Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

déw.
azt mondtam a a fűrészpor robban is szokott de fegyulladni..az ritkábban...az összerohadt falevél is...nem egy nap kell neki. a vizes gabona is...csúnyán elkezd rothadni és a lassú égés az is hővel jár és ...minden a mi hővel jár...kivéve a lovaskocsi mert az hőre nem begyullad..hanem megáll
hőő

csuka. há az ha 450akkor nagyon vérszegényen veszi a lapot...hallatszik hogy nyelezi a paraszt..de nem ugrik egyből..az nem is 350hanem
340

olyan dolgok képesek kigyúlni buta helyzetben...pl bútoralapanyag raktár...vétletlen...
a világ tele a van véletlenekkel...
kurva hideg van-9 volt reggel... most nem tudom..
ez szerintem is igy lesz...

Kásler Árpád ezeket a harcait vagy 8-10 éve vivja a bankokal... csak akkor fog nyerni ha az éppen aktuális politikai erők,(vagy egy részük) ugy gondolja terelési céllal hogy most nyerhet....
meghaltál... inkább fuss...
Firefox 9 es frissítéstől bedrogoztak a SP smilek minden animáció 2x olyan lassú mint volt.
Szóval ettől sem lett jobb a gépem
Windows reinstall lesz belőle
Hölgyem, Ön még HUN ban?
Mész-e ma motorozni?
Gondolom jégbordozás lesz inkább
Múltkor Viktor tűzoltónk azt mondta a fűrészporos dologra, amit kérdeztem, hogy nem gyúllad be magától a falevél meg igen?

Egyébként meg köcsög volt a manus

Tudod ki állna oda, meg menne ott autóval, ha beomlik az a hófal ott pusztulnak el alatta
Elárulom a titkot, készülök a geddonra, ha már motorozni úgy se lehet, valamire legalább jó legyen a motor, a rezo lesz a puskám, felfújom 6 bárra, a szelepes oldalra rakok valami kioldható szöget és azzal fogok lődözni csak míg 1 lövés után újra felpumpálom a lábpumpával 6 bárra, addig lerohannak 5x
szeva..
Kicsi visszhang kéne a dolognak médiába is,
hogy ne tudják eltussolni, mert úgy is addig fogják csűrni csavarni a félreértelmezhető jogszabályokat és egy két bírót aki döntő az ügyben, míg az OTP és a bankszektor nyer...
Jó napot!
szerintem egyszer se ment 350essel a vidin
azért én még meg tudok lepődni ekkora paraszt viselkedésen...

mondjuk aggodni nem kell mert adtam a faszinak időt, a hétvégén majd én nem leszek rest és ezt ugy el is mondom fészt tu fész az orcájába.... csak hogy tudja már meddig terjed a pösti nagyképü stilus...
nincs az messze!
jaj hány ilyen van!
nekem most nem kell nagy autó meguntam a sok drága gömbfej meg futómű javítgatást...átírás+sok adó..pakolunk a kicsibe amennyit lehet
szali.
nézd már meg ..macilacit.. bout..ill bubut berakja a hónajja alá..a hónalj-kutyájába és azzal együtt megy igy ..ezt egy trilyálos
hát ott finom művészet van..ez meg egy állat
nem ..kamerázd le az MDF 8vanasoddal és rakd fel a juhtúbra

nem száraz falevél!ez a lényegnedves összerohad melegszik majd a felső szárazabb rész égg..a belső meg csak füstöl
figyelj a mechanizmusra ..megent nem olvastad el bvalamelyik disszertációmat
a gázosnál már nem kell hogy kisköbcentis mini auto legyen... az elöbb felvázolt gázos modszer kb a fele annak amit zéé mond..az pedig már tényleg occso...

és legalább még megy is meg cuccolni is tudsz egy kombiba..
szeretsz csuszkálni mi...? mondjuk én is..
kapotk egy utolsó bélisz nálytot..oszt lyaúnapot
szerintem a 450es konnybene birt az nagy 100kilós állattal mint ez a kis 350
http://youtu.be/cGDjjUfWOAk
tüzes sztori... csak neked...

multkor tüz volt 2 házzal feljebb, én nem is voltam itthon ,motoroztam, csajom ment fel hogy szájon vágja azt a gyökér buzit aki ilyenkor tüzet rak a vizes falevelekböl akkora volt a füst, erre látja hogy ég az egész fa kerités...
kihivta a tűzoltokat... eloltották, azt mondták hogy ez ilyen tipik öngyuladás. merthogy 2 méteres száraz falevél kupacot gyűjtögetett a paraszt egy fenyőfa alatt..aztán a gyanta meg az önmelegedéstöl szépen begyullad először csak füstöl aztán égett az egész fenyőfa is...
a lényeg a lényeg , felhivtuk a tulajt egy pesti gyökérfasz, merthogy itt körülöttünk mindenki csilliárdos nyaralos, hogy ez volt....pár nap mulva lerohantak hogy jajajaaj. mi lett a szép fa keritésükkel, de az bazdmeg hogy legalább oda jönne megköszönni hogy kihivtuk a tűzoltok..az nem.... lehet leesne az arany gyűrü az ujukrol.. vagy nem tudom...

az biztos ha itt legközelebb valamelyik gyökérnek belecsap a villám a 200 millás kecojába akkor szépen felsétálok egy nyársal meg némi szalonna hagyma és elsütögetek ott békésen...
1 gázos suzukit találtam az is Debrecenben van megy a faszom odáig kocsiért..veszek valami kis puntót aztán leszarom..10 literes audi fogyasztás után az is tökéletes lesz