nem látszik,hogy mennyire le lenne ütve,vagy ütné...a feljárón sem tiltáson megy felfelé,hanem technikásan alapról,folyatva...az hogy a takiék beszélik,nézd milyen olajos,az csak poén,az meg hogy szerelik...hát Murphy dolgozik,mivel egyszer minden elromlik
és leglább látszik az is, hogy berugáshoz sem kell semmi technika csak értelmeset kell rárúgni...ha lenne 3kilom,megvenném..vagy ha lelehetne dolgozni Viktornál az árát ledolgoznám,azért az exc-t sajnálni fogom az első amortizálsáig...
na ez 1 jo kérdés, mitöl kerül anyiba ,mondjuk a választ te is tudod ..: a brand.. ennyi..
én csak olyankor veszek polot gatyát mikor beszakadok valami occsoságba, de olyankor többet is szeművegböl akár 2-3-at is aztán majd eláll a polcon enni nem kér...
polokat 10 eur, gatyát ilyen 50 eur, szeműveg scott 20 eur, ilyen pénzekért veszek, kesztyüt RMC-ben 2-5 ezerig veszek. de psztt ez titkos..
Skacok, csak érdeklődöm, mi a tök kerül egy motoros mez(poló) 14eFt ba? (Csak egy használt mezes hirdetésen akadtam fent)
Kínaiban kapsz max 2Ft ért 1db ilyen hosszú ujjas pólót (ami szintén védi a protektort/ruhát a sártól), aztán ha elesel/felakadsz mind2 ugyan úgy szétszakad OK, ez lehet csicsás, meg "vízlepergető", de megér ez ennyit? Tud még valamit?
Esetleg motorozni is tud a motoros mez, mert akkor veszek ennyiért
Köszi a válaszokat!
Fáradtan és kapkodva ne szerelj motort
én tegnap este már alig láttam ki a fejemből és az M6*40-es csavart próbáltam belehajtani végig az M6*20 as blokk furatba
csak nem értettem miért nem megy bele, már menet fúrót szedtem elő, biztos szar a menet beljebb, aztán csak leesett, hogy nincs is tovább
légszűrőt takarítottam este 8 körül siettem mint állat és amivel kimostam a légszűrőt olajos benzines trutyit egy kólás flakonba töltöttem ..............és volt egy igazi kola is ,én marha meg ittam a mosóbenzinből
és leglább látszik az is, hogy berugáshoz sem kell semmi technika csak értelmeset kell rárúgni...ha lenne 3kilom,megvenném..vagy ha lelehetne dolgozni Viktornál az árát ledolgoznám,azért az exc-t sajnálni fogom az első amortizálsáig...
én csak olyankor veszek polot gatyát mikor beszakadok valami occsoságba, de olyankor többet is szeművegböl akár 2-3-at is aztán majd eláll a polcon enni nem kér...
polokat 10 eur, gatyát ilyen 50 eur, szeműveg scott 20 eur, ilyen pénzekért veszek, kesztyüt RMC-ben 2-5 ezerig veszek. de psztt ez titkos..
Látom Viktornak félkézzel is megy a feljáró
Kínaiban kapsz max 2Ft ért 1db ilyen hosszú ujjas pólót (ami szintén védi a protektort/ruhát a sártól), aztán ha elesel/felakadsz mind2 ugyan úgy szétszakad
Esetleg motorozni is tud a motoros mez, mert akkor veszek ennyiért
Köszi a válaszokat!
Viktor az állat, jó kis terep ez!
Fáradtan és kapkodva ne szerelj motort
én tegnap este már alig láttam ki a fejemből és az M6*40-es csavart próbáltam belehajtani végig az M6*20 as blokk furatba
csak nem értettem miért nem megy bele, már menet fúrót szedtem elő, biztos szar a menet beljebb, aztán csak leesett, hogy nincs is tovább
jajj azt hiszem ez most hiba volt..
absolute für gratis horst fucks...
http://youtu.be/9UXY7yjeR2s