Nem tudja valaki véletlenül, a krosszmotorok.hu oldal ill. az ottani telefonszám 2 ünnep között nem elérhető? Mobilt kicsöng de ennyi, mail-re nem válaszolnak?!?
Majd figyeljétek meg, ezért fognak lecsukni, hogy mit írtam a GG fórumba már ki se írom, mikor megyek motorozni, mert akkor indulnak majd a nézők is, aztán kerülgethetem őket
Régen amerre jártam még annó, láttam felszámozott címkéket 1-N ig időnként fel volt címkézve, persze azt nem tudom az én tiszteletemre, vagy ez valami titkos egyezményes jelölés egy útvonalra
jaja,,,két három jócsaj szokott lenni ...de azok is a ráncosakhoz képest jobbak.....
ha véletlenül van tényleg valami faszább annak ott a kamoija és szorongatja mint koldus a forintost...
ezt én sem értettem sose... minek olvassák napi szinten ha soha nem irnak egy szot se..?
emugy itt a környéken is olvassák egy csomoan akik sose irnak semmit, csak a figyelés megy, viszont napi szinten tudják ki mit mondott kinek.....
elég beteg.
kisfiam mi a hobbid, te kis hobbit..? internetes kukkolo....
lehet hogy ez ilyen modern kukkolosdi... már nem elvált nők fűrdőszoba ablakába másznak fel leskelődni hanem itt olvasgatják a sok hülyeségünket....
Srácok, egyébként minek jártok, csak nem öregség elleni gyógyvíz fürdőzés a célja?
Esetleg ez is a jó endúrós egyik titkos trükkje
Milyen volt a felhozatal fiatal pipikből?
Régen amerre jártam még annó, láttam felszámozott címkéket
beszarok rajtuk.....
ha véletlenül van tényleg valami faszább annak ott a kamoija és szorongatja mint koldus a forintost...
emugy itt a környéken is olvassák egy csomoan akik sose irnak semmit, csak a figyelés megy, viszont napi szinten tudják ki mit mondott kinek.....
elég beteg.
kisfiam mi a hobbid, te kis hobbit..? internetes kukkolo....
lehet hogy ez ilyen modern kukkolosdi... már nem elvált nők fűrdőszoba ablakába másznak fel leskelődni hanem itt olvasgatják a sok hülyeségünket....
csak szolok az első verzio izgalmasabb
Esetleg ez is a jó endúrós egyik titkos trükkje
Milyen volt a felhozatal fiatal pipikből?