Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még sose próbáltam a bagót, de nem is fogom.
tadelyusz kamusiak

komoly nevek...vannak még a setétben
jégkorongal edzed a tüdödet gyerek! az odabasz! vagy sífutásal!
zooooo-lika
mit?
kik?
nagy nevek is...

pl..
nagy nevek
opra?
klint isztvúd
tévhit blályt
nagy ezredes megfigyelési oszt-ály
próbáltad már a dohányzást...
mer mikor leszoksz akkor pl jobban birod majd tütővel
köredzéseket javaslok...sújzós köredzéseket...
na attól olyan penge leszel mint az acél...én is attól vok penge... be is ugatnak...hogy nekem könnyű mert sokat edzek....há bakker edzeni mindenki tud...ha akar...és aki nem sirni akar az edzen...
ez a neked könnyű duma nálam nem jön be...
én kolbászrályder vagyok.....
Amugy ez tényleg komoly hogy mennyien olvassák :D
sóó
én még soha nem indultam semmilyen racén..
ugyhogy a tanácssaim lyaúk és kipróbáltak
na jó egy két egyórás falusi libakergetőn...indultam már..meg is nyertem mindet pedig volt ott ec másodosztály eleje (ovatossan mert olvassák )
ez van.
operig én aztán az utolsó senki vagyok
tudod..nevem senki
A motorom még darabokban.. Most jött meg az új főtengely meg a többi cucc.. De hamarosan össze áll. Addigra talán az idő is enged Addig marad az úszás. A tüdőt nagyon felfejleszti én úgy érzem.
ha rám halgatsz...a futást...nem is kell eröltetni..
az itteni haver...többet fut... mint egy maratonista...de technikailag....hiába fut ...ez nem futóverseny...kell a kondi de nem ..a futás nem jó....
ahogy gabesz leírta... pályát kilyelölni egy 5-10 perces extrém kört ..és kifulladásig csinálni...
először csak két bemelegítő 10 perc majd egy 30as keményebb... aztán ezt a 30at ezt kell növelni...1,5 óra fölé...
fölötte nem kell... ez olyan mint a maraton... edzésen nem futják le soha...csak szakaszosan készülnek rá.. és a csúcshossz az a félmaraton.. .aztán a verseny előt rápihen.. majd a versenyre kerül csúcsformába...ezt hivják formaidőzítésnek...
ez fontos.. a túledzéssel itt kell figyelni...mert ha túledzés van a vwersenyre a forma romlik...hiába a sok edzés...
a legfontossabb a formaidőzítés...mint a halyrá a versenyek végén..csak ez hosszabb távon végigvezetve.
az áttétel.. igen teddd fel a legnagyobb első lánckereket.. meg a legissebbet.. extrémben a legkissebbel tökéletes legyen neked az áttétel... majd a prologra pedig szokd meg a hossszú áttételt...azzal edz a murváson amazzal meg a kis extrémben..
a futás is jó...de az csska akkor kell mikor elromlik a motorod és a tejé gyorsan el kell azé menni..na akkor ...futás
bazki bálint. te is kezded! 3 kilós mi? mondjuk g- stile haver nem állt meg a 3 db fogható nemeshalnál :) egy egész halmot kigerebjézett! amúgy énis elmennék egy ilyen pisztrángfogó táborba csak szóljatok! hamarabb elmegyek mint motorozni! igedenbe. aztán legfeljebb viszünk motort is és utána jól kirugatjuk a füvet a parton!
én is
Köszi Első a pénz keresés utánna a maradékba az edzés
sok sikert hozzá remélem lesz lehetőséged minnél többet edzeni
Zarándol köszi az infókat Van itt fent a bakonyba egy régi budapest ralis murvás széles út.. Ott fogok edzeni erre a prologra ha elolvad a hó. Ott probálgatok majd ki áttétel módosításokat hogy mi a tuti és mit bír a vas
Na megjöttem az uszodából Készülni kell .... Bálint a pisztrángot ha kiengedett csak sozzátok be és úgy ahogy van süssétek ki olajba. ha szépen megsült lehuzod a bőrét leszeded a gerincéről a húst és eheted telibe
Ja ja,persze!
nono,lassan a testtel
én a fiatalok táborát erősítem ám
A fiatalok táposak,az öregebbje meg már érthető módon kifárad ilyenkorra,a köztes korosztályt meg mi képviseljük!
mert csak mi iszunk itt Béres cseppet
bezzeg engem nem híttááááá jóvanmilyenvagy
Én se!
nem
Döglötök?