az állam csőd taktikai húzás a maradék vagyon kimentésére..ill szaré hugy é bejönnek a pénzükkle azelmúlt husz év alatt megtollasodott nagy magyarjaink.. és még szaré hugyabbé megvesznek mindent..kilóra
enyi erővel..a bmw 450gxsikszer nek meg 2008ban dévid blályt volt a racerja akkor az is lyaú motor?
ez vicck vót.ez egy jau motor a bmw meg d k alatt is egy fos maradt
ez a gasgas ez egyetlen motor amit el tudnék képzelni a 525ktm sx em helyére.. persz ga hingyen van a benzin..meg bálint minde nap kilyön velem ..a tóra
gyerekek,azt szoktam mondani erre, ha nem tetszik el lehet menni...(vagy ezt nem is én mondtam hanem a fleto...:)
senki nincs lebetonozva, nincs már vasfüggöny se , se aknazár a határon, de még egy nyamvadt vámos sincs sehol, szabad a vásár...ha ott olyan fasza akkor irány darány...
Csikusz, tegyél már fel egy olyanról is képet, pls amit szétszedtél és azt mondtad, hogy na ez rendben van, tényleg csak olajat kell benne cserélni, csak hogy legyen olyan eset is Köszi
nem hiszem hogy igazad van...
azt is megmondom miért gondolom igy..
1 . jelenleg az ország államháztartása nem áll közel sem olyan mélyponton mint sokan mondják, amikor már az a legjobb megoldás hogy államcsődöt jelentenek...
még várni kell arra kis ideig, szerintem kb cirka ősz fele, vagy év vége felé, addig simán el evickélünk....vannak még tartalékok...persze véges a dolog.
2. az EU-nak nem érdeke hogy Magyarország bedőljön, persze powerkednek majd de ez inkább ilyen kiszoritosdi mikor mennek az autoval egymásal szembe és ki birja tovább játék...
persze ettöl még be fogunk dölni, és csinál OV orbitális marhaságokat..a kérdés az hanyadikak leszünk a sorban...
Ronis úr.értem én ,hogy gőzgép ,de úgylátom te jobban szeretsz a fasznak a szarabbik végén állni :) én inkább élném az életem úgy ahogy azok az amcsik. minthogy itt várjuk üres gyomorral a világ végét.
ettől persze nem mentem sehova én is itt nézek ki a fejemből mint a sülthal. csakhát ,ha! tehetném inkább úgy basznám el azt a pár jó évet, mint így ,aminek most elibe nézünk. amúgy meg igazad van. etesd meg a kutyákat :)
az új 525 sxel meg..hát csak rébuszokba.ez egy krosszmotor!
még fosul bekarburálva is megeszi mindet..
a héten 19colos kerékkel megyek ki hogy egy kicsit.. vergődejk már..mondjuk mc4essel van a kerék szerelve..ami még kopottan is..
remélem találunk egy olyan napot mikor szép idő lesz mindenki rályaérelöl..szóval nem egyszerű..de úgy érzem..hamarossan
na halló.
az endúróval való krosszozás a théma .
hát erről teleregényt lehetne irni.
volt itt haver akinek 2006os..zoziféle 525excje volt..hát állandóan bebengázott meg minden..aztán vett egycő csak egy xc-w 300ast
na azzal meg egyből..első motorozáskor úgy ment mint állat.
gabesz régebben még horgászott is vele...tegnap .
motorozni már egy éve nem volt velünk..amúgy ö a Harmadik.
