Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott van az ár a lapjukon amit zééé bevágott. a 18-as szett 210 dollár.- kb 50 000.ft...
én már agyaltam hasonlókon. pl első kerékbe tuti jó a kivénhedt teniszlabda! vagy esetleg a narancs is.
azt meg melyik könyvtárba árulják?
Mi lenne ha csinálnánk ..mondjuk 4 darab belsőt ilyen cikkely szerűen szelepekkel? le kellene ragasztgatni az elvágott belsők végeit..defekt nél meg maradna 3 másik amitől nem fordulna le a gumi
na lépek mert agyvérzés sok a dolgom .....képzeljétek el le akartak húzni a telefonommal....

és nem a sógorom....most megyek cirkuszolni ....
van ...a (repair manualba) könyvébe benne hogy hogyan mit hol mennyit mivel kell mérni.....
gyáva népnek nincs hazája. ja az vagyok. amúgy rosszul írtam inkább leszartam ,nem furkáltam elég nekem a két juk vagy a 3. én csak bálintnak súgtam mert neki nagy a súlya!
ja ezt vágom. de tőből vannak elrohadva az meg bele van öntve egy kis baszbirigentyűbe . talán van egy centi vagy fél centi jó rész. hogy lehet kimérni az ilyen gyujtásgecit? van rá valami szaki? vagy mérőgép?
gyáva vagy ha nem mered kifúrni...mitől félsz a fúrótól ? hívj be valakit az utcáról és kifúrja egy gombóc fagyiért
ez a stator magyarul állórész .... komplettbe 200 euros mutatvány...ennek leforrasztgatod a kábeleit és megcsinálgatod új drótokkal zsugorcső apámfasza miegymás egy ezeresből két óra alatt...
budaörsön vettem a gumis Geri boltjában. de szerintem N. Krisztiáné volt. egyszer használt volt. és volt neki még egy garnitúra bánom ,hogy akkor nem vettem meg. Misike vett ausztriába és tán nem volt túl drága. bár az is lehet hogy a kerékkel kapta. én úgy tudom ,hogy sokkal olcsóbb a muznál ujkorában is.
a harmadik az a szelep helyén van. kicsivel az egyik papucs mellet. igazábl tennék én négy papucsot is ,e nem merem kifúrni a felnit viszont elég szarul van elosztva a 3 juk. Bálint mikor kötegelővel akartuk megcigányolni a felnidet nem volt semmi:) jól becumiztad pár éve a kempingnél. füstölt a gumi a felnin mint állat. de nem vitte a kövér bálintot.
azért tedd hozzá hogy a 15 ezer/ garnitura nem a bolti ár..

mert ennyiért egyszerü főldi halandonak nem szokták osztogatni a sarkon...

gondolom az is amerikábul jött barátilag...
anyám három papucs... nekem csak kettő van, lehet kiprobálom...
meg ezt e. szana széjjel vannak törve tőben a kábelek. lehet ez a baja a motornak én nem tom. az a baj hogy a kábeles rész nincs külön.

4. 50339004000 STATOR KOKUSAN 2K-1 '98 1db
zozi. nagyon szépen kérlek nézz meg valamit.

5 54813083000 BRAKE PISTON 26MM 2003 1
6 54813018000 RETAINING SPRING SET 2003
2 50313081200 REPAIR KIT SEALING RINGS 26MM

ez gyakorlatilag a hátsó fék . az alu adapter nélkül és betétek nélkül.

eladtam egy havernak egyet még egy hónapja. most akarja kifizetni. mennem kéne át hozzá egy másik városba . legalább látnék pár forintot. ha tudod nézd már meg vagy valami. mit kérjek érte. visszahivlak vagy nem tudom de rohadt fontos lenne. 702424696

és köszi szépen
nekem abszolut bevállt és bazi könnyű szerelni iletve tartós. két év alatt 5 db halt meg. és 15 ezerért vettem a garnitúrát! szerintem totál fasza holmi! viszont kell némi gyakorlat mire rájössz hány labdával melyik gumi hogy viselkedik. ezért maradok a syxdaynál mert azt kiismertem mikor hogy . amúgy nem nagy vaszizdasz. a siyxday tud olyat hogy az első pár órában tart az oldala. addig keménynek látszik. de páróra elteltével betörik az oldaltartása aztán fog! tireballsal. viszont ha nem találod el rendesen a nyomást és nem használsz legalább 2 leszorítót hajlamos a felnin táncolni. de ettől nem fordul le. én legközelebb 3 papucot teszek bele. amúgy van 6 db 20cm x 4 cm x 4 mm es laposvasból készült lemezem. azokat bedugdosom a felni és a gumi közé így játék a szerelés. ez bárminél használható! muz,belső,tireballs
aha ...13 kerbe mennek pestre ....ill. már ott is vannak....még nem most tolatnak ki ..
ez a labdacsos lehet még érdekes amit te használsz, de ezt már tényleg a sulyával meg egyező sulyu aranyba mérik...
itt vettek páran. használják is! és nekik bevált! néha elereszt egy kis nyomást de azt úgy ha sokat ál a garázsban! használat közben nem! könnyű szerelni is. jó felni kell hozzá! mármint jó legyen a falc vagy mifene. takarítsd ki jól! örüljél nki mint majmom a tökének! egyébként versenyre nem ajánlott de csak úgy elmotorozgatni 100% kurvajó! azért nem ajánlott meg nem teljesen megbizható. bár volt aki leeresztett tublissal simán végig ment egy napot. nem bántja a felnit mert a belső az nem jukad ki. ami felszoritja a gumit a felnire körbe. vagyis nem fordul le na. de ha kicsípi valami beszoptad! mármint a külsőt. amúgy király
jahh én is biztam benne, aztán aki használta mind csunyán köpködött folyton elengedte a nyomást, nem tömitett....

szoval felejtős
ez lesz az a bolt... mert ott lakik zééé.. a nyil végén.
nein ..ez itt a szomszédház aljába van..ill volt...
pedig a tublissba láttam a megoldást a mi bajunkra a legjobban....úgy minden kompromisszumot figyelembe véve....
de ha szar ...akkor cigi ....
pedig tényleg bíztam benne ....olyan bizalomkeltően hat ..neem?

most mondjuk lehet kapok amerikából próbálni ....és hozzátenném ingyen...ami növeli az ár érték arányát számomra...
szóval még nincs tapasztalatom vele abszolút , még aki ment vele se nyilatkozott semmit ......de ingyen lehet kipróbálom...majd teszek rá két vatta új külsőt és megyek itt ott vele és majd leírom a tapasztalataimat...---amúgy vagy 50 ezer a kettő kerékre a tubliss...és főleg tartalék belsőcsővel..az is 3-4 ezer darabja...

kiváncsi vagyok.....de nem örvendek a híreknek bálint hogy ereszt ...

tubliss