Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csok..béjby..
Hy Zoozee

Bágerben egyedül voltam,a talaj elég fos volt,de jókat falazgattam :)
Legalább gyakorolok,kint voltam fél 2-ig
és hogy egy kicsit poltizáljunk is, vagyis hogy ez nem politika hanem világgazdaság, vagyis mi az ÁJEMEF, (IMF) valos feladata és célja...

hátha valaki nem tudja..

http://youtu.be/FyE_smY8zTs
nekem sose volt ilyenem gyerek koromban... viszont ha megláttam egy gyereket ilyenel tekerni az utcán tutti biztos hogy elvettem tőle...
ejj dejot motoroztam délután.. csak találtam itthon csapágyakat, mert aki keres az taptarap-tarapp
aha értem
Ugyanúgy kéne mint az elsőt.Egy időben,azt akkor minden mintha új lenne.Ha még a futómű minden egyéb alkatrészét is rendben tartja az emberke, akkor meg még élvezi is a motrikálást
a hásó gátlok mennyire karbantartás igényessek mivel az elsőnél az enyém is meg a gyereké is folatott
ilyen nekem is volt,eredetileg kék volt de apum átfestette pirosra hogy "csajos" legyen...széthajtottuk először tesómnak volt de mindig összeverekedtünk rajta így kaptam én is egyet
Háát én nem tudhatom mit akar a gazda,rá meg nem beszélem semmire Majd elküldöd ,nem vesztettél még vele semmit,max az oda-vissza postaköltségét,mert a 2 teljes garnitúra eljött volna ugyanazon az áron.
csikáno a hátso gátolokat is el kellet volna küldeni
Na,de mostmár vége a mesének,minden baromságot nem kell elhinni Le kell szarni,azt ha használod,úgyis öntisztuló
tudja tököm ő a festő mester, állítólag ezek a szórógittek is adnak korrózió védelmet és alapoznak egyben, amire tapad a festék, csak mondjuk ha a szórógitt meg baszik tapadni a fém felületre akkor semmit nem ér

Nyert az alvázvédő, megfelelő színt is ad meg védelmet is sőt festék helyett át kell kenni jó vastagon zsírral
Részemről kicsit megnyugodtam, most olvasgattam, hogy nyáron 4-5 nap míg felkeményedik rendesen ez a 2K festék, szóval elvileg 2-3 hét múlva jónak kell lennie amikor szerelésre kerül a sor.
Most már értem miért kérte a festő, hogy óvatosan szállítsam, annak ellenére, hogy már nem fogott.
a kérdésre a választ egyszerű... azért csinálta szorogittel az alapozást, mert mindig azzal szokta csinálni.. mivel folyton auto elemeket fujkod..

nked valoszinű tényleg jobb lett volna szorogitt helyett egy megfelelő alapozo festékkel lefujni... és utána a szin.
Semmi gond, köszi a szakértést!
Részemről csak tudatlanul tippeltem na jó inkább már elfelejtettem valamikor tanították, még a hőkezelést is
igen jó ltudod leüleccc 5
A feszültségmentesítést is hőkezeléssel csinálják. Viszont annyira nem értek hozzá, szóval befogtam.
ez igaz, de sajna a hő miatt ami a tűzihorganyzásnál éri a munkadarabot a hegesztett szerkezetbe + az alapanyag gyártáskor is marad feszültség, van bent feszültség megoldás= hasznáni kell csilapitott-feszültség mentesitett anyagokat /aranyáron/ sajnos a szerkezet alakváltozik nem hiszem hogy a motor vázak hegesztés után feszültség mentesitik mi is sajna mindig a horganyzás után egyengetni-alakitani kell
Bocsi h belevau, de a vas-szén ötvözettel ~738 °C-ig nem sok minden változás történik, azon kívül, h melegebb lesz, és könnyebben diffundál a cink.
Fe-C állapotábra
Nekem a nem tűzi horgany is rajta maradt a felületen és nem is kopott le akkor lehet nekem nem jól csinálták?
S mivel több/jobb ez mint a porszórás, azért mert itt bemártják a festékbe, nem pedig szórják rá és úgy vonzza magához a festéket KTL festés Nekem már veszett fejsze, elbasztam egy 10est festésre, most már ha lesz, csak muszájból és ingyen, havernak van festék ahhoz amit javasolt(cinkes alapozó+2k szín rá), igaz kék, de azt már leszarom, hogy nem fekete lesz.
Azt én nem tudom , de arra tippelek nem, mert a hő segítségével kapcsolódik össze a két anyag megfelelően.

Haverom azt javasolta cinkromátos alapozó vagy valami ami bediffundál a vasba, s arra egy 2K-s szín, ami nem marja fel az alapozót. Nem is tudom a festő miért szórógittel csinálta az alapozást bár lehet tök mindegy mivel csinálta volna, mert ennek a kromofág tett oda, persze még semmit nem lehet tudni, majd kiderül ha raknám össze, mennyire dobálja le a festéket
ha te ugy szeretnéd legyen