Jaja,elfoglalt a rendfenntartó központ.Még mindíg a madártémába(foxik vs sólyom)be kellett mennem,me ökormányzat megbüntetett egy 20-asra kutyulival valótlan veszélyeztetés miatt,a madárevést ellökdödték,elutasították.Ezek mentek bíróságra,na ammeg visszadobta a rendőrsre,hogy természetkárosítás bűncselekmény azé még felmerülhet ám ,azt nyomozzanak mán,me először valamit nem jó csináltak.Na ,így bementem azt megszüntetik a nyomingerelést.Tennapelőtt meg egy haverom vagyonmegosztási tárgyalására kellett mennem,me január elején nem mentem el,benapolták,azt 300 ezer bírsággal sújtott,de most törölte.Hogy mikkel ijesztegetik az embert Nem baj,mostmár mindenhol jó vagyok,,ismernek mint a rosszpízet
szeva Dew.. megcsináltad a tömitést? ismered amit a festők használnak maszkolo papir szalagot.. na azzal orvosolhato pillanatok alatt a szakadt tömités..
alá teszed kis darabot ráfekteted mindkét szakadt részt elöl össze ragasztod, szerelés után felesleget kivűl levágod.
olti..olti hol vagy olti jöjj hát gyere gyere jöjj hát együtt megyünk..
olti olti holvagy.
csak nem te vagy az összekötő..mert akkor telefonálj.. a komoly dolgok ott vannak a vick meg itt
alá teszed kis darabot ráfekteted mindkét szakadt részt elöl össze ragasztod, szerelés után felesleget kivűl levágod.
nincs mit 6 ezer.
Email címe: viktorazallat@langlovagok.hu
amugy hivtalak ma csikusz bácsi... de szuper titkos voltál azt mondta női géphang a hivott szám nem elérhető...
van itthon mákos süti küldjek azt is?
Amúgy meg abba lehet fejezni,mert minnyá szólok a terminátormodulátoragregátorinszeminátormoderátor bácsinak!
olti olti holvagy.
csak nem te vagy az összekötő..mert akkor telefonálj.. a komoly dolgok ott vannak a vick meg itt
mert irok hogy mik hogy muk...
ne viccelődjetek..lehet hogy komoly témáról van szó...
már figyelem is az ímélt
megadom.
tessék te jössz tartod elemsz vagy kiszálsz