én pl a 380sx után egy fc 450nel toltam mind krossz..várni rám...volt nekem is rossz napom de nem jellemző...de az thény hogy endúrózni a 18colos kerék az sokkal jobb.
de ha a héten megyünk...igen riki megyünk csak a nap
de nyugodgyjá meg, meg lesz a beszámoló
amúgy meg ha valaki kijön velem...mindeki azzal jön amivel akar csak ne keljen halgatni az az baj ill miért nem ill megmagyarázom a dolgokat ahelyett hogy megcsinálnám..szóval..
itt van vili
na ö full sx 250el nyomja..de az egyetlen 19colos gumi ami jóü az endúróra..mc 4 azzal nagyot villant az ember.
volt itt aki fs 650 cvel endúrózott az után 125 sxel is jött utána jött nek a 2009sx 250
ez a ember ugyan az..mondjuk a shrác 5 évig szrítfálygterkedett valami géseikszer 600zal..
szóval ha valaki üdjes akkor krosszal is megy hameg..nem akkor lehet nek igas gas nambitionja is..
ja az ttudjátok hogy az új szuperlégszűrú megeteti homokkal motort..mert ami a baján jó az endúróban ...kutyaszar
Esettanulmány Remélem a ti hátsótok azé nem ilyen ,pedig 2007-es Megy beléjük a sok óra a píz a zsebbű meg egyszer csak kifele Odafigyelni,ezt sem állítgatták,úgy volt ahogy a bótbú kigyütt.Be is rohatd a tű és az állító rendesen,Tű csere lett a vége és a stb-k javítgatása a rozsenda rágcsáló hatása miatt Ja, és a gazdi esztrengomi Kegyetlen ami benne volt,mint egy 30 éves cucc de KöTöMö
A harmadik háborút a természetre fogják.
Nézd meg ezt a 6 részt ha lesz időd.
Amcsiknak, kínaiaknak és az oroszoknak is van. És még ki tudja hol van még titokban. Talán véletlen a sok természeti katasztrófa
Pár kérdés, a választ előre is köszönöm
1. Ha egy henger ovális, mondjuk 67mm alap és van benne 67.02 ovális kopás, akkor azt fel tudják úgy hónolni, hogy mindenhol 67.02 legyen vagy csak nagyobbra?(67.03 v 67.04, stb.)
2. Ha dugót veszel bele a 67.02 es mérethez illesztve, azaz kb 66.96 os, akkor ahol 67.00 ás a henger, ott nem fog "megszorulni" , ez csak 4 század már.
3.Hogy kophat egy henger oldal irányban ellipszisre, amikor a dugó előre hátra "csuklik" és így koptatja a hengerfalat Csak azt tudom elképzelni, hogy amikor meghónolták, ott tettek bele ilyen huplit. Egyéb tipp?
Egyébként nagyjából így van, van egy srác a csapatban akinek RM250van, cseréltünk, de gyorsan vissza is adtam neki megy az a motor, de csak felül, szóval pörgetni kell mint állat, s szopósban, ahogy Ronis írta, nemigen lehet.
Nem véletlenül találták ki az endúrót endúrózásra a korsszt meg krosszozásra, de tutira át lehet faragni, hogy egyik jó legyen a másikra és fordítva. Ezek voltak saját tapasztalatok, elméletet nem tudok
ez vicck vót.ez egy jau motor a bmw meg d k alatt is egy fos maradt
ez a gasgas ez egyetlen motor amit el tudnék képzelni a 525ktm sx em helyére.. persz ga hingyen van a benzin..meg bálint minde nap kilyön velem ..a tóra
persze én innen könnyen csicsergem ez
senki nincs lebetonozva, nincs már vasfüggöny se , se aknazár a határon, de még egy nyamvadt vámos sincs sehol, szabad a vásár...ha ott olyan fasza akkor irány darány...
azt is megmondom miért gondolom igy..
1 . jelenleg az ország államháztartása nem áll közel sem olyan mélyponton mint sokan mondják, amikor már az a legjobb megoldás hogy államcsődöt jelentenek...
még várni kell arra kis ideig, szerintem kb cirka ősz fele, vagy év vége felé, addig simán el evickélünk....vannak még tartalékok...persze véges a dolog.
