Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oszt akkó miller gépet vesző?
csak nem gáázgast..hamá itten vagyole...
az új 300as ugy hallom nagyon lyaúra sikeredett...
hát felisemredé ki is vagyok...a ktm 525 bötyár
Megfogalmaztad a tutit.
tudtam tudtam..
hát csak a feccó tud úgy kanyarodni hogy a kormánya...a belső bolygót schúrolja
vagy legalább is régebben..
aztán nekifutott valami piti kis ugrónak három pröncögve félúton megggondolta magát hogy inkább nem is arra mék hanem keresztbe ... oszt az nem a lyaú iráyn vót..után meg eltűnt a kátélyemkerékpárok süllyesztőjébe..tudtam afenek nem jön képbe egy exc 2006oss. na lyaú csak 250..de exc ély
té vagy az te berhida ill szeged összekötő egységcsomag?
té aki elhíttál minket hogy bálinyóval motorozzunk?

té aki kettővel vagy rosszabb mint németh kori?
me a matek...NTH108-2=AFEN106 .
há nem há de

miller géped van már...2006os gasgas exc 300as?
Én pont nem az Afen vagyok! ..hogy vele mi a helyzet, azt nem tudom.Közel egy éve nem beszélünk (? ) Én még mindig a Fecó vagyok!
dáved
há má hova ronaol ennyire..irogassátok a politikai fasszságokat ez első sorból kiderül ill hogy túl sokat ír-a bálint
mer amúgycsak anniyt tud votam motorozni..ez két sor.. majd15 oldal gazdaságpolitaikabankifaszakodás...
de nem baj..néha ir motorsat is ezé maradhat..de akinek egy motoros írásra 100ezernél is több politikai hozzászólása van az nem jaú fórumon van..mer azt nem a extrémendúró érdekli hanem a politikaifaszakodás...
Ahoj Afen!
olvasom a helyzetet,hajrá!
Hubinak miújság van a Berggel! egyáltalán ő tulajdonában van?
Jó motorozást!
nézőpont kérdése, ha az eredményesség szempontjából nézed, igazad van, eredménye nem lesz, bármire is jutunk itt viszont szórakoztatjuk magunkat és beszélgetünk, eszmét cserélünk, ha valakit ez zavar, mert tele SZÁMÁRA értelmetlen szeméttel a GG fórum az megérthető.
Diplomatikusan javaslom a politika és nem motorozás jellegű hozzászólásokat címkézzük fel a jövőben az elején ANTIGASGAS és aki ezt látja és nem érdekli, az el se olvassa.
Megfelel? Tudom húzzunk innen a picsába a politikával/világgazdasággal másik fórumba
A közösségért mindent, de komolyan, ha a többséget zavarja, jelezzétek
De meg ám!
Két év kihagyás után ismét motorra ültem a hétvégén!.............és sajnos nem megy a felejtés! Az elmúlt hétvégén a homokbányában amit értem azzal motoroztam. Kicsit szokatlan volt a motorozás, mert azért megilletődtem amikor jobban ráakasztottam a gázkarra, de hamar menne a vissza szokás úgy érzem. Kitudja mi lesz még.....................
Hátha menne úgy mint az a mellékelt képeken is anno.
brutaline bálinte.
Hát mekkora egy ... hossszú politikailag írásadi után...le a kalappal.
már azt hittem a gas gas csak a politiaki hegyoldalakat mássz megfelé
ez az írás..elraboltak az endúrósok
ez végre va..la..mi
de pl nem szép hogy a pédéest igy irtad meg..mármint nem most hanem hosszú évek alatt...most viszontszépen leírtad.. endóróban jaú illetve a nagy lendtömegű krosszosoknak is..ez vagyok én
mer ha egycő belend..ülök:-))
én viszont most huzok el motorozni egyet, kihasználom ezt a király tavaszt...
megjött Fecco...
én nem érzem szánalmasnak azt ha valakinek van véleménye bármiröl, és le is irja azt....

sokkal szánalmasabbnak érzem azt mikor valaki csak leszolja azokat akiknek van véleményük... mindezt azzal az indokkal hogy ugyse tudjátok megváltoztatni a világot, akkor minek beszélni rola
...ugyhogy igen nyugodtan elmehetsz a sarokba térdepelni kukoricán.....
eladó egy karbon K1 es versenykajak. ára 50.000.- ft jóval ára alatt! 80 kg ig kényelmes. siklik mint állat! és kurva könnyű! vagy ktm alaktrészekre cserélhető. pl 66.34 es dugó , tömítéskészlet ilyesmi.... de a legjobb a péz lenne!
Hódmező réme?
most így vissza olvasva kb 15 írást símán át lehet ugrani tegnap este óta. néha úgy érzem zolikának kurvára igaza van

istenem de kurva szánalmas ,hogy itt akarjátok megválltani a világot..... jóvan seggarc vagyok beírok magamnak egy 1 est és leülök. de ezt nem bírtam ki.
nem rug az lofaszt se...
na motorozzunk kicsit ,még a végén lebasz majd minket zolikaaa,

mivel volt mindkettő ,és használtam őket párhuzamosan is, elmondom a rövid magánváleményemet..

