Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem nálunk csak márciusba kezdődik a hajsza
szerintem próbálkozz többet, nem mindig veszi fel, bár két ünnep között nagyon kevés az a hely, ahol rendesen dolgoznak, azaz inkább január a tuti
Nem tudja valaki véletlenül, a krosszmotorok.hu oldal ill. az ottani telefonszám 2 ünnep között nem elérhető? Mobilt kicsöng de ennyi, mail-re nem válaszolnak?!?
Majd figyeljétek meg, ezért fognak lecsukni, hogy mit írtam a GG fórumba már ki se írom, mikor megyek motorozni, mert akkor indulnak majd a nézők is, aztán kerülgethetem őket

Régen amerre jártam még annó, láttam felszámozott címkéket 1-N ig időnként fel volt címkézve, persze azt nem tudom az én tiszteletemre, vagy ez valami titkos egyezményes jelölés egy útvonalra
Ne bassz! Ezen beröhögtem!
láttam lementett ........kinyomtatott fórumoldalakat......ki ?mit? miért ?kinek? mikor ?mondott... írt...stb....jegyzőkönyvezve...

beszarok rajtuk.....
Kukkolók Nézők minden sikeres produkcióhoz kellenek.Szóval ez egy sikeres topik
jahh én is... itthon.
szeva csikusz.. mit szolsz a titokban forumot olvasgatokhoz.?
mond azt a postán a ronis küldött a pénzért, de a maszkot elötte huzd fel..
Jó reggelt mindenkibe
jajj megjött a látásjavítószemüvegem....
Gyorsan odaért Mesterem,az összehasonlító tesztről az őszinte véleményt majd várjuk
jahh kidobott az ágy, vagyis pofon nyalt a kiskutyám..
jaja,,,két három jócsaj szokott lenni ...de azok is a ráncosakhoz képest jobbak.....
ha véletlenül van tényleg valami faszább annak ott a kamoija és szorongatja mint koldus a forintost...
ezt én sem értettem sose... minek olvassák napi szinten ha soha nem irnak egy szot se..?

emugy itt a környéken is olvassák egy csomoan akik sose irnak semmit, csak a figyelés megy, viszont napi szinten tudják ki mit mondott kinek.....
elég beteg.

kisfiam mi a hobbid, te kis hobbit..? internetes kukkolo....

lehet hogy ez ilyen modern kukkolosdi... már nem elvált nők fűrdőszoba ablakába másznak fel leskelődni hanem itt olvasgatják a sok hülyeségünket....

csak szolok az első verzio izgalmasabb
Ahoj! Felébredtél? Vagy mi a célja a reggeli kávénak?
Fiatal pipik? HAHAHA! Max csak ráncos seggű,szottyadt csöcsü öregasszonyok vannak!
semmi gond, húzd a fejedre a thermo maszkot és úgy menj be igazolvány nélkül, szerintem adnak pénzt, ha szépen kéred
Na én ezért eszek csak olyan helyen,amit ismerek!
Srácok, egyébként minek jártok, csak nem öregség elleni gyógyvíz fürdőzés a célja?
Esetleg ez is a jó endúrós egyik titkos trükkje
Milyen volt a felhozatal fiatal pipikből?
be kéne mennem a postára pénzért csak nincs semmi igazolványom amivel igazolhatnám magam.....
hát egyet ittam előbb óvatosba.....
kv