Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek nem kellenek valakinek
Bell Moto7-hez való mindkettő...
hát csak ronis szólt megent a témához...érdemben
zozi
há mondgyá má valamit...525kilálysanyi

olti.. bálintnak az a nagy izasága az helyén való ám!
semmi elvakult kéktély duma nem volt benne ...tényle a száraz igazzsák....
de ami még beugrik a kéktély vs négykély thémában...a serviceigény...

itt nálunk ez a zextrémen kivüli nem kis dolog ami miatt az összes seggem és környéki motoros a négykély rmz kxf exc 450elket lecserélték....kéktélyre...
de azóta egy sem bánta meg...ugyan úgy mint ahogy én is kiba örültem mikor a sok négytély közé keveredett kéktélyen túladtam....
annál már csak akkor fogok jobban örülni mikor a berg elmegy és nem kell két motort tologatni a garázsban

én a pályára is és a hegyekbe is extrémben nem kicsit...csak sx és én nekem az 4kély ...525...
a súly és a karekter miatt az exc önindítós szóba sem jöhet...hát nem akarok egy 20as asztal után becsapódni a földbe mint egy második világháborús bomba
a súly krossz... az erő krossz ..a nyomatékossága az endúró...könnyed...mint egy kis szöke cica...a szerviceigényesebb négy kély nálam bejön..de seggem környékén csak nekem...
szóval én itt is cshodabogár vok

egy 300excvel... nem nyúlsz mellé...kivéve ha egy olyAT VESZEL AMINEK A KUPLUNGKOSARA SZAR(2008asban is van olyan!)mert csak egy béna kúplungkosár 130ezer ft a boltban...nem dugó főtengesz és kuplungkosár..csak egy 70egynehány fogas kerék meg a ház..és ez nem is egyedi probléma!
http://youtu.be/BgR0nSKkRjU
a kis 125-tel szebben tudnak haladni az emberkék... persze vannak ügyesek
szia bugic! ezt a motort győrben vette meg egy haverom egy csajszitól aki krosszozik nyugatkupában nevet nem tudok... ő nem igen használta de előtte versenyzett...haver felujitgatta,nem rávaló tank volt rajta azt cserélte , motorjához nem nyult az tuti! karbit pucolt mert az öreg benya belerohadt! hirtelen ennyit tudok! meg amiért hirdetik az sok mert tudom mennyiért vette ;)
na mi a pálya háromszáz fronton..

http://youtu.be/jG7anAeu7c0
pont vissza aludtam, de tök mindegy..

szoval voltál csuszkálni fasza helyen... biztos jo volt, nekem is jol esne..
morgent
JÓ reggelt mindenkinek
csákó. Bálint azt hittem reggel 8 kor má nem alszol. csak be akartam köszönni légvonalban.
gecinagy szél volt! de csak egy sávban! az m 7 esen egymásba rohant 18 autó pont akkor voltunk ott mikor még csak 10 nél tartott a gyűlés ,mi meg átslisszantunk köztük.

http://nassfeld3.it-wms.com/ar...

itt meg tavsz volt
ilyen az mikor megcsinál a teminátor háturu..
jézusom ..miket beszélsz... megsütött a nap? csakis gasgas 450, 4t azzal szabad endurozni...

uhh engem már nem fog zolika megcsináltatni a terminátorral háturu..
sok szép dizájnos matrica van rajta... biztos nem járnak vele motorozni sehová.. max a dekoratőrhöz..
vag csak eladásra kapott new make up-ot..
motorozhatok ma..erdőben micsoda jo nap... majd gondolok rád.
na léptem csáááákááány........ majd eccer megint leszek.....

komoly endurózáshoz meg mindegy szerintem ki mit választ csak enduro legyen...ja és persze KTM....
Viktor baszod már megint sikerült ugy körbe irnod hogy nem értem a kérdést...

most akkor 2t-vagy 4t, meg pályázni is de románozni is, ? kb enyit hámoztam ki ...

talán azt kéne eldöntened olti hogy melyik jön be inkább, kiprobálni pár tipust ha van rá lehetőség ismeretségi körben akkor egy egész napra elkérni.. mert egy 5 perces körböl nem lehet mélyenszánto következtetéseket levonni...

amugy érdekes dolog ez hogy a háromszáznak mekkora kultusza lett, aztán a nagy többség nem is ment még vele sosesem.. csak hallota hogy ilyen jok meg amolyan jok... aztán kiprobálná és rájönne hogy ez mégsem neki valo.

de hogy mondjak valami értelmeset is., ( hasonloat mint viktor:) szerintem 300 2t olyan vegyen aki főleg a hülye helyeket keresi, az extrém kinlodost, ott él igazán a kotla ott jönnek ki az erősségei, hogy könnyi cibálni, mindig indul, egy megölhetetlen csatalo...

akinek van benne sok turázosabb rész, sok falmászos hajigálos történettel annak jo egy nagyobb EXC 4t.. kicsi a fogyasztás, kezes a holmi, felhasználo barát, sokszor feltolja a pilotát sokkal kevesebb tudással is a falon ésatöbbi..

olyan motor meg nincs ami enduroban is hibátlan, meg krosszpályán is bajnok... vagy ez vagy az..
persze el lehet tingli tanglizni egy exc-val is krosszpályán, de ha csak egyszer jobban elküldöd az elugrot és sikerül tulugrani a leérkezöt máris rájössz hol vannak a golyoid, és akkor a mandinerböl valo kirobbanos dinamikárol már ne is beszéljünk...egyik erre valo a másik arra valo, igy van ez jol.

te olti máskor ne szégyeld beirni ide a kérdésedet, legfeljebb jobban kicsámcsogjuk, bár Vik-en nehéz tultenni...
Jobbulást a kölöknek!
Én is jól jártam.Lefejelt a kisborjú mikor fülbevalóztuk.Szépen szétszakadt a szám belűl Tegnapelőtt meg elvitte a kényszervágó az egyik tehenünket.csóri már nem tudott lábra állni.18éves volt és 13borjat ellett.Anyám két napig siratta
jobbulást a gyerekeknek....
Az szívás! Mondjuk most hogy bele gondolok,nekem meg fát kellene vágni,mert ide van baszva az udvar közepére. Minnyá elmegyek benzinér,aztán bele ugrok a rakás közepébe a stillel!
Az nem jó! Nálunk a kislány köhög 3 napja,de cefetül!
morgennny....dolgozhatok ma ..micsoda jó reggel....
Csak azért kérdem tőled mert veszprémből hírdeti az ember aztán talán ismered a tulajt hogy kicsoda lehet.Haver akar ilyen hasonlót venni aztán gondoltam beajánlom neki.De tekintse meg aztán majd ha kell elhozza.
K.V.!
na az nem jo hir... mielőbbi gyogyulást a lurkonak..
fogalmam sincs kié ez a kotla...

amugy a motort ismerem valami osztrák gyártmány.... ott északon Sovártol jobbra fel... aztán lehet hogy valami tajvani fos, nemtudom... mindenesetre jo békafos szine van...
az 520as sx és a 525sx között az első bergem 2002 650es volt!
na az a szopás..a 450az fulll semmi közük egymáshoz..szerintem nem is ugyan az a gyártó!
olyan mint mikor a szépen kiformázott kutyaszart összehasonlítod a csokistortával...még ránézésre talán de ha belekostolsz ...nem lesz kérdés