Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyanabban a gyárban dolgozhatnak,mint itt nálunk a svéd család,akinek van egy ferrari F430,merci CL63 AMG,BMW X6.Ez mind egy fiatalemberé,aki 30 éves korára annyit túlórázott,hogy a dupla telken lévő családiház mellé még meg tudta vásárolni ezeket a kocsikat. A bővebb famíliába van még maserati,S63 lorinser,SL55 lorinzer,bentley continental, egy rakat Q7 meg új S osztály,meg amik még nem jutnak eszembe. Biztos külföldön van ez a gyár,mert mind szlovák rendszámmal fut.
Azért arra kíváncsi lennék,ha én beállítanák egy ferrarit az udvarunkba (mondjuk ennek nagyon csekély az esélye),mennyi idő után jelenne meg a NAV.Gyanítom hogy nem kellene heteket várnom!
BB neked kötelező a fejlesztésben részt venni
én nem mérem meg mert nekem nem kell ilyen fujkodo holmi..

vagy megmérjem? biztos ami elmult alapon-...
csikának
2t kolegák meg mérnétek a képen jelölt átméröket
lehet...
hozta a húsvéti nyuszi,a Mikulás meg a Jézuska.....
Es ezek a hibak,mindig anyagminosegi problemakra vezethetoek vissza... jo neha konstrukcios hiba 10%

Hat fogyasztoi tarsadalom:fizesd ki,azt vidd a picsaba ja szar,akkor bocs de, nem tudjuk kicserelni
nem akarom védeni Réjt... de szerintem is a mostani KTM-ek minőségben kezdenek elég fosok lenni...

nem tudom ez mitöl lehet, csak találgatás szinten gondolom hogy keresik az olcsobb beszállitokat aztán ez a vége...

a régebbiek tényleg jobb anyagokbol vannak össze lapátolva, olyan 05-06-ig....
ez hol van? verseny után olcsón vennék egyet :)
szerintem nincs szo ilyenrol,aztan......ki tudja

de hogy amerikaba nem visznek ilyet,az majdnem biztos
Vissza kell vinni,vagy mit tudom én,akkor úgyis azt mondják,hogy miért nem vitted szervizbe........stb
Új, szóval ha szar az a gyártó minőség ellenőrzés hibája. Persze ami előfordulhat, bár egy motorból nem lehet tapasztalatokat levonni ami a technikát illeti, ha sok motornál ez a helyzet, akkor az valóban tervezési, technológiai, gyártási hiba, különben meg egyedi eset.
Azt mondja előbb a NEO rádióban a műsorvezető csaj, hogy kutatók kitalálták, káros az esti borozás, a férfiak max csak 21 egységet ihatnak a nők meg 17 egységet
Mi is az egység? Hordó?
Vagy csak kifogott egy szar motort,autónál is van ilyen.
Lehet hülye kérdés, de nem fordulhat az elő itt is, mint egyes más termék/márkák esetében. Köztudottan minden gyár gyárt selejtet(amikor már kopott a gép, s csak később derül ki, amikor visszaszól az ellenőr, vagy rámérnek a kötelező ellenőrzésnél, közben készül pár szar cucc), azokat a selejt alkatrészeket valaki begyűjti és abból sokkal kevesebb áron összerak KTM motorokat és úgy adja el mint vatta új gyári
Semmi
Sooory írtad.....
szerintem a legelso hozzaszolasban le van irva....mi a baj a hozzaszolassal?
Szar ügy
Akkor azt is írd h hengerfely csavar,de tudnék neked boltot mondani......

Ez a stílus meg kicsit .........................
meg megneznem,h spec hengerfej csavart melyik csavarboltan kapsz?
tenyleeeg,de ugyes vagy.....kepzeld en meg a botba vettem egy ilyen katejemet,es rajottem,h a harmad resze szar a motornak