Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jé, te használod a kuplungot is
A Tomb Raider nénit én is megcsinálnám elölről meg hátulról is
érdekes gusztusod van, nekem a Zorró hátulról nem jön be, meg elölről sem
hazucc nem hiszek neked!

amúgy vik. ez egy 4 kilós csuka és valóban kicsi. itt kezdődik a hal számomra. ma ki akartam menni menyhalazni de beáradt ez a köcsög tisza. viszi a pléh palackokat és rakja a zsinórt . faszom belebaszom.
na mivan nem kell a motor népek? pedig az előbb karbonoztam le a póverfedeleket is :)) a tank kibaszott jólett! bsza behu.
Estét
mocskos jot motoroztam ma... mondjuk mindig jo szokott lenni.

irok neked egy leirást mert folyton hisztizel érte...
na szoval elindultam, ezt ugy hogy behuztam a kuplungot aztán a kis kart lerugtam lefelé, utána kuplung felenged kis gáz hozzá..és mentem erdőben jo sokat , voltak patakok, meg jo sok szikla, aztán falaztam valahol az erdő mélyén,mint kőműves kelemen, fuuu nem fogod elhinni olyat fordultam, megcsináltam zorrot hátulru.. tomb raidert elrölrűű...jo volt. többet nem tudok elmondani kéremkapcsojja ki...
hály béláim az úrban.
fhőbéla merre csak nem győrben megent kwadoznak..a gokardth pályán?
vagy fórdíítva

feccó is eltűnt..nem lesznek fotos coffos kátélyemes szines képex

ma voltam kint pályázni.. szőrnyű volt...az első menet..az a +60ccm az bedurvult már alúról... eleinte vagdalóztam csak rajta mint kúrva a gyóntatószéken.
aztán..bemelegedtem..és elindult a buli
az átszelepelt telükról csak rébuszokban..
mi ez gabesz.. kiscsuka
Kosár nincs rajta,mert hátha kiviszi 100-nál a zacskóstejet a szél!
Pizzásdobozon még gondolkozom hogy fel fejlesztem hátra!
Be is vagyok fosva mocskosul!
bezony jimmi.. a honda kismotor bevásárlo kosárral topikba...
köszi a meghivást, de én biztos nem megyek el babodra...

tul egyenes.. hiszen már ezek a bakkonyi kishegyek is a könyökömön jönnek ki, inkább vágyon jo kis román 2000 -es zorba hegyekre ahol ugy rendesen leszopkodhatom magamat...

ilyen kis perverz vagyok..
Na neee
Amúgy ha már itt tartunk, tavasszal a helyi enduros csapattal elmegyünk Babodra, ha gondolod jöhetnél/jöhetnétek velünk. Persze az Andicsiakkal együtt leszünk !
robogoval..? zolikaaa küldi az inszeminátort, és meg fog csinálni háturuuu..
én itt lakom veled szemben Balmádiban, átmotoroztok a vizen nagy gázzal én elmegyek veletek motorozni..
Velem az a baj, hogy én egyszer megcsináltattam, de az is letörött. Na, azóta nem mentem le fogorvoshoz és folyton elfelejtem, hogy le van törve. . .
Üdv a klubban...
Nekem kiütötték kb 2 éve,azóta nemigen mosolygok. Vagy csak csukott szájjal!
Most, hogy mondod. Meg amúgy is az első metszőfogamből le van törve egy nagy darab, kb a fog egyharmada..... Vazzeeeee, akkor télleg csak röhögtek . . .
Inkább az utóbbi!

Bocs de ez magas labda volt!
Azt nem tudom, de ha már itt tartunk, akkor ma rájöttem ,hogy a sunák bírják a szmájlikat. Vagy csak szimplán hülyének néztek....
Meg van még tabulátor,vibrátor,maszkulátor,akkumlátor,kalkulátor,variátor,mah
inátor,agregátor,baszkurátor.
Teljesen el ronisozódsz te is! Még a végén lesz kiszakadt seggű,kitérdesedett cicagatyád!

Vagymááá van?
Követni se mtudom a sok ventillátor terminátort.
Azért mert még nagyon fiatal vagy! Gyakoroljad csak! Egypár év,aztán tehetséges kezdő leszel!
Nekem van és 4 tély,szóval akkor neki előttem térdelni kell előrűűűű,tátott szájjal
Jön az agregátor aztán belemegy a kipufogójába annak akinek nincs gasgas-a!