Próba nélkül és sem szívesen veszek..
És kicsit nagy is...Ha frissen van mosva a belseje jó, bele izzadok már nagy...
nebammeg,milyet röhögtem.Eszembe jut sok ilyen akció,mégegyszer szét össze
ettől nincs rosszabb.Én már ott tartok,ha olyat csinálok,nem érdekel,se telefon,se postás-futár akárki se,me van,hogy egyszerre kell mindennel foglalkozni,akkor meg elbasózódna ez az amaz,ammeg nem hiányozódik.Általában pedig midíg akkor szól telcsi stb amikor pont kéne az a 2 perc
Bár a kobakom nem bízom akármire én se.Ki lehet fogni használtból is jókat amik még nincsenek leharcolva csak nagyon körül kell nézni!Airoh,Shoei,Arai.Ezek 100felett vannak jócskán.
Az a helyzet, h az totál kiesett, ezért gyanakszom arra, h nem húztam meg, de nemsoká kiderül...
Sok a meló,idő nulla,fáradt vagyok mint a dög,és még mindíg 2 hétre előre tudom mit fogok csinálni
egy mákom van, átmenő és látom, hogy bent van, de azt már nem tudom, hogy milyen állapotban...most fúrjam meg? Mit csináljak,h kiderüljön, a nélkül, h újra szét kéne húzni a blokkot?
Fog egy fület, ami "leszorítja" a kuplung alatti csapágyat 28 as kis szemétről van szó
még az életkedvem is elment ettől
ez akkora duma...
hát oda kéne figyelni a motorozáskor nem pedig fejjel menni a sziklafalnak
há figyeljetek oda..hiába a sisak ha eltörik alatta a nyakad!
a szemüveg belefér?
szelőzik faszán...az hogy poli..uretán vagy poli vinil klorid vagy poli-mobil. az akkor számit majd ha schuperlotyózol oszt ott odaküldöd ökör mód... az erdőbe....kényelmes jól szellőző..szemüveg belefér....az anyaga.. a régisisakom polikarbonát volt..hát attől sem nyilt ketté a fejem5 év alatt...a mostani ...vagy 14ezerért vettem az rmc-ben x-one persze ez karbonkevláras ... gecsa által felrakott vidin is az van a fejemen......na az fasza sisak...szellőzős...kényelmes...jó a perifériás látómezőm ...minden irányban...szemüveg belepottyan...nem kell szarrá igazgatni...ja és tetszett is nem kevésbé mint az 50rugós két sisakkal arrébb a polcon...
gogy az kibirja ha hatszázzal nekimész a falnak, azt is...igen bazmeg, de a fejed nem bazmeg
a haver azzal kavillált hogy ezea karbonkevlár ez elviseli ha egy csákánnyal....mondom ez életszerü...neduróban max magyarországon ha a paraszt egy csákánnyal kilép eléd...de akkor a szemcsid is legyen szúrásálló...különben a sisakból nem tud kinézni a csákány ami átment a fejeden...a kúrva szemüveg miatt
szóval jó sisakot vegyé...
déw. egy laúfaszt feleslegesen szedted szét.
semmi nem felefleges amit a lelki békédért teszel...nem voltál biztos magadban.
szóval akkor meghúztad...a széthullott váltót jól raktad össze
ez csak vick volt hab a torkán
olti..há beirtá ide..kérdést meg elfelejtetted feltenni...kalinton