Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttam ismerem ezeket....csúnya motorosok.....
olyan kéne pedig ....csakhát sajna mindíg kompromisszumot kell kötni.....

szerintem vagy 3 gumiból és plusz egy szöges kéne bele egy gumaba .....

egyedül elöl vagyok úgy hogy végsőmegoldás az s12 ......és nincs baj vele főleg ha friss......

de hátul tényleg jó lenne a 4 gumi közt kiskapcsolóval és a nyomásértéket is állítani ..

mondjuk elől a szögeset is lehetne kapcsolni....

az jó lenne olyankor elöl mikor vizes fák jönnek nyáron is ...

inkább mint a gyújtástérképpel vacakolni ....na az amúgy is felesleges ...főleg ehhez képest...
elég ha azt elolvasod amit bugic berakott, rögtön jo lesz a napod...
köszi ,ezen jot röhögtem igy reggelire... jo volt..

amugy az nem zééé, hanem az a srác aki a multkor felrakta a galériájába a képet magárol hogy itt a régi motorom és én motorozok rajta..

lám kám a kis természetkárosito kipufogogáz pöfögö pernahajder..
morgenny bélák...nem olvastam megint vissza ...olvashatok mint a
dög

kubica megint eltörte a lábát valami rallykocsiba ...
Jó reggelt.
igazán boldog érzéssel tört el hogy látom , végre 10 év terep motorozás után kezdesz rájönni arra az egyszerü ám nyilvánvalo tényre hogy mindenhová jo gumi nem létezik...

brávo..brávo.. csak igy tovább.. még fejlődhetsz...
kv tejhabbal, cukor nélkül..
Sziasztok bocs hogy ilyen későn
Ezt Zéének ajánlom ha még nem látta!

http://hu.bestpicturesof.com/i...
nyereg =ülés?
most vettem egy KTM-re valót 10ért postával...igaz még nincs is ktm-em,de ami késik nem múlik

csakhogy rontsam gabesz bizniszét...
én is elmék bubukálni..
jaú éjt..szali sok sikert a motoreladáshoz..de inkább a motor megtartáshoz...bár egy 4tjel te is jobban mnnéll.de kkor meg megent én lennék lemaradva..
maradj csak a jaúl bevált sx 250nél.
nyeregeladáshoz sok sikert ..zozi 20at mondott barátilag..a tizen5tell igazi gyökér vagy ..mondom barátilag húsz!
10-15-30 perceket léptem csajk a bemelegítés miatt de egy dolog ami szembetűnt.. nagyon az a teleszkóp..gegi jó dolog ha teleszkóp van ez ember motorja alatt
ronis..themiksz a leírást.. faja volt..olyan... nem víghtoros

dév akkor megvan..449ccm a berg és az 525 kátélyem gy nagy átbaszás mert a 95furathoz a 72es lökettel akár hogy is..509ccm
azaz 60ccm a difernecia
a gumi

nagyon homogén..nem tol úgy mint a mc négy füves kanyarokban viszoont nagyon homogén mindenhol! egyformán erőteljesnem kolbászol oldalra..csak kapar és tol előre..meg persze forog a 0,5bá-ronis..ez az találtam még..
nyá-ronis

bá-ronis
viszont ezzel a hegyekben csúnya szivola volt m,indégh..a gumi 2éve van nálam és a 15mm magas ak a bütykei..hegyekbe kutyaszar..de krosszpállyára meg a legjobb
na megyek alvadnyi. elfáradtam faszán..
szeva..

na meséljek még mi volt.? kaprattam is ám , meg egyszer tán véletlenül felemelkedett az eleje is , olyan egykerekezős érzés volt, de csak valami véletlen lehetett, vagy álmodtam...

áhhh meg olyat láttam mikor zorro hátán nyeritettem hogy fuuu dedurva.. else mesélem durvább sztori mint belső föld felülröl, vagy monica beluccsi alulrol...
na én mék aludni. m rengeteget motoroztam! mentem 60 km t! ráadásul hiába! durva mi? és többet izgultam mint máskor. örültem ,hogy hazahozott a házig a gép . rendesen meg lett nézve meddig világít a sárga üzemanyagszint :) hahahahahaa szerintem holnap elmék bicajjal a kútra benzinér.
az 525 asszem 510 gyárilag. így 450 + 60 = ? na?
Hát besza behu azt az + 60
hát miből lett neked +60ccm ed?
nagyon finoman működnek..
a motor beteg erős lett az okos karburálásnak köszönhetően ill mocskosul ugrós.. a kis szuperpattintókról kikatapultál nem kicsit...
a 450nel egyszerűbb ..pihetnetőbb a menet..de amúgy meg
ezzel lerövidültek az egyenesek.. ill a köridő is pedig nem éreztem hogy jól megy de mégis legalább kb 10-15másodpercel jobbak lettek mint a bergel..ez egy 4.30as körön nézve..nem is krossz.
főleg hogy úgy érzésre..nem éreztem hogy gyorsabb lennék.
egy 15mm es starcross volt rajta..hát érdekes mondhatom....