Friss olaj jól szétcsiszolta a belit.
És az olvasd el a könyvibe,hogy alul tekerd be teljesen majd onnét vissza ennyi a gyári beállítás!
Működik is,egy rendberakott gátlónál
,de egy berohadt vagy bekoszolódott tű,nem jön vissza.Ha meg állatmódon betekerik azt faszántosul beékelődik,na azt meg még szétszedni sem mindíg egyszerű.Amelyik típusnál meg még vannak golyós,vagy rugós biszbaszok is, na azok meg azt cserére is szorulnak,a tű cseréről vagy gyártásról ne is firkáljunk.Fíííínom cuccok ezek kérem mint egy friss punci
,nem állatmódjára kell könyvbű állítgatni vagy szerelni
Inkább várnának míg lesz pízük
azt elkűdenék egy okoshoz,mint kétszer annyiba kerülne a javítás
Ja, a csavarrögzítős szerelős akcióknak nagyon örülök,nem tudom melyik barom találta,ki,de ha már csinálják,legalább a lemezelést ne raggajtanák vele össze,meg ne dugítaná el a furatokat
.Ezek szerint nagyon értenek a működéséhez,csak azt nem értem mi a fasznak nyúlnak akkor bele?
Ott, hogy a bank/hitelező azt mondja, (s ez egy nyílt, tudott, elfogadott csalás), hogy ő adott néked pénzt, közben a nagy faszt adott azt, te adtál neki egy értéket, hogy váltsa pénzzé(milyen értéket adott ő neked?
), ezért ő kér tőled kamatokat cserébe...
Hát értéket kell mögé előállítani...s ezt az érték 100% ig a bank/hitelező irányába áramlik
S itt jön képbe az egyik lehetőség, hogy fogni kell a 200Ft os autómat és pénzzé kell váltani, de itt jön az újabb probléma, hogy ez után is kamatokat fognak kérni, s végén azon kapom magam, hogy még az órám is eladtam a banknak...
A választ csak sejtem, ezt is bankok találták ki, hogy ne ebben a formában jöjjön létre a pénz, hanem az ő kis hitelt adok varázslatukkal.
azé a háromjegyű rajtszámosoktól ott is óvakodni kell...
Több fronton megy a támadás!
Moi képviselt szerint a gyűrűhézaggal voltak gondok. Bár előtte egyeztettük hogy 0.35mm teljesen ok. A henger teljesen nullás és 0,005mm ovalitást mért (mondjuk én is ezt mértem).
Szerinte egy érintő hónolás és mehet minden tovább növelt gyűrűhézaggal.
Na mindegy. Közben amcsi fórumon többen "idegen" anyagra voksolnak. Óval intenek attól hogy kovácsolt dugattyút rakjak gyári (tuning mentes) hengerbe. Csakis öntöttet! Ez mondjuk érdekes!
Powersealnak is kiment a levél, de ők ragaszkodnak hogy menjen ki a henger és a dugattyú és csak azután mondanak valamit.
Namost, ha kiküldöm az a posta ktg lesz vagy 25eFt. Ha kihozzák hogy én voltam a balfék (valljuk be van rá esély
Szóval az lesz hogy hónolás, henger mérés itthon megint aztán Prox dugattyú bele.
Mai hírekről ennyit