Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs hogy röhögök de vizuális alkat vagyok.....
Hát hallod, nyugodtabb lennék, ha nem kellett volna szétkapni...
Váltót még nem legóztam össze, de itt a robbantott, az alapján csekkolom, már csak a bordás tengelyt kell kisakkozni, hogy is lehettek fent egymáshoz képest, lehet tök mind1, de jobban szeretném úgy ahogy volt, mivel már össze voltak kopva...
Ne aggódj, majd Mohácson a busók tüzet raknak és elolvad az összes hó
kigyulladt az akksim 2 napja... még jó hogy észrevettem
tele vagyok méreggel

Egyik helyen elszakadt a blokkfél tömítés, vághatok másikat...
rgo kezdem elölről a blokk összerakást na jó a főtengely be van rakva az egyik félbe

de majd csak holnap reggelről pihenten, ma már semmit
most akartam egy pár motort átlökni ide oda ..és van vagy 10 centi hó....kaparok gyalog......esik mint a disznó
na leesett nálatok már a hó? nehogy felmenjek a hegyekbe
ne sírjál ...tele vagy aztán sírsz.....
Na ez a sisak megér ennyit, akinek van ennyi pénze vegye
Jó reggelt
Reggelt
ja és ha ilyen 30 vége körül meg tudod annyiért jó lehet.....ha 2-3 évet elmegy már okés is....
elméletileg ez az

csak azthiszem színbe nincs nekik...vagy meg kell rendelniük ...de már nem ilyenáron ...végigtelcsiztük karácsony előtt az egész országot...akkor ez volt a helyzet ..most lehet változott...dehát majd tos telefonál nekik....
és ezer éve ennyi...
rmc-ben 39 ezer, és ha iratsz egy kártyát hogy tőrzsvásárlo leszel akkor lejön még belőle valami 10 % ..

nincs mit 6000 ft.
hát sikerült belőle 36 ért szerválni de ez már a múltév vége volt(most hozták meg januárba).....utoljára 40 környékéről hallottam most....de nem biztos, hogy van .....viszont ebben a színbe az már valószinű hogy elfogyott....és amúgy meg már gondolom évváltás miatt friss modellek lesznek és már talán azt kéne figyelni.....
ebből ha van raktáron eladják de rendelni nemtudom .....
ahol meg esetleg van ott 50 fölött van...talán azért is szorult be nekik....
80 ezer nálam lehet kapni...

jahh te vagy az Jozso. akkor egy huszas..
Aham viszek meg csin a telokat azt le megyünk :).akkor el viszem
de szép..... mint egy nagyfröcss
zozi mi pinz egy illen?
átváltozott farkasemberré..

eddig se volt szép... mostmeg...
Yami.. ne csináld ezt velem... vagy 3 hete korizunk a balcsin, mostanra olyan 25-30 centis a jég, még egy hámert is elbirna.. vagy nem de az biztos.

a korizás kicsit necces , tegnap tökéletes volt a jég mert lefujta a havat, de most megint esik, d ha hozol korit lemegyek veled korizni, mondjuk amugy is lemennék..
viktor nem tudott aludni .....mi van telehold?
gecsa...
jotanácsként mondanám el , és hogy leendő sisak vásárlok is tanuljanak belőle.. ez a matrix sisak ezzel a szövegel..:
"Carbon-Kevlar-üvegszál kompozit "

kb azt jelenti hogy a sisak 80-90%-ban üvegszál, csak pár helyen álltalában az áll részen kap némi carbon erősitést... ennyi..

szoval nem kell hanyatt esni mert bele van fogalmazva a jol csengő carbon kevlár szöveg...