Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,meg mert az igazság odaát van és ő szokott tájékozódni
Jó neked,én még beröffenteni sem tudom
Turú turú hátúrúúúúúúúúúúúú
Igen azéé! Mert ez a gasgas topic,és akinek nem az van,azt megcsinálja a terminátor vagy ventilátor vagy modulátor,de hátulról!
Nem kell tolni,beröffentem azt oda egykerekezek vele! Ja,most jut eszembe,hogy nem is tudok egykerekezni.

Akkor oda kétkerekezek vele. Igazán kétkerekezni se tudok rendesen!
Csak azért, emrt hondás ?
Ne húzzá ,toljad oda
Zolikát kérdezd,ő a bíró
Szégyenlem magam,de nincs rajta. Sőt! Honda matrica van rajta!
Akkor most húzak el a honda topicba?
Nekem csak Kéttéj Gazom van. Az nem elég ?
Gasgas 4 tély matrica volt rajta?Akkor ér
Mi is csak tanulunk,motrotolni nem tudunk,de szeretünk.

Egyébként meg itt csak úgy lehetsz a fórumba ,ha 4 tély gasgasotok van ,me különben zolika kitiltat a torreádorral
Na mi a gyíkom van bélák?

Motoroztam ma én is,igaz csak rotyogóval. Az is ér,vagy kibasz a zolika?
Mi sem selyemfiúk vagyunk, nem a cuki előtt vagizunk, hanem a helyi erdőkben és homokbányákban tanulunk. Pontosan tanulok Azért kérdeztem, mert ha van olyan, aki felénk lakik, akkor őt szívesen látnánk.
Mi legyen a helyzet? Mi a föld belsejébe megyünk,nem Siófokolunk
Holnap,ha igaz ott van,ha nem akkó később
Na mi a helyzet emberek ? Lassan hétvége, aztán el kéne menni csapatni egyet. Van valaki, aki Siófok környékén lakik ? !
holnap kereslek hogy mikor lessz itt meg mennyi píz de szerintem kiveszem a hátsokat is és elküldöm
Szopóka,de nyalóka is vótis ma is,lesz is NA,meg az ilyen duma,bácsi felhív,full gassososoknál aszonták nékije(nem a 4 tély gasgasosok )szóval kotyog neki a gixer szárja,szimering új,de akkor is folyik me mozog nagyon,lehet görbe is,de szárat kell cserélni me abba nincs siklócsapágy(csúszópersely vagy ahogy akarjátok)egybe van a szárral.Mondom ki mondta ezt?,aszongya ott mondták.Ne bassza má meg a jó izé kúva izéje mána nemána,szedje szét,nézze meg cserélhető.nem nem aszonták a suzukisosok,hogy az olyan akkor az olyan.Jóvan mondom én meg láttam mán vagy kettőt,nem kell a duma,hülyeséget mondottak ottangana.Szétszedte ,nem hitt a szeminek me aszonták integrált ,összerakta el is kűtte.Ekkora baromságokkal kábítják az embert,csak vegye drágán a semmit
De szííííp tos báéknak kísz a cuccos,postán van
nálunk a kutyák ktm-et esznek... már kicsi kortol, kb fél évente 1 elfogy..
látom átmentünk horgász-kutyás forumba...

akkor kutyázzunk .
na ennek a fele árával meg majd jössz nekem...
szárazban mindegy milyen gumid van, bütyök se kell rá ..

amugymeg az ac-10 ide kutyaszar kategoria.. nem birja ezt a dolomitos éles sziklát olyan hamar letörnek a bűtykök hogy jajjj...
ember.. nálunk anyi a szikla mint atom,, ehez képest a zaránd puha föld.... persze hogy ott nem fogsz defektet kapni soha...

nekem éves szinten van legalább 20 defektem, de lehet hogy még több is.