Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét
Jó jestét szomszíd,drága ágyú lenne az
szándékosan tönkre tettek mindent ithon megtermett minden söt export sem volt kevés de hát ez nem volt jo stb.....
minden esetre beszobtuk mivel minden az euból jön
hát csikusz, a politikán keresztül , ha akarod ha nem napi szinten bejön a válság mindenkinek...

nem választhato opcio a leszarom tabletta, ha akarod ha nem bajság lesz, szoval olajozd csak azt a szolgálatit, hogy faszán karban legyen..
hy szomszid csinálj nékem ágyut dugattyubul had durrantsak pöst fele
na ez egy jo kérdés..

amugymeg ha valaki emlékszik rá volt rola fasza nagy MŰ népszavazosdi, és a lakosság egyhangulag igen-el X-elt...
az EU nem az a szaros vödőr amiböl csak ugy ki lehet lépni...

arrol nem is beszélve hogy a multik vagonszám hordják ki a lovét innen az áruházaikon stb keresztül, a magán gazdálkodás állat tartás totálisan le van épitve mint személyi mint országos szinten...ha valamit akarsz venni csakis a multiban teheted meg....

nagy 22-es csapdája ez, de a lényeg amig itt van pénz addig még erőszakkal sem engednék hogy kilépjünk ....
max saját elhatározásbol lehetne megprobálni de arra esély a nullával egyenlő...
szoval no para a tecsko nyitva lesz geddon idején is ,annyi lesz a külőnbség hogy a bejáratnál skorpioval vognak állni a security csávok, meg persze minden sorban lesz még 2-3... ,és ha lesz pénzed amit megmutatsz a bejáratnál akkor bemehetsz vásárolni....
fasza jövőkép...

vidám arma geddont mindenkinek...
Nem politizálni! Dolgozni! Na,dév bácsi,egy szép belsős olajcserés bár volt baja de, nem mondom meg mi
minek kelett belépni joo estét
szerintem simán kibasznak az eu-ból
A sörétesről is le lehet vágni a tust meg a fél csövet,úgy pont befér a kabát alá!
Ha meg geddon lenne,fognám a fater távcsöves golyós puskáját,aztán 100 méterről pont homlokon lőnék valakit a pisztolyáért ha annyira pisztolyra lenne szükségem.
azért kellett leadnia a kézifegyvert mert az ciki a rendszernek,

ugyanis egy válságos geddonos időben a pisztolyt el lehet rejteni és jol meg is tudod védeni magadat vele, egy puskával nem sétálhatsz akkor se az utcán, ha megteszed akkor célpontá válsz pont a puskád miatt...
Na ezen meg beszartam! És akkor csodálkoznak,hogy mindenki utálja őket! Szarháziak!
A fateromnak egypár éve le kellett adni a pisztolyát,tököm tudja mivel indokolták neki,hogy nem tarthat. Bement és megkérdezte,hogy az nem gond ha van otthon 4-5 puskája mert vadász? Azt mondták az lehet. Nem normálisak ezek basszákmeg!

Más. Most rakattam vonóhorgot a családi limóra. Kérdi a srác melyik fajta levehető kell? Mondom nekem nem kell levehető,jó a sima is! Azt mondja olyan már nincs,mert nem rakhatsz fixet,csak leszerelhetőt. De mondom ha én felrakatom a szerelhetőt,de soha a büdös életbe nem veszem le,akkor mi a gyíkom van? Na erre nem tudott mit mondani! Agyfasz ez az ország!
amugy ha már ez az önvédelem fegyvertartás a téma... szép dolog a törvény de mivel véded meg magad?

elmondok egy ide vágo érdekességet pár napja olvastam...

jelenleg magyarországon 100 emberre 2,2 fegyver jut (legális fegyverröl van szo) és ebbe beletartoznak a vadászok, rendőrök, katonák ,sportlövők mindenki...
nálunk ezt mesterségesen leszadálták rendesen....

ugyen ez az arány ha a szomszédos országokat nézzük 100 főre 20-40 fegyver jut, pl. ausztriában, szlovákiában igen könnyü legálisan fegyverhez jutni, nem kell hozzá extra indoklás,
de szerbiában pl extra nagy ez az arány ott minden 4. emberre jut egy lőfegyver, gyakorlatilag családonként van 1 otthon... ott mai napig él az a hagyomány hogy 14-15 éves korában a fiuknak ,az jelenti a férfi válást hogy megkapja az apjátol az első puskáját...
ez igy nem állja meg a helyét...

a törvény az önvédelemre vonatkozik, egy rablás betörés, támadás esetén, vagyis eddig meghurcoltak téged önbiráskodásért ha mégvédted saját vagy családod testi épségét ...mindezt ugy hogy még az önvédelem mértékét is vizsgálták arányban állt-e a támadás mértékével.... abszurd .

most ez nincs, lelőheted a cigot mikor bejön hozzád szamurájkardal rabolni.... akár még az illegálisan tartott engedély nélküli lőfegyvereddel is, legfeljebb utána felelned kell illegális fegyvertartásért....
estét
Sziasztok. Esetleg tudna-e valaki segiteni hol azaz kinél tudnék rendelni hátso féktarcsát GAS GAS ec 250 /2005 tipusu motromhoz.Van e hivatalos márkaszerviz azaz alkatrész raktár.
köszönöm.
Nálunk már évekkel ezelőtt volt rá példa. szerencsére nem találtak el senkit...
6294 - 157305 még mindig áll , akinek esetleg van szakmai véleménye a dologgal kapcsolatban
Nem olvastam el a jogszabályt, de ezzel az erővel minket is lelőhetnek, ha valakinek betévedünk a földjére motorral
Kurva netre bezzeg van pénzük, blogokat írogatni
Na jó, nem lennék a helyükbe
viszont ha nekem nem lesz fizetésem a netem lesz legelsőnek felmondva, oda a sok hasznos jótanácsnak