én évekig úgy jártam míg nem volt muzom vagy tireballsom. hogy két belső ketté volt vágva ,egy a belső íven ,egy meg a külsőn. legelőször beletettem a belső íven kettévágottat a külsőgumiba, majd ebbe beletettem a külső íven kettévágottat benne a jó belsővel. szelepeket átmérő 30 as lyukasztóval eltávolítottam. majd felszereltem a felnire a befordításos módszerrel azaz két oldalról. kicsit macerás volt de sose volt defektem! és egy pár alkalom után gyakorlatilag összevulkanizálódik a 3 gumiréteg! összsül! alig lehet szétszaggatni legközelebbi szereléskor.
Bálint emlékszel mikor defektem lett veled a bakonyban? és a haverod hoz elmentünk ,hogy segít és ad egy belsőt::)) olcsón adta a vékony verubbert:) ezelőtt 4 évvel adta 4000.- ért baráti áron mikor a boltban kb 600.- ért adták akkoriba:) igazi endúros volt. ...segített:)
hát ign régebben keményen megoldottam.. de mostmár szeetem ugyan az ta küzdést ..könnyebben lálytosabban..de mivel szeretme küzdést még extrémyebb helyekre kell járjak mint a kék télyel..
te feccó..te nagy fotó coffos vagy..egy ilyen 2005-6 ktlyemet..fehér idomokkla..feketével... kékkel ..szürkével....narancsal nem kell..feltudnál ide rakni?úgy emlékszem a tilyéd is fehér volt és az lyaúl nézett ki..de nem emlékszem...anniy hogy a tanka zanarancssárga a többi idom meg a légszűrőház fekete..a ..legyen egységessen kék.... fekete...ezüstszürke...fehér...
megoldható..elég üdjes vagy hozzá.. vagy valami más is?
nthnx106
slim, probáltam kutyaszar, tüske ellen biztos jo , de az egymással szembeni 2 db,kb 2-3 centis szikla kicsipés ellen semmit nem használ..
mousse, drága mint barom, elöl jo- amig nem puhul be, 1 ideig segit a plussz ruha, aztán kuka... mocskos szar szerelni.. szinte csak mechanikus állványon, anélkül 2 embernek komoly szumo, 6 spájszerrel, pillanatszorito, kalapács , fél ora...
hátul sok a fix 0,8-0,9.. ráasásul ahány gumi anyi számozás, moussebol is is van vagy 3 hátso méret nem mindegy melyiket rakod bele, ha kisebb akkor vizesen elpörög a felnin...
tubbliss, én is rá voltam izgulva nagyon ,aztán hálistennek nem vettem meg ,mert aki csak megvette szidja nagyon hogy elengedi a levegőt..
szoval találjunk fel valami újjat ,jobbat...
amugy van még egy oriási ötletem belső gumis dologban de ahoz már meg kéne öljelek titeket ha elmondom...
Kiscsukáéknak ilyen van kicsiben,most mondta hogy bemérették és az egész házat elvinné azt mondták..még targonca aksikat kell vegyenek..én festettem olyan 1,5 méteresek lehetnek max a lapátok rajta..magas domb oldalra állítsák fel ott mindig van szél
más téma... akit nem érdekel ne olvassa el és kapja be...
ehez milyen komoly fizikai és mérnőki tudás kell ... 198 méter magas 126 méter átmérőjű...7,5 megawatt teljasitmény.. a video végén komoly az összehasonlitás..
Sziasztok!