2. az EU-nak nem érdeke hogy Magyarország bedőljön, persze powerkednek majd de ez inkább ilyen kiszoritosdi mikor mennek az autoval egymásal szembe és ki birja tovább játék...
persze ettöl még be fogunk dölni, és csinál OV orbitális marhaságokat..a kérdés az hanyadikak leszünk a sorban...
pityu milya szitu
én már azzal is lennék ha itt a fhúrumon mindenki nyomna egy lálykot. a fasz-bukómra
ettől persze nem mentem sehova én is itt nézek ki a fejemből mint a sülthal. csakhát ,ha! tehetném inkább úgy basznám el azt a pár jó évet, mint így ,aminek most elibe nézünk. amúgy meg igazad van. etesd meg a kutyákat :)
még fosul bekarburálva is megeszi mindet..
a héten 19colos kerékkel megyek ki hogy egy kicsit.. vergődejk már..mondjuk mc4essel van a kerék szerelve..ami még kopottan is..
remélem találunk egy olyan napot mikor szép idő lesz mindenki rályaérelöl..szóval nem egyszerű..de úgy érzem..hamarossan
az endúróval való krosszozás a théma
hát erről teleregényt lehetne irni.
volt itt haver akinek 2006os..zoziféle 525excje volt..hát állandóan bebengázott meg minden..aztán vett egycő csak egy xc-w 300ast
na azzal meg egyből..első motorozáskor úgy ment mint állat.
gabesz régebben még horgászott is vele...tegnap
motorozni már egy éve nem volt velünk..amúgy ö a Harmadik.
én pl a 380sx után egy fc 450nel toltam mind krossz..várni rám...volt nekem is rossz napom de nem jellemző...de az thény hogy endúrózni a 18colos kerék az sokkal jobb.
de ha a héten megyünk...igen riki megyünk csak a nap
de nyugodgyjá meg, meg lesz a beszámoló
amúgy meg ha valaki kijön velem...mindeki azzal jön amivel akar csak ne keljen halgatni az az baj ill miért nem ill megmagyarázom a dolgokat ahelyett hogy megcsinálnám..szóval..
itt van vili
na ö full sx 250el nyomja..de az egyetlen 19colos gumi ami jóü az endúróra..mc 4 azzal nagyot villant az ember.
volt itt aki fs 650 cvel endúrózott az után 125 sxel is jött utána jött nek a 2009sx 250
ez a ember ugyan az..mondjuk a shrác 5 évig szrítfálygterkedett valami géseikszer 600zal..
szóval ha valaki üdjes akkor krosszal is megy hameg..nem akkor lehet nek igas gas nambitionja is..
ja az ttudjátok hogy az új szuperlégszűrú megeteti homokkal motort..mert ami a baján jó az endúróban ...kutyaszar
Nézd meg ezt a 6 részt ha lesz időd.
Amcsiknak, kínaiaknak és az oroszoknak is van. És még ki tudja hol van még titokban. Talán véletlen a sok természeti katasztrófa
http://youtu.be/epL8fJwboRk
1. Ha egy henger ovális, mondjuk 67mm alap és van benne 67.02 ovális kopás, akkor azt fel tudják úgy hónolni, hogy mindenhol 67.02 legyen vagy csak nagyobbra?(67.03 v 67.04, stb.)
2. Ha dugót veszel bele a 67.02 es mérethez illesztve, azaz kb 66.96 os, akkor ahol 67.00 ás a henger, ott nem fog "megszorulni" , ez csak 4 század már.
3.Hogy kophat egy henger oldal irányban ellipszisre, amikor a dugó előre hátra "csuklik" és így koptatja a hengerfalat
Egyébként nagyjából így van, van egy srác a csapatban akinek RM250van, cseréltünk, de gyorsan vissza is adtam neki
Nem véletlenül találták ki az endúrót endúrózásra a korsszt meg krosszozásra, de tutira át lehet faragni, hogy egyik jó legyen a másikra és fordítva. Ezek voltak saját tapasztalatok, elméletet nem tudok