Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azaza
Jó reggelt Kicsit nem vagyok, azt minnyá horgásztok
Oké köszi az infót mégegyszer!Remélem idén több időm lesz horgászni azt megejtem ezt a pisztrángos vizet.
engedély nem kell,1500 a napijegy fizeted amit el viszel...25 fokban van már benne Afrikai harcsa is..az jó buli.
Frankó!Köszi az infót,szerintem idén meglátogatom azt a helyet.Ja igen a horog szakállát én össze szoktam nyomni fogóval így könyebb kiszedni a halból de nem akad le annyira.Még annyi hogy mennyi a napihegy és hogy kell e horgász engedély?
az opel jel
basszátok meg... ilyet még nem is láttam, február közepén minuszokban villámlik....

beszarok vazze...
Lehet persze,le szoktuk szedni a horgok szakállát és ami nem nyel mélyen hal azt vissza szoktuk engedni..van hogy nagyon esznek akkor fél óra és abba hagyom mert sajnálom ölni őket...amire mindig jön az a csonti..tavaszi finom szerelékes pontyozáskor nem ritka a horgon,kurvajó ahogy kiugrik a vízből..fiam sikítani szokott úgy örül neki
hálistennek több esze van annál, minthogy mindenféle alaptalan faszságnak felüljön...

amugy nehezen értem ezeket a titok olvasokat...szerintem még senkinek nem volt leharapva itt a feje azért ha mondott valamit, elvégre az emberek értelmes gondolkodo lények, vannak gondolataik amit elmondanak ilyesmi.... ha jol tudom...
Remélem nincs harag hogy pecáról beszélünk de a sok politizálás mellett ezt is kell nyomni
Maki esetleg arról nincs infód hogy pergetni lehet azon a tavon?Nagyobb kedvel fogdosnám kis körforgóval vagy wobblerrel a pisztrángot
Mi Százhalombattára járunk az erőmű kifolyóhoz a Dunára!Mondjuk én se voltam vagy 2éve sajnos.Van amikor beáll a márna azt görgetve fogjuk őket 10esével 1-2kilós a legtöbb de van köztük 3körüli is.Süllőzni szoktunk még oda járni nagyritkán aztán ennyi a Duna.Egyszer akasztottam görgetve egy Galócát.Úgy meglepődtem amikor kiugrott a vízből és rázta magát mindenki leste mi az.Aztán leakadt bassza meg.Azt mondják még arrafelé is igen ritka hal.Én is Matchezek meg Feeder leginkább attól függ milyen a víz.Szeretek finom cuccal pecázni.Ősszel meg pergetek bár egyre szarabb minden év
Gabesz .. hozott az Ádám egy három kilos snecit.. na erre varjál gombot...

amugy köszönöm szépen a halat... de a véleményem az még mindig az amit neked is mondtam, sokkal többet kéne tenni egy erzberg futamért , mint az ön reklám... magyarán baszott sokat futni, edzeni, készülni rá....

és ezt nem roszindulatbol irtam hanem épitő szándékal, de szerintem ha kritikusan nézed saját magadat akkor rájössz te is hamar hogy ennél sokall többet kéne foglalkozni a dologal mint beszélni rola....

amugy ez igaz a titok olvasos szegedi romaniacsos benevezős barátainkra is... az kevés hogy befizetitek a nevezést, és mindenhol reklámozzátok hogy megyek ám ráadásul expert single-ben , de el kéne kezdeni motorozni, meg kökeményen futni stb...
Nem kell messzire menned hogy fogj,Esztergomban A 111 es út mellett van egy tó ahol a tulaj rendszerint telepít ősszel..itt ki kell fizetni de jól fogható finom szerelékkel 1-2 szem csontival...
pár éve egy nagy áradás bele mosott a Dunába egy nagy nevelő tó rendszer teljes faunáját,tavasszal kenyeres szákon úsztatva fogtunk pisztrángokat majd esténként rengeteg kecsegét
az országból ide járt minden verseny horgász a téli vermelés idején mert egy kis mellék ágban -10 fokban kaszáltuk a halat..tv ben is volt..nagy ritkán még fogunk tisztább részeken pisztrángot de a tavaly már az iszap katasztrófa óta szinte semmi értelme a pecának csak tavakra járok tanítom a fiam a match botos horgászatra...
Sziasztok látom megy a horgász sztori ezerrel.Csak mert én is horgászok és most én is irígy vagyok mert még soha nem fogtam pisztrángot Megfogtam már szinte az összes magyarban lévő halfajtát persze ami nem védett és csak könyvekben látni de pisztrángot még soha.Látom pergetve fogod őket jó kis Original Rapalával
szép estét.. megvolt a mai jégrobi..
Megfogják,aztán azt mondja az egyik őr a másiknak,hogy : Te dobjuk vissza,mert ez még nem méretes!

Mit meséljek? Oda kell menni,aztán megnézni! Szerintem hatalmas buli.
nem oda küldik hanem az én páromnak hogy nem szégyenli magát a felesége?ezt és ezt írta
de Ő úgy van vele hogy leszarja az egészet,nehogy mááá beleszóljon mit hova írok,nem érdekli a dolog,több esze van annál

a bÍztonságiörök... a nagy pecást...fülön tsípik és hopsz repül vissza 2-300kmert

a prolog nagy cápái és a 300exc közözz max egy perc van.
mesélj dzsimmi
haljunk már egy kis őzbörg sztorikat...
plííz
Mi 2 éve voltunk!Tranpoter,banda,gyerek,össz 6 fő,csütörtök délelőtt indultunk vasárnap du,este jöttünk,össz költség(belépő,vitt kaja,kemping,üzanyag)25-28000 Ft! annyira nem vészes 4 nap Ausztria
nem csak a Te kémeid jelentenek
vidd csak,úgyis mindegy már neki hiszen minden oldalán meghömbölgött tavaly....
azta micsoda időjárás van mondjuk én kint a szakadó hóban a forró vízben ücsörögtem alig tudtam hazajönni,akkora hófúvások vannak
A tescóba láttam múltkor mirelitet.Eljössz,annyit fogdoshatsz,amennyi csak a hűtőpultba van! Arra készülj fel,hogy egy idő után lehet hogy kidobnak a biztonsági őrök!
Napot.

Erzberghez csak annyit,hogy amíg fel lehetett menni motorral,addig kúrva jó volt.Tavaly már lezavarták a népet mindenhonnan.
Mi egyszer rengeteg nyomot végigjártunk gyalog.Na ott voltak érdekes dolgok!Nézegettünk egy helyen az erdőbe,hogy itt hogy a tőgybe mennek le,mert olyan derékig érő lelépő volt,ahol mindjárt 180fokot kellett fordulni.csodálkoztunk tanakodtunk,aztán a rendező gyerek mosolyogva mondta,hogy itt nem lemennek,hanem feljönnek!
Aki oda megy,az kösse fel a bajuszt! A prológ az meg csak cirkusz a népnek!
bazki ez nagyon durva! lehetünk haverok? tudom múltkor bele akartam szarni a sapkádba de megbántam:)

de tényleg kurvára szeretnék egyszer pisztrángot fogni! elmennék érte akár 2-300 kmt is.