a gasgas ec 300-at tényleg nyomatékosabbnak érzem, egyenletesebb, a ktm exc 300 viszont érezhetően erősebb.

a gasgas előnye abban jön ki ha valaki szereti a szopatos farönkös extrémebb endurot, mivel jobban elfolyathato, kezesebb bárány... a ktm viszont a tempos enduroban sokkal jobban él, bár sokszor éreztem hogy kéne neki az a 6.-ik gang, de az újban már benne van.

meg nekem a gasgas-ban az tetszik hogy egyszerübben, okosabban van sok helyen megcsinálva, a ktm viszont dizájnosabb szebb, és fejlődik a helyes irányba...mostmár rápakolják alapbol a jo villanyakat,meg az átlátszo tankot stb...

amit szivesen át transzportálnák a gasgas-ra a ktm-röl az a hátso pds.. az egyszerüsége miatt, karbantartása lofasz.
tény hogy érezhető a himbáson főleg nagyon ramplison hogy sokkal jobban csipőböl oldja meg a dolgot, és nem hajlamos a bepattogásra, viszont endurora teljesen jol használhato a pds, főleg ha valaki nagyobb sulyu....
ami még eszembe jut ,hogy nagyon nem szerettem a ktm-ben a fogyasztását...ugyan azon az utvonalon egy tankon kb 1,5-2 literrel többet evett, mindezt ugy hogy un. a karbi -torok átmérő, a gasgas-ban van sokkal nagyobb 180-as ff. az exc-ben -160-as mégis többet zabál...
mert pörgösebb, kihegyezettebb a vezérlés meg a gyujtás.

amugymeg mindakettö geci jo motor...
Aki keres az talál igaz hogy egy tuningolós oldalon bogarásztam de legalább nyomatékgörbe.
Érdekes
A GG-t azt felnyomták rendesen azt viszont nem vágom, hogy a KTM-ben mi a szarért ugrabugrál úgy magas fordulaton a nyomaték
Érdekes, 6000 körül van egy elég erőteljes ugrás, a powernek pont ezt kéne lesimítani, nem Rúg az EC meg az EXC 6000 körül?
Raks ,van igazságod,

de ahogy az ősi mondás is tartja az éremnek mindig két oldala van... ezeket a dolgokat mind el lehet mondani megforditva is...

aztán mondhatnám azokat a lőzungokat is ..hogy... a fejétöl bűzlik a hal, és a több stb...
de ez a környezet tudatos materialista életszemléletre valo nevelés is csak egy álom....

sajnos...

mivel a globális tőkének soha nem lesz az érdeke hogy az emberek környezet tudatosan táplálkozzanak ,éljenek mert akkor a fogyasztás rögtön vissza esne a felére-negyedére... ergo a bevétel is nekik...

neadj isten nem lenne pozitiv éves gdp, borulnának az ilyen marhaság elképzelések a világban ...mint fentarthato fejlődés... mindezt egy véges tartalékokal biro bolygon....

egy vicc ....
én nem leszek pártvezér... ki van zárva...

inkább eladom a gasgas-t és veszek egy narancsot..
Egyetértek!
Lehet igaz hogy törvényileg rendben volt a dolog, de én amondó lennék még mindig, ha a törvény engedi még nem kötelező a másikat kicsinálni!
Pl. én nem tartom korrektnek a szlovák rendszámú autókat sem, ha itt élsz, itt dolgozol akkor miért kintre fizetsz(pedig törvényes)? És, igen lehet hogy ott olcsóbb, lehet hogy törvényileg lehet, de megint oda "likadtunk" ki hogy ahelyett hogy egy kicsivel több befizetés mellett a saját társadalmunkat támogatnánk sz*runk rá! És kivel fizettetik meg az ebből kieső százalékokat?
Am nagy hiba a magyar emberben szerintem hogy lassan sporttá növi ki magát ki, hol, mennyit tud lopni, csalni, elkönyvelni, és még büszke is rá.
Ha a bevételből otthagynának a vállalkozásoknál 98%-ot akkor is lenne sok ember aki rájátszana arra a +2%ra, hogyan tudná azt is megszerezni...