....Bizony előfordult hogy a domb tetejéről legurulva fújtuk fel a gumit,vicces volt a kezedben egy kerékkel
egyébként most nekem is van a belsőmön egy +bugyi mer kicsípi állandóan a kő,nagy szívás az s12 össze rakni így...a fejemben azért még agyalok ezen a 2 darab fújható belsőn a gumiba ötleten..nem hülyeség
vagy a két belsős megoldás...elfordítva két belső ...két szelep és egyik defektes felfújod a másikat....
voltak már ötletek... vagy nagyonbezsírozva a belső....és nem tudja forgatni őt a külső...
akkor régi belsőből bugyi rá a rendes belsőre....
vagy van még egy , de ez már tul jo ötlet hogy kiadjam...
najo hogy lássátok milyen arany sziven van.. persze ez egy kicsit drágább már... fejenként 10 ezer lesz..
agyaltam a változo keresztmetszetü belső gumin, ami az oldalán atom kemény erősitett vastag,akár még szövet szálak is lehetnének benne , fent meg belül a küllőknél viszont sima hagyományos vékony...
igy könnyü lenne szerelni, de az oldalrészen ahol a szikla folyton oda csipi ott olyan erősitett lenne mint barom...
Bálint emlékszel mikor defektem lett veled a bakonyban? és a haverod hoz elmentünk ,hogy segít és ad egy belsőt::)) olcsón adta a vékony verubbert:) ezelőtt 4 évvel adta 4000.- ért baráti áron mikor a boltban kb 600.- ért adták akkoriba:) igazi endúros volt. ...segített:)
te feccó..te nagy fotó coffos vagy..egy ilyen 2005-6 ktlyemet..fehér idomokkla..feketével... kékkel ..szürkével....narancsal nem kell..feltudnál ide rakni?úgy emlékszem a tilyéd is fehér volt és az lyaúl nézett ki..de nem emlékszem...anniy hogy a tanka zanarancssárga a többi idom meg a légszűrőház fekete..a ..legyen egységessen kék.... fekete...ezüstszürke...fehér...
megoldható..elég üdjes vagy hozzá.. vagy valami más is?
nthnx106
sorba.:
slim, probáltam kutyaszar, tüske ellen biztos jo , de az egymással szembeni 2 db,kb 2-3 centis szikla kicsipés ellen semmit nem használ..
mousse, drága mint barom, elöl jo- amig nem puhul be, 1 ideig segit a plussz ruha, aztán kuka... mocskos szar szerelni..
hátul sok a fix 0,8-0,9.. ráasásul ahány gumi anyi számozás, moussebol is is van vagy 3 hátso méret nem mindegy melyiket rakod bele, ha kisebb akkor vizesen elpörög a felnin...
tubbliss, én is rá voltam izgulva nagyon ,aztán hálistennek nem vettem meg ,mert aki csak megvette szidja nagyon hogy elengedi a levegőt..
szoval találjunk fel valami újjat ,jobbat...
amugy van még egy oriási ötletem belső gumis dologban de ahoz már meg kéne öljelek titeket ha elmondom...
ehez milyen komoly fizikai és mérnőki tudás kell ...
http://youtu.be/LQxp6QTjgJg
....Bizony előfordult hogy a domb tetejéről legurulva fújtuk fel a gumit,vicces volt a kezedben egy kerékkel
egyébként most nekem is van a belsőmön egy +bugyi mer kicsípi állandóan a kő,nagy szívás az s12 össze rakni így...a fejemben azért még agyalok ezen a 2 darab fújható belsőn a gumiba ötleten..nem hülyeség
voltak már ötletek...
akkor régi belsőből bugyi rá a rendes belsőre....
slim....vagy mousse vagy tubliss....agyvérzés....
najo hogy lássátok milyen arany sziven van..
agyaltam a változo keresztmetszetü belső gumin, ami az oldalán atom kemény erősitett vastag,akár még szövet szálak is lehetnének benne , fent meg belül a küllőknél viszont sima hagyományos vékony...
igy könnyü lenne szerelni, de az oldalrészen ahol a szikla folyton oda csipi ott olyan erősitett lenne mint barom...
egy probát megérne, hogy műkszik a gyakorlatban.
gyere adok.
itt a környéken a p-20 os srácoknak volt , arra emlékszem.
na eszem egy kis aranygaluskát...