Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóreggelt sziasztok!
Szeva Zéé Akkor már tudsz mindenről!Felénk is írnak cifra dolgokat a nagy természetbarát sötétzöldek És hiába ordítok vele hogy ember figyeld már az utat!Szerinted én tapostam ki ilyenre?Úgy néznek rám mint egy sorozatgyilkosra!Húzkodják a fákat keresztbe majd jól keresztbe tesznek nekünk Szóval ezek tényleg a társadalom sötétzöld alfaja!
Tegnap este bent a melóhelyen tervezgettem a következő 2napos endurós túrát és akkor találtam ezt a cikket!Van pár ötletem hogy merre is menjünk.Lehet Bajót felé fogunk táborozni vagy a másik eshetőség a Somlyó hegy teteje.Bár ott elég sokan fordulnak meg.Van a tetején egy kis ház amit kiad egy öreg de szerintem ha mondom neki motorral mennénk elhajtana a picsába.Úgyhogy még jár a fejem merre is verjünk sátrat.Felétek(Gete) lenne jó mert azt már úgyahogy ismerem de a tavalyi atrocitások miatt lehet inkább az előzőeket választjuk.
én kipróbáltam
Három dolog amire az ember nem képes!
1. Nem tudja megszámolni a haját!
2. Nem tud úgy lélegezni, hogy kilóg a nyelve!
3. Nem tudja szappannal megmosni a szemét, ha azok nyitva vannak!

~Tedd vissza a nyelved! Úgy nézel ki mint egy kutya!
Történelem lecke Keress egy történelem tanárt aki ezt megmagyarázza, ... ha tudja. Abraham Lincoln-t 1846 -ban beválasztják a Kongresszusba. John F. Kennedy-t 1946 -ban választják be a Kongresszusba. Abraham Lincolnt elnökké választják 1860-ban. John F. Kennedyt elnökké választják 1960-ban. Mindketten nagy gondot fordítottak az emberi jogokra. Mind a két elnök felesége elvesztette gyermekét, míg a Fehér Házban laktak. Mindkét elnököt pénteken lőtték le. Mindkét elnököt fejbe lőtték. Kezd egyre különösebbé válni... Lincoln titkárnőjét Kennedynek hívták. Kennedy titkárnőjét, pedig Lincolnnak. Mindkettővel egy déli állambeli végzett. Mindkét elnököt egy déli születésű elnök követte és Johnsonnak hívták. Andrew Johnson, aki Lincoln utódja volt, 1808-ban született. Lyndon Johnson, Kennedy utódja pedig 1908-ban született. John Wilkes Booth, Lincoln gyilkosa, 1839-ben született. Lee Harvey Oswald, Kennedy merénylője, pedig 1939-ben. Mindkét merénylő a hármas nevén ismert. Mindkettejük neve 15 betűből áll. Akkor most kapaszkodj a székbe... Lincolnt a 'Ford' nevű színházban ölték meg Kennedy autója, amiben megölték egy ' Lincoln' volt amit a 'Ford' cég gyártott. Lincolnt egy színházban ölték meg, a merénylője elfutott majd elbújt egy raktárépületben. Kennedyt egy raktárépületből lőtték le, a merénylője elfutott és elbújt egy színházban. Booth és Oswald is merénylet áldozata lett még a tárgyalás előtt. És a végső rúgás ... Lincoln egy héttel a merénylet előtt Monroe-ban volt, Maryland államban. Egy héttel a gyilkossága előtt Kennedy Marilyn Monroe-val volt ... Ijesztő nem?
ezekkel a holmikkal lehet felturbózni a hűtést magasszínvonalúan.....

ezt a kombinációt használjuk mi is.....ez a vízpumpa nagyobbító nélkül... de működik állóhelyzetben is van hűtés a szopóka nyalóka részeken is...
villamosszékbe kell őket rakni
téháemiksz

nem a fűtéshez nézegetem mert ha elmegy az áram a keringetőszivattyú nek meg kell mennie különben hiába a fakazán..befagy a seggünk..
amugymeg menjetek ma is motorozni mert hétvégére itt a zorba tél... azt josolta a hazudos bácsi...
ha veszek egy ilyen invertert azzal át tudom konvertálni a sötétzőldek agyát..?

A viperás,pisztolyos faszom öccséről nem is beszélve(erdész)..........
Engem már 2szer meg akartak lincselni,mert a Kinizsi 100,nem tudom ismeritek-e?
Pont arra ment amerre menni szoktunk volt régebben,mondtam az egyik parasztnak,hogy az év többi napján is itt motorozunk,és akkor ők hol vannak?Még szegény sziszkával voltunk.......
vik ilyen az inverterem.......12V dc - 230V ac 300W ....olyan 6-7 ezer között vettem dög fain...kocsiba...
hihiii
egyetértek. ...
ez amúgy "úgy látom egy falu széli rendes földút" tehát semmi okosság nincs benne .....de hár hazudnak mint a szar ....és illusztrálni kell valamivel....

na ezért kell elvenni a fotomasináját és széttörni a parasztnak ...miért nem a felesége valagát fényképezi mikor valami keménytökű bassza ..mert ezek nem kúrnak zeke a zöldek mind puhapöcsű faszok....és hozzáteszem vakok...mert az igazi bajt se látják az erdőkbe , hogy hogy rabolnak milliárdokat a hátuk mögött pont azok akiket szopnak... a hülye barmok...
jaj Viktor ne legyél enyire szükenláto...

a plázára azért van szükség mert ott tenyészik a plázadroid, ott van neki etető hely a mekdoneldsekben, az az élettere..

a vadász nem füstöli szét az erdőt csak állatokat lövöldözik puskával nagy táávcsővel magaslesben ücsürögve a 30 méterre kiszort kukoricára érkező gyanutlanokra.. állitolag népgazdasági érdek..mert tul szaporodnának.... ééérted....?
nem mi hoditottuk, keritettük , vágtuk ketté az élőhelyeiket utakkal autopályákaal településekkel... hanem ők szaparodnának tul ...mert csakkefélnek és zabálnak aztán szaporodnak...érted... meggengedhetetlen..!

az erdész azért vágja ki a fát hogy legyen nagy háza L200 -asa , az erdő meg megujul... vagy ezt nem is tudtad..? hiszen le van irva a sok statisztikában hogy gyorsabban nő mint ahogy kivágjuk...érteeeed? nem tudjuk olyan gyorsan kivágni és kitermelni mint ahogy nő az a geci fa... megengedhetetlen!... ezért kell a sok uthálozat az erdőbe, hogy oda lehesen jutni a lövöldöző területre meg hogy ki lehessen vágni a geci gyorsan növő fákat...

képzeld el ha nem csinálnák ezt az igen hasznos munkát még a végén mindenhol fák nőnének és az állatok megennének minket... vagy mi..
lyaúreggelt .
mit írnak a hírek..
vadász vs kötsög-ölő motoros
az nem is te voltál
hanem valami természetellenes..motoros állat
valamilyen brutális nagy B
kúrva sok nyereg van..pl a lóháton..de a motoron.. csak kettő
elöl egy meg hátul egy..
milyen nyereg van ami elö legy meg hátul egy
féknyereg..te nagyonlovas nemzet filya
hátha beir ide egy titokban olvaso méregzöld fütyi...

amugy minket is fényképezgetett a hétvégén valami ostoba.. nagyon buzgon... gondoltam is hogy visszamegyek és kicsit megkapratom az orcáját ,mert nem adtam rá engedélyt hogy engem fotografáljon...
igen!
valyon mi lyaú abban hogy a természetbe sétál..?a hülyélye..sétáljon a phlázába vagy a sétáló utcába..neki építették úgy hogy az alatta mévő természetet..életterét vadonnak ..kivágták kiástál...egy hegyből goztak közúzalékot egy másikat kitermeltek azért hogy beton legyen a pic talpuk alatt..
ez természetvédelem mi?
hülye bénánlátok!mert nem tisztánlátó az biztos..
a gyökér vadászt mér nem kérdezik meg..mi a jó abban hogy az ifák szétfüstölik azt az erdőrt az euromínusz 4es motorjukkal amit közbne szétkapar a kerekével a sárban?
mi a jó abban hogy eleséget vis zannak az állatnbak amit utána ...lelő
miért kell lelőnie..mért nem jó azt az állatot befogni majd jogai felolvasása mellett eutanáziábna kinyirni?
mér kell a fegyver..fél hogy megtámadja a ..nyúl?mi van ezek csak monti pálytont néznek..gyalog galopp..hol van a szörny a nyúl előtt nem a nyúlon túl nem ....a nyúl az
akkor öljük meg?
szépjóreggelt kivánok minden vadásznak... aki már LEGALÁBB egy társát megölte
na muti a linket, dobd fel a témát had szorakozzunk..
amugymeg nevetséges már a tulzo fogalmazás is a vérzöld részéröl hogy természet gyilkosai, meg látszik a képen is hogy mély árkokat szánt a talajba ...aha mindezt egy ezer éves bakhátas földuton ...

persze ...ők motorozták oda az utat,sőt az összes erdei utat, sok év megfeszitett munkájával ugy hogy elöl-hátul összekötöztek két motort kb 1,5 méteres rudakkal, megtanultak kézjelekkel mutogatva elindulni, váltani, fékezni, kanyarba nem összeakadni... miután ez megvolt már kisebb farönköket, állattetemeket fektettek a farudakra és lerabolták az állat állományt, kivágták az erdőket, magasleseket épitettek hogy messzebb lásanak, teleásták az erdőt mesterséges itatokkal , ugy hogy sok motoros addig kapratott amig kurva nagy gödör nem lett és feljött a viz...és sokan vannak egyre többen...

komolyra forditva , néha elgondolkozom ezen hogy az ilyen szük látokörü méregzőld barmoknak szerintem még fizetniük sem kell a vadászoknak hogy enyi hűlyeséget leirkáljanak..
simán elfogult vérharagbol elkövetett lelkesedésböl teszik.. önként...
nem akarom reklámozni de ez semmi ......mert még vannak irományok sötétzöldek tollából itt ott.......képekkel...ökrök...