Mi sem selyemfiúk vagyunk, nem a cuki előtt vagizunk, hanem a helyi erdőkben és homokbányákban tanulunk. Pontosan tanulok Azért kérdeztem, mert ha van olyan, aki felénk lakik, akkor őt szívesen látnánk.
Szopóka,de nyalóka is vótis ma is,lesz is NA,meg az ilyen duma,bácsi felhív,full gassososoknál aszonták nékije(nem a 4 tély gasgasosok )szóval kotyog neki a gixer szárja,szimering új,de akkor is folyik me mozog nagyon,lehet görbe is,de szárat kell cserélni me abba nincs siklócsapágy(csúszópersely vagy ahogy akarjátok)egybe van a szárral.Mondom ki mondta ezt?,aszongya ott mondták.Ne bassza má meg a jó izé kúva izéje mána nemána,szedje szét,nézze meg cserélhető.nem nem aszonták a suzukisosok,hogy az olyan akkor az olyan.Jóvan mondom én meg láttam mán vagy kettőt,nem kell a duma,hülyeséget mondottak ottangana.Szétszedte ,nem hitt a szeminek me aszonták integrált ,összerakta el is kűtte.Ekkora baromságokkal kábítják az embert,csak vegye drágán a semmit
Akkor oda kétkerekezek vele. Igazán kétkerekezni se tudok rendesen!
Akkor most húzak el a honda topicba?
Egyébként meg itt csak úgy lehetsz a fórumba ,ha 4 tély gasgasotok van ,me különben zolika kitiltat a torreádorral
Motoroztam ma én is,igaz csak rotyogóval. Az is ér,vagy kibasz a zolika?
akkor kutyázzunk .
amugymeg az ac-10 ide kutyaszar kategoria.. nem birja ezt a dolomitos éles sziklát olyan hamar letörnek a bűtykök hogy jajjj...
nekem éves szinten van legalább 20 defektem, de lehet hogy még több is.