ja meg szerelek, hogy legyen valami gyakorlat is
, de részemről a pilóták kvalitására akartam fektetni a hangsúlyt
Elméletben ki lehetne számolni az egyenesek alapján, hogy a prologon mennyit is számíthat az a +-20km/ó végsebesség eltérés, de nem is ez a lényeg, hanem inkább a kigyorsítások(ez lehet a jobb technika esetén kevesebb) és féktávok időtartama(kanyarvétel is, mert van bőven), azaz a fő hangsúly a pilóta tudásán van, s azon mennyire ismeri a motorját, hol kell tartani a fordulatot, hogy az haladjon is maximális nyomatékkal, mekkora a minimális féktáv amivel be tudja venni a kanyart, pöpecre belőtt futók, amik úton tartják a kereket, stb...
hanem arra, hogy 450RMZ vagy 300as EXC vagy 250esRM, vagy 250YZ vagy akármi más, szerintem nem jelent sokat, csak akkor ha ugyanolyan kvalitású lovasok ülnek rajta.
......mondom hogy sokat számít elöl két fog
.
.
Nézd meg az adatlapom és meglátod a nagy hireket :) Kiirtam mennyi lesz a rajtszámom
Ha ez a csapból való indulok az erzbergen akkor jót mosolygok
De ha érdekel indulok mind2 románon is meg majd horvátba ősszel is
Amugy meg honnan tudod én mit edzek ?
Csak a Pistiékkel lehet edzeni?
Tudod ingyen jártunk az usziba több éven át veled
Na majd irom, hogy sikerült, nehogy megint a pletyka menjen
, bár már azt hiszem nem lehet kavircolni csak a versenyzőknek
Ha lehet motoros nézőként, akkor bemennék a Dynamitba, meg a Carl Dinners szekcióra oszt ott bohóckodnék egész nap
hiába ül fel valaki egy csúcs gépre, ha motorozni meg nem tud...
Van Tüskevár mellett benn az erdöbe a Kigyos patak egy lezárt részén le volt rácsozva ott is 50-80dkg osak voltak ott nem tudtam bottal az istenért se ugyhogy leháloztuk öket meg a Kádártai bányatóba is van sebes pisztráng sok éve raktak bele de nem horgászik rá senki na ott vannak kg s hoz közeliek meg é amerikai pisztrángsügér is /feketesügér na azt fogtam amugy én Szerbiába szoktam spanoméknál topoja közelébe erdei patakba na ott nem kell engedély se