Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismét Nicasil hírek :

Több fronton megy a támadás!

Moi képviselt szerint a gyűrűhézaggal voltak gondok. Bár előtte egyeztettük hogy 0.35mm teljesen ok. A henger teljesen nullás és 0,005mm ovalitást mért (mondjuk én is ezt mértem).
Szerinte egy érintő hónolás és mehet minden tovább növelt gyűrűhézaggal.

Na mindegy. Közben amcsi fórumon többen "idegen" anyagra voksolnak. Óval intenek attól hogy kovácsolt dugattyút rakjak gyári (tuning mentes) hengerbe. Csakis öntöttet! Ez mondjuk érdekes!

Powersealnak is kiment a levél, de ők ragaszkodnak hogy menjen ki a henger és a dugattyú és csak azután mondanak valamit.
Namost, ha kiküldöm az a posta ktg lesz vagy 25eFt. Ha kihozzák hogy én voltam a balfék (valljuk be van rá esély ) akkor elbukom a postaköltséget.
Szóval az lesz hogy hónolás, henger mérés itthon megint aztán Prox dugattyú bele.

Mai hírekről ennyit
végre megjött Werner Müller esze is
Tű beletekerő állat- életművészek
JAjj Friss olaj jól szétcsiszolta a belit. És az olvasd el a könyvibe,hogy alul tekerd be teljesen majd onnét vissza ennyi a gyári beállítás! Működik is,egy rendberakott gátlónál ,de egy berohadt vagy bekoszolódott tű,nem jön vissza.Ha meg állatmódon betekerik azt faszántosul beékelődik,na azt meg még szétszedni sem mindíg egyszerű.Amelyik típusnál meg még vannak golyós,vagy rugós biszbaszok is, na azok meg azt cserére is szorulnak,a tű cseréről vagy gyártásról ne is firkáljunk.Fíííínom cuccok ezek kérem mint egy friss punci ,nem állatmódjára kell könyvbű állítgatni vagy szerelni Inkább várnának míg lesz pízük azt elkűdenék egy okoshoz,mint kétszer annyiba kerülne a javítás Ja, a csavarrögzítős szerelős akcióknak nagyon örülök,nem tudom melyik barom találta,ki,de ha már csinálják,legalább a lemezelést ne raggajtanák vele össze,meg ne dugítaná el a furatokat .Ezek szerint nagyon értenek a működéséhez,csak azt nem értem mi a fasznak nyúlnak akkor bele?
Menek is buziskodok egy kicsit ,me sose végzek semmivel
kb olyan lenne,ha a tokmány lenyomata nem lenne ott Istenem,de nagy ez az állatkert
Mesterem, mit küldtek neked? Defektes telót?
Megmondjam mi az? A vadászok rálőttek a motorosra és ott találták el a hátsó teleszkópnál
Jó reggelt! Azt ezt most ezt,hogy a aszomba gondolta aki elkezdte a semmit elbaszva az egészet? Ez a majd "én meccsinálom magamnak otthon"iskola példája Igazi nem is tudom mit mondjak rá,köpős szmájli mé nincs?
Nem akarom a Viktort védeni, de egy elmélet az első kérdésedre.
Ha előre megmondom az útvonalat merre megyek, akkor simán seggbe lőhetnek, előre megtervezhetik ellenem az akciót, akik nekem keresztbe akarnak tenni, ha hazudozok össze vissza, akkor csak akkor látják hol is vagyok, ha odaérek, ha meglépem. Persze ezzel hiteltelenné válik...viszont valamit valamiért, s nagyon remélem, hogy ezt a kamuzást ő jó értelemben használja, persze ezt nem tudom...én még egy olyan politikust se láttam aki azt csinálja a mit mond/ígér, lehet mind egy szar alak...
Politikában, ne az legyen a lényeg, hogy mit mond/ígér, hanem az, hogy mit tesz, ezt érdemes sasolni.

A fizetésekkel kapcsolatban egy nagy igazság, a főnök neked soha nem fog adni 200eFt-ot a 100eFt helyett, akkor se ha ő még a 300eFt-os simán ki tudná neked fizetni, mert több marad neki...
s ez a kurva nagy igazság
Amíg te nem vered ki a huppot, hogy neked 200 kell, tuti 100at fogsz keresni. Persze ott a másik oldal a dologban, hogy valóban nem tud 100től többet adni, ami meg ott van mindenkiben a félelem, hogy nem mer szólni, mert fél, hogy kirúgják elveszi azt a keveset is amije van.
Egyébként meg ha fizetésről van szó, szerintem leszarják nagy ívben az egységet a nagy EU ban
De még mindíg egyik oldalon az IMF ellen megy, a másik oldalon meg szajkózza hogy a cél az hogy Mo-on is "EJRÓ" legyen, miért?
Azért nehéz úgy pl egy egységes európát létrehozni hogy az egyik oldalon a gyári 3 műszakos melós 1200 eurót keresne nálunk vagy a peremterületeken meg 500-at? Ugyanazért a munkáért? Miért ott nem ugyanúgy esznek? Nem ugyanazt a terméket veszik meg a boltban? Vagy lehet hogy ez máshol nem probléma de nekem kicsit igazságtalan.
Hali, Apró/motoros ruházat!
Lesz itt más gond is
Egyrészt köszönhetjük a mostani kormánynak, de inkább az összesnek, mint csak a mostaninak. Illetve más gond azért is várható, mert úgy érzékelem Viktorunk kardoskodik az ellen amit ránk akarnak nyomni(jegybank tv, stb.) és ezért pofozzák elég rendesen a gazdaságot(leminősítések, stb.), viszont azt gondolom, hogy ha pofozzák is egy darabig és szar lesz, de utána ki tudunk lépni ebből a mocsárból amibe bele rángattak, akkor megérte, legalább a gyerekeimnek nem kell már rabszolgasorsban élni, s ő értük megérte összehúzni a nadrágszíjat, csak azt nem tudom sajnos, hogy ez tényleg így van-e, vagy csak tovább szopatnak és nekik sem lesz jobb, hiába volt nadrágszíj összehúzás

Új alkotmányban nem tudom benne van-e, de én beleírtam volna, MOi állam külföldi pénz hitelt, ami után kamatokat kérnek, nem vehet fel, meg az előzőeket is beleírnám, amit írtam, MO-n hitelt csak úgy lehet felvenni, ha nincs utána kamat kérve és csak az államtól, forintban.
Keresek krossz bukót m- s méretben csizmat42-43méretben ,pÁncélt vagy protektoringet és ruhát.m -l .Gy-M-S megyéből
Egy eszmefuttatás:
Van 100 Ft valós pénz a bankban. A bankok kötelező tartaléka 2%, azaz ki lehet bocsátani hitel formájában 98% nem létező pénzt, ez kb. 4900Ft . Emberünk bemegy felvesz mondjuk 1000Ft hitelt, akkor nem a bank adja neki a pénzt, hanem ő saját maga az aláírásával hoz létre ennyi nem létező forintot a rendszerben, azaz lényegében pénzzé teszi a jelzálog tárgyát, itt még van érték a létrejött pénz mögött, bár elektronikus pénz formájában.
Hol akkor a gond, miért van infláció, stb.? Ott, hogy a bank/hitelező azt mondja, (s ez egy nyílt, tudott, elfogadott csalás), hogy ő adott néked pénzt, közben a nagy faszt adott azt, te adtál neki egy értéket, hogy váltsa pénzzé(milyen értéket adott ő neked? ), ezért ő kér tőled kamatokat cserébe...
S ezek a kamatokból létrejövő pénzhiány, ezek basszák agyon az egész pénzrendszert, mivel e mögött NINCS érték. Az előző példánál maradva, kérjen a bank mondjuk 200Ft kamatot az 1000Ft hitel után. Na ezt a 200Ft többlet hiányt mi a fenéből lehet kifizetni? Hát értéket kell mögé előállítani...s ezt az érték 100% ig a bank/hitelező irányába áramlik
Na de még is miből? S itt jön képbe az egyik lehetőség, hogy fogni kell a 200Ft os autómat és pénzzé kell váltani, de itt jön az újabb probléma, hogy ez után is kamatokat fognak kérni, s végén azon kapom magam, hogy még az órám is eladtam a banknak...
A másik lehetőség, hogy állambácsi pénzt bocsát ki, viszont azt mondják az "okosok", hogy ha van egy 2Ft ot érő házam és 100Ft pénz van összesen a rendszerben és a GDP nem növekedett eleget, ha állambácsi pénzt bocsát ki, mondjuk +100Ft, azaz 200Ft lesz a rendszerben, akkor az én házam már nem 2Ft ot fog érni, hanem csak 1Ft-ot. Én meg kérdezem, mi a fenéért? A választ csak sejtem, ezt is bankok találták ki, hogy ne ebben a formában jöjjön létre a pénz, hanem az ő kis hitelt adok varázslatukkal.

Rövidre zárva az eszmefuttatást, bankokat el kell törölni vagy államosítani, állam megkapja az értéket pénzzé váltunk szerepet és az összes létező KAMAT-ot el kell törölni (s aki kérni mer, azt ott helyben kivégezni), ezzel meg is van oldva a gazdaság problémája
S ne mondja nekem senki, hogy azért kérnek kamatot mert infláció van, mert ez pont a legnagyobb átbaszás, mivel pont az a jelenség, hogy kamatot kérnek, az generálja az inflációt
Természetesen ezt világméretű szinten, ha meglépi MO csak úgy tudná, hogy IMF-nek azt mondja kapjátok be csak a felvett összeget kapjátok meg, kamatot egy forintot se, itthon meg rendet vág, de abból nem tudom mi lenne
Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a tippeket, tanácsokat!
Basszus és tényleg.
B - Benzin áremelés Ú - Újabb adók É - Égig érő árak K - Köcsög kormány...... Nesze neked 2012
morgen .....mi van nincs internet ?
méééé jó lett? nem is segítettünk még
ez örökzöld....... azé a háromjegyű rajtszámosoktól ott is óvakodni kell...

http://youtu.be/Hm9N6GJTdG8
Köszönöm Uraim a segítséget !
fasza
Üdv! Boldog Új évet