Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt a hozzászolást nem neked irtam hanem Viktornak...
Van ezeknek HUN képviselete, ahol ki lehet próbálni, vagy ez valami különleges alkalom volt?
Na látom mindenki alvadni ment,
bár Zoozee lehet 2 napja a csempét bontja
ezér a melóért bármit
kiraboljuk egymást:) vagy uzsorázunk itt a fórumon
ja! és egy céges 2012 es 300 xc. nagytankal. és tartalék rezókkal. illetve évi 15 garnitúra sixday extreme vel.
hol kell jelentkezni
ez jól hangzik
én is mennék már és nagyon sokan vagyunk de szerintem nem kell sokat várni és utánna mit teszünk termelés kuka, mezőgazdaság kuka, minden kuka csak a kibaszott multik
plusz teljes ellátás, szolgálati lakás,telefon,szolgálati puska,töltény! és költségtérítés, illtve mentelmi jog.
tényleg! ezeket föl lehet hívni? van telefonszámuk? basszameg föl kéne hívni valakit ,de kajakra és elszámoltatni! vagy miért nem csenget be hozzá senki? hisz csak lakik valahol? megmondom miért. mert egy kibaszott birka nép vagyunk ,én is meg bárki itt a fórumon is meg a többi 9,5 millióan. és pontosan ,hogy itt fogunk még ordítani a különböző fórumokon 5 év múlva is mint a fogatlan oroszlán. de senki ebben az országban nem fog csinálni semmit köztük énsem. csak azt nem tudom miért. pedig én kimennék ha valaki menne előttem mint a birka. és megmondaná hova lőjjek. illetve ,ha ezzel keresnék ugy havi 2-3 ezer eurót !
de tudom
baja ..bátaszék kismórágy..oda jártunk régebben
nasca meg a vonalak a pilisben a mútkor mutatta is valaki oksa
ugye hogy tudtam.múúúhahahhahaha
ettől független a gasgas papirszűrőlye egy hulladék.múúúhahhahahah már ha igy teszel be egyszűrőt már akkor halott az ügy..nem zárhat rendesen amit csak be kel tolni!
beolajzom beteszem majd ráfeszíti a rugó..lásd kátélyem
én nem felhivnám hanem megfesziteném ha lehetne
mond meg neki! hívd föl:)
én nem a milliomosokról beszélek koma. hanem az átlag szürke kis egerekről mint énis. teljesen hétköznapi átlag emberekről. közönséges munkahelyekkel ,semmi vállakozó meg hasonlók! buzsofőr,pincér,asztalos,kamijonos, kukás,markolós,vágod? nem orvos meg bróker vazze.
Máv vezér 23milliós prémium évente ez durva
muhahaha voltam keszthelyen hévégén volt ossan ilyen amit emlitesz 1órát ment azt szerelés jól néz ki azt ennyi
na ha ezt bejelentené OV akkor lenne ám nagy riadalom, benézne a sportszelet a brüsszeli gatyákba,csunyán nikotinos lenne minden... lehet még az ensz-böl is kizárnának minket...
csak ugy kérdezem ha már ilyeneket leirsz akkor mondj egyetlen nevet nagy külföldön megtollasodott magyarjainkbol aki pont most jön ide felvásárolni a vagyont... meg egyáltalán még milyen vagyont vásárol fel.?
és az hogy illik a logikádba hogy már nyilt titoként szellőztetik hogy magyarországon élő felső gazdagok hordják ki a lovéjukat tonnaszám ausztriai, meg svájci bankokba....
teljesen mindegy neki. egyikről sem tudja mi az,sőt azt sem ,hogy hol játszódik
ugyse lesz sok pénzed... fuudegeci vagyok...

amugy ha sok lesz én is veszek egyet, és megalapitjuk az OSSA csapatot, jahh és én még vennék egy ilyen elektromos triált is gyakorláshoz...
jááájjjááájj te okoska megen nem figyeltél...

nem a baján használják azt a légszűröt hanem a nascar-ban, marhára nem mindegy, az egyik egy rövid távu de annál agresszivabb nagytempos sivatagi verseny... a másik egy kör pályás aszfalt verseny...
az valami nagyon durva energiasugárzó vagy mi a tré. mintha néztem volna erről az x aktákban valamit. jólvan bálint ,majd küldök neked képeslapot! ha meg kezd jól menni akkor beszélhetünk hitelről is :)
Ha lesz sok pénzem én veszek egy 2T injektoros OSSA-t, legalábbis kipróbálom
Alaszkába kell vinni az összes hitelező bankárt, felszúrni mindet a Haarp egyik antennájának a csúcsára és bekapcsolni a jó sok watt ami seggbe bassza őket megoldja a problémát
Vannak még ilyen ötleteim, soroljam?