Na ez a videó durva, elsőre biztos összerosálnám magam!
Fel kutatom nyáron az összes Oktatásra elszán GG fórum lakót ! ÉS nem fogom őket békén hagyni amíg meg nem tanitanak vmit amit nem tudok!
fontos szempotn az h olcsó leygen és olcsón fentartható mert még tanulok és ha tudok menni melózni hétvégente (ha!) anyi pénzem van és az kurvakevés szóval azért gondolkoztam a husabergen ktm exc 525 az elsőszámú amit szeetnék de drágák annyi pénzem nemlesz
hát ha nem akarsz szenvdni akkor TM et ne alkatrész az 5 évesnél öregebbekhez nemnagyon van ami van az is drága lassan jön hozzá a 4T szétesös,szép szép de ha nem akarsz szenvedni GG 250/300 minnél fiatalabbat
vagy EXC 250/300 ha van rá zséd 2008 utáni a 2007 ig mid 5 seb meg nekem nem jött be sok a hiányossága nem igazán ready to race igy gyárilag,nekem nem kéne a 450 es Berg az FC a cross az nem rossz 2005 utáni az 550 is már nehéz a 650 meg használhatatlan a450 es majdnem KTM kicsit átmokolod azt jó igy hard ra is ,jól is esznek ha szempont a cr 60%át vagy még exc 450 de hát...07 vagy fiatalabbat vagy nem mondok semmit
ezta marhát... olyan kimászos nyakba akasztos jégcsákányt mi is hordunk nyakban... jo dolog, mondjuk másképp nem is nagyon tudsz kimászni mert elcsuszik a kezed..
jahhh és én is szakadtam már 2,5-szer a balatonba, tanusithatom nem egyszerü korcsolyával a lábon uszni..
adnak hozzá ....
a te régi 525exc- d -ről beszélek....
nagytáska könyvekkel.....kistáska szerszámokkal.....
fúvóka meg súbertű....de ez a folytás miatt van ..
hátsó nagy lámpa meg a toldat a sárvédőhöz...indexek....láncvédő...másik két lánckerék utcAI ÁTTÉTEL...TÜKÖR....
ILYESMI KACATOK ...
kezdessz rohadtul gyanús lenni.. szerszámostáskát adnak hozzá amiben van pár kulcs ,narancs szinű kis tatyó, meg egy kis táskát amiben van pár füzet. és fúvóka szett.
de ezekkel nem lehet motorozni! ahhoz kell egy motor!
de szerintem az embered visszalépett. legalábbis nekem úgy tünt.
Fel kutatom nyáron az összes Oktatásra elszán GG fórum lakót ! ÉS nem fogom őket békén hagyni amíg meg nem tanitanak vmit amit nem tudok!
vagy EXC 250/300 ha van rá zséd 2008 utáni a 2007 ig mid 5 seb meg nekem nem jött be sok a hiányossága nem igazán ready to race igy gyárilag,nekem nem kéne a 450 es Berg az FC a cross az nem rossz 2005 utáni az 550 is már nehéz a 650 meg használhatatlan a450 es majdnem KTM kicsit átmokolod azt jó igy hard ra is ,jól is esznek ha szempont a cr 60%át vagy még exc 450 de hát...07 vagy fiatalabbat vagy nem mondok semmit
Én néztem a tm-t,Kecskeméten van!
Akksi ,gumi,fékbetétek,idomok kuka.
Váz, szelepdekni hegesztett,úgy csörög ,mint 2 kígyó.
felejtős!
hacsak nem öreg korodban is ezzel akarod még nyomni..
jahhh és én is szakadtam már 2,5-szer a balatonba, tanusithatom nem egyszerü korcsolyával a lábon uszni..
a te régi 525exc- d -ről beszélek....
nagytáska könyvekkel.....kistáska szerszámokkal.....
fúvóka meg súbertű....de ez a folytás miatt van ..
hátsó nagy lámpa meg a toldat a sárvédőhöz...indexek....láncvédő...másik két lánckerék utcAI ÁTTÉTEL...TÜKÖR....
ILYESMI KACATOK ...
A faszát húzza bele
de ezekkel nem lehet motorozni! ahhoz kell egy motor!
de szerintem az embered visszalépett. legalábbis nekem úgy tünt.
Tudnátok képet a ktm gyári tartozékairól/ szerszámos táska,szerszámmal/ meg a mano tudja mit adnak újonnan.
http://www.youtube.com/watch?f...