Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon jó titokolvasni....... csak aberráltnak kell lenned....

jól van csak vicc vót.....
szeva Dew.
Jó napot!
lehet beprobálom én is..

hogy kell titokban olvasok, egy kézzel lapozok, a másikal folyamatosan fogom a pöcsömet és élvezek...(természetesen hölgyek valaki más pöcsét fogják közben ) jahh és ha valakiröl olvasok valamit akkor gyorsba felhivom meg ilyesmi hogy mondjam mi volt, vagy a hozzátartozoját hivom hogy jujujjjuj mit is mondott meg hasonlok...?

jol csinálom? segitsetek nincs még gyakorlatom...
Jóreggelt mindenkinek!
Szeva zoozee!Nem felejtettelek el vagyis a motoromat átvinni hozzád de most úgy vagyok anyagilag hogy éppen vegetálok és meló mellette!Remélem azért még lesz időd márciusban mert akkor tudnám leghamarabb elintézni.De majd úgyis hívlak aztán egyeztetünk!Ja és mégvalami!Sóskúti EC nem tudjátok most mikor is lesz?Mert úgy hallottam hogy elhalasztják.
morgen frigörl. és frimen.
Hali holnap jön valaki megnézni a motoromat
Jóó reggelt!

Zoozee,ránéznél akkor valamikor a karbimra,mondjuk szombaton ha ráérsz?
jó reggelt
lyaúreggelt.

ez milyen ha ez is abban a kis tóban volt a sziklák közt...tudtam tudtam...másshol nem nö meg ekkorára egy sneci....a kis erdei sneci
reggelt
hajrá show...majd drukkolunk ...remélem idén kijutok....
na kititokolvastam magam....szar
úgy van....
minden KTM-be ilyen pöttyözve van beírva a vázszám vagy csak az enyémbe? máma vótam eredetvizsgáztatni
jajj nem akartam írni ..kipróbálom ,hogy buzizok és titokolvasásra élvezek .....
haluci haluci halucinálsz
most fogtam .....
haluci
a dohányzás az polyén volt...
mint a macskának az örömszerzés... mikor elegeded a farkát akkor szerzed
macskások nem kipraúbálni
teszkóba a minap láttam az aukciós ulyságban hirdették...akciós kitartás van eladó... zacskós (kis kiszerelésebn...szerintem ez a gagyibb)meg dobozos..
volt redbull-os is de az drágább volt