmély zöld kakas vendéglátó egység.....vicc...lehúztam a listáról ezt a szart is.........elsőre se volt szimpatikus a kihalt étterem....gondoltuk is karácsony miatt kong meg stb...de a falu másik végénél lévő fullra emberekkel pizzéria gyanús kellet volna legyen.......ott is karácsony után volt ...

na mindegy túléltem...
Valami olyasmi!
ez a más is olvassa ez engem áramütésszerűen ért.. kb úgy mint egy zsebtelep feszültségű áramütés
én pl úgy lépek be őlvasóilag egyből..
google:gas gas forum
és az első sorra kattintva egyből ezt adja be...se kód sem semmi..mondom ez egy nyilvánvalóan nehezen hozzáférhető lap

aki csak olvassa.
mire is számít?
a valóságot már akkor elfelejtette mkor leszáltunk a motorrol és bepakoltunk a kocsiba..rumci 2
de nem baj..mindenki ahogy akarja ..csak szegény gabesznek nincs léje kidobott hajtásokra..énnekem van mert jól kereső motorszerelő vagyok...
na elolvastam a termést ...szép...

mindíg olvassák a fórumot rendőrspiclik meg műanyagkatonák...meg "első osztályú endurósok". .is ....meg vannak akik írnak is ...meg vannak akik -nek nincs is netük...
nem bírsz aludni ?
2 szer pisiltem bele a vízbe.... már a végén kellett kakilnom is és azért nem erőltettem a harmadik hugyozást
Legközelebb visszük a laptopot meg a sticcet hozzá meg 1 hungarocell táblát és netezünk mint állat a jo hugyos vizbe
kiszopjátok A ....

OLVASHATOK VISSZA EGÉSZ ÉJJEL...
MOST HOGY MEGJÖTTÜNK A GYÓGYFÜRDÉSBŐL....
Jól értem, rajtunk kívül olvasgatják a GG fórumot, akik nem írkálnak ide? Vajon minek
Belépőt kell szedni talán a csajok és motorok fórum amit megszüntettek az volt ilyen csak SP tagoknak olvasható, vagy SP tagok olvassák? Egyébként jó nekik, hogy ráérnek olvasgatni ezt a sok hülyeséget, amit ide leírkálunk na jó mások szoktak értelmes dolgokat is írogatni, de én tuti csak hülyeség kategóriába tartozót
Hát ha ez így van a "minőségi" csapágyakkal is, akkor lehet nem éri megvenni a 2000Ft-os Koyo meg NTN csapágyat a kerékbe, hanem inkább venni a 200 Ft-os nonem csapágyat és 2 havonta cserélni a kerékben, hátsóban nekem is 3 van.
A blokkba is KOYO lett főtengely csapinak berakva tavaly és most szerintem ugyan úgy lóg, mint amit kivettem belőle gyárit ami 3 évet tuti ment előtte, de inkább többet is, nem értem ezt, de csak a lendkerekem lehet a ludas, mert nem lett kicentírozva mágnes visszaragasztás után, lehet az vitte meg ennyire
Nah mind1, kiborítottam az összes csapágyat a blokkból majd elviszem a szerelő sráchoz amikor viszem neki a főtengely sonkát, nézze meg ezeket is, ő már több blokk csapágyat látott mint én.
én nem , már túl vagyok rajta nem vagyok sértődős
most azonnal
nem nem...
ó neked a dérgyelés..de tegyé alá párnát nehogy megfályduljon közbe...
ez poén volt nehogy te is ..besértódjé...bazmeg me ma mindenki menstruál..vagy csak a filyúk spontán véreznek
óóóóóóóóóó térdelés
mert milyen fűved van neked amire nem lehet ráállni.? olyan amit elszivni szoktak és buzgon vigyorognak hozzá..