és akkor már a csak egy 20asa három napra..ami nem is vészes...
meg lesz...viszek magammal baseball ütöt
szopat a fürdőszoba...
ez nem az?
18ezerért adtam el 1 hete...most a másik fox szettem is eladó,pontosan azért,mert sajnálnám szétbaszni egy ilyen csipkebokros találkozáskor...szal ha van valakinek narancsos vagy valami narancs közeli színvilágú meze, nadrágja az írjon,érdekelhet,persze csak ahogy bugic írta olyan árközelségben!
Aki ilyen vidéken jár annak olcsón kell ruhát venni.Használtat vagy leértékeltet.Pl én az Ufo crossgatyámat 6ezerért vettem a mezt meg 3-ért a Shift endurós kabátomat egy 10-esért!Nem sajnálom legalább egy 20-asért megvan a cucc amit tényleg úgy vettem hogy alighasznált.Gecsa amit eldatam neked Fox ruha szettet azt megmondjam mennyiért vettem?Na jó végülis megmondom!8ezer Ft-ért
Pedig nem egy szakadt darab!Most vettem még egy Airoh Firefox karