Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Napot!
irtam már a multkor hogy átirták az alkotmányban ezt , amiért eddig önbiráskodásért letöltendőt kaptál ,azt most meguszod felmentésel...

csak figyelj oda rá hogy hizkodd be a cigot a telkedre , és adj lehetőleg a jobb kezébe egy konyhakést, a saját jobb kezedre meg huzzál elötte vele pár karcot.... persze ezt azután mikor megküldted a sörétessel 2-szer...

amugy az az érdekes ebben hogy milyen nem tul távoli jövőképet sejtet egy ilyen rendelkezés ahol meg kell majd védened magadat....

nem tul jot...

amugymeg olvassatok néha görög blogokat , ott mivan most közbiztonságilag.... a téli tüzelős kollektiv anblock mindenki általi falopása, hétvégi elfoglaltság lett... a rendőr már ki sem megy a vagyon elleni büncselekményekre hanem azt mondja ez a te problémád, old meg.... stb..ez ma 2012-ben a görög reality, és ez vár ránk is kispajtások...

vidám arma geddont...
nem is láttad..? fel vagyok hááborodva...
ezt ismerem..
GGeltet!

Ez nekem s tetszik! Kíváncsi vagyok mikor fogják eltörölni!
ezt nem is láttam
szia bálint

itt van armageddonos háttérkép neked...
jo reggelt, vidám arma geddont...
szewasztok...
ahoy
Jó reggelt
a motorozáshoz nem árt kicsit több mint az hogy van egy motor a seggem alatt.
lya bocsánat..és a vége mindennek...viktor
helló .üdv mindenkinek itt a késő esti áfterpartiban
áá. bakker.. ha elkelnek a motorok akkor ilyet veszek..rálylyöttem nekem ez kell.
mondjuk ehhez meg nem kell motor. mer ezt a disznó tudja élből.
bár "csak" 400as a kiszemelt gépezet,,kíváncsi leszek rá
üdv...gas-gas topicban ha már ktm-nél jár a betü,,a héten ha minden jol megy én is exc-tulaj leszek
kösziii...de akkor 20w60as felejtös?csak mert kaptam grátiszba......
ja és olyan 1.4 liter kb..egy full olajxcsere.. a gyár 1.2 l ír de azzal nem leszel nívón...
motorex crosspower 10w 50--vagy és inkább -10w 60...azu jó intervallum a cserére ...attól örökké megy....légszűrőt mindíg tisztítsd...szelepekre meg nézz rá mondjuk 3 olajcserénként...
sziasztok..ktm-be volt egy "olajos kérdésem"miszerint 07es 525exc-be motorex ktm racing 4t 20w60 olaj jó?1000kilométerenként cserélve,hobby szinten?és pontosan mennyi kell bele...bocsi h ide irom,de ott nemsok válasz jött,,gondolom volt már sokszor ilyen kérdés feltéve,és válasz adva rá,de nem nagyon találom....
Mi a közös a pálinkában a papban és Orbán Viktorban?
- a pálinka házi
- a pap egyházi
- Orbán Viktor meg egy szarházi!
nekem bármi bajom akkor maradék vagyonom tudásom kapacitásom igérem arra lesz áldozva hogy visszalopjak mindent amit tudok ..azoktól...

nem kellettünk megjavulva ?...akkor még megetetem pár emberrel a szarom...akik benne voltak hogy akármilyen szinten is de tettek ezért
mielőtt meg kell haljak...
még az is lehet páran megelőznek a nagymeghalásban......
lesznek itt bajok az biztos... de még a csunya fosztogatos, rabolgatos világot is boritékolom....

aztán hogy a leszadálás delete után hogy jövűnk ki a gödörböl.?

a kérdés jo...

hát nem a vezetőinknek köszönhetően ,az biztos... hanem alulrol épitkezve, egyénileg, meg össze tarto kisközösségekel...

ahogy szokták mondani néha le kell törölni mindent, format-c-kettőspont.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Na ők biztos nem számolgatják sárga csekkre az aprót.
Hogy megfordul a vassal a fán 1:29-nél