Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy kinek mennyit ér a feje.. olyan sisak...
ez akkora duma...
hát oda kéne figyelni a motorozáskor nem pedig fejjel menni a sziklafalnak
há figyeljetek oda..hiába a sisak ha eltörik alatta a nyakad!

a szemüveg belefér?
szelőzik faszán...az hogy poli..uretán vagy poli vinil klorid vagy poli-mobil. az akkor számit majd ha schuperlotyózol oszt ott odaküldöd ökör mód... az erdőbe....kényelmes jól szellőző..szemüveg belefér....az anyaga.. a régisisakom polikarbonát volt..hát attől sem nyilt ketté a fejem5 év alatt...a mostani ...vagy 14ezerért vettem az rmc-ben x-one persze ez karbonkevláras ... gecsa által felrakott vidin is az van a fejemen......na az fasza sisak...szellőzős...kényelmes...jó a perifériás látómezőm ...minden irányban...szemüveg belepottyan...nem kell szarrá igazgatni...ja és tetszett is nem kevésbé mint az 50rugós két sisakkal arrébb a polcon...
gogy az kibirja ha hatszázzal nekimész a falnak, azt is...igen bazmeg, de a fejed nem bazmeg
a haver azzal kavillált hogy ezea karbonkevlár ez elviseli ha egy csákánnyal....mondom ez életszerü...neduróban max magyarországon ha a paraszt egy csákánnyal kilép eléd...de akkor a szemcsid is legyen szúrásálló...különben a sisakból nem tud kinézni a csákány ami átment a fejeden...a kúrva szemüveg miatt
szóval jó sisakot vegyé...

déw. egy laúfaszt feleslegesen szedted szét.
semmi nem felefleges amit a lelki békédért teszel...nem voltál biztos magadban. ...szedd szét nézd meg...mert ha ne agdgyjh isten...csak nem húztad meg...akkor azt mikor széthullik beül és összekavirnyálja a blokkot...az erdő mélyén!...akkor ott tépnéd le a fejedről az ályros 250ezer forintos sisakod...hogy tudtam...tudtam...mégsem húztam meg...nem úgy mint a szomszédasszonyt ahol biztosra menél és másnap még az annyát is meghúztad -már csak a biztonság kedvéért
szóval akkor meghúztad...a széthullott váltót jól raktad össze
ez csak vick volt hab a torkán

olti..há beirtá ide..kérdést meg elfelejtetted feltenni...kalinton kabington kala-malyka .
a mátrix -ot választanám...jó hogy belinkelted,én is lecserélem az egész felszerelésem,ez a fehér mátrix jól menne a ktm-hez ennyiért meg tényleg jó áron van! asszem a borka janika vagy a szvoboda ment még ilyenben...karbon-kevlár,nem pedig polikarbonát..magyarán nem a műanyag héjszerkezeű...inkább a mátrix
nekem eddig minden bukóm S-es volt ha a fox ha az agv vagy a hjc volt rajtam
Rábasztam, beragasztottam, meghúztam, "feleslegesen" szedtem szét...ráadásul a váltóm is széthullott, legózhatom össze
Jó nap volt
Yamaha Fehérnél van airoh 36 körül..ajánlom
Zolinak van róla képe..is
Hát ez biztosan igy van ! Próba nélkül és sem szívesen veszek..
Hát majd kiderül, köszönöm az infokat!
Hát nézz körül sok helyen aztán vegyél valamelyiket!Én inkább a Matrixot ajánlom mert az Kevlar és könnyebb is.Az lenne igazán jó ha feltudnád próbálni mert sisak márkák között is van méretbeli eltérés!Pl nekem volt már M-es és S-es sisakom is és mindkettő egyformán passzos volt a fejemre.De lehet csak azért volt mert pocok lett az arcom az évek folyamán
Hát igen most kb van rá 30-35 e rá! És pedig kellene mert ami van az gágyi És kicsit nagy is...Ha frissen van mosva a belseje jó, bele izzadok már nagy...
nebammeg,milyet röhögtem.Eszembe jut sok ilyen akció,mégegyszer szét össze ettől nincs rosszabb.Én már ott tartok,ha olyat csinálok,nem érdekel,se telefon,se postás-futár akárki se,me van,hogy egyszerre kell mindennel foglalkozni,akkor meg elbasózódna ez az amaz,ammeg nem hiányozódik.Általában pedig midíg akkor szól telcsi stb amikor pont kéne az a 2 perc
használt sisak nem is kellene, meg valszeg a fejünk sem egyforma méret..
Vagy olyan sapkát amire futja Bár a kobakom nem bízom akármire én se.Ki lehet fogni használtból is jókat amik még nincsenek leharcolva csak nagyon körül kell nézni!Airoh,Shoei,Arai.Ezek 100felett vannak jócskán.
Itt néztem! http://mxoutlet.hu/bukosisakok...
Ezt : O'neal 709R Checker blue-red-white cross bukósisak
és ezt : Matrix M7 cross bukósisak
(Fekete)
Köszi a tippet mester! Az a helyzet, h az totál kiesett, ezért gyanakszom arra, h nem húztam meg, de nemsoká kiderül...
Elvileg csapi rögzítőt is kellett kennem rá...de erre sem emlékszem, csak arra, h beraktam a váltót...
Szeva Sok a meló,idő nulla,fáradt vagyok mint a dög,és még mindíg 2 hétre előre tudom mit fogok csinálni

szewa csikabácsi..mizu ?,
én azért mondanám persze halkan meg titokban hogy nem a sisakon kéne spórolni....az ne legyen szar ....egyrészt a biztonság miatt...másrészt egy picit is nem a te méreted vagy szar és nem passzol a te fejedre igazán....vagy nem fér bele a szemüveg és fullra lehetetlenné teszi a motorozást.....ennyi kb...

meg mindenki olyan drága sapkát vesz amennyit ér neki a feje...
Kinek mennyit ér a feje Nékem van one,bell,airoh,bieffe essenemeladó
nem emléxel rá? gondolj arra mivel húztad meg...ezek ilyen hitvány kereszthornyú csavarok még ..már nem divat .....jó csavarhúzó kell hozzá stb..nem kínlódtál vele meghúzásnál esetleg vagy menetrögzítővel kell rakni arra se emlékszel?
Én már régóta tudok állva aludni,vakon meló meg nagyon megy
Airoh az nekem per pillanat mind drága nagyjából 50 től indul ami értelmes!
Á, tököm bököm magam, megyek szétkapom, lehet fogadást kötni, meg volt húzva vagy nem
Jó reggelt
Estét!
Kinek van röntgen szeme? Kéne nagyon...vagy valami jó ötlet...
Egy tetves csavar van a blokkfélen belül, s nem tudom, h meghúztam-e egy mákom van, átmenő és látom, hogy bent van, de azt már nem tudom, hogy milyen állapotban...most fúrjam meg? Mit csináljak,h kiderüljön, a nélkül, h újra szét kéne húzni a blokkot? Fog egy fület, ami "leszorítja" a kuplung alatti csapágyat 28 as kis szemétről van szó

Kavinton kéne...most vagy automatikusan rutinból meghúztam, csak nem emlékszem rá, vagy elfelejtettem meghúzni...
Ha nem húzom szét újra az egész blokkot izgulhatok, ha meg meg van húzva és ezért újra szétkapom az egész blokkot, amikor már szinte csak az oldaldeklit kéne rárakni
valószínű újra szét fogom szedni, nem kockáztatok, h behullik a váltóba

Nagy tanulság, a büdös életbe nem jövök le meló után fáradtan este motort szerelni még az életkedvem is elment ettől
Téged szigorúan az A-ban szeretnélek látni!
Premier,Vemar,Airoh!Én ezeket ajánlanám!Az első kettő elég kedvező árban szokott lenni ahhoz képest hogy kevláros héj.Esetleg még a Lazer-ből egykét komolyabb típus!Ilyen olcsóbb Fox meg One NoFeart hanyagolnám.Nehezek mint a só!
Estét! sziasztok!
Bukósisakot akarok venni, nem tud vki esetleg, és milyet ajánlanátok?
Nem drágát, ócsót és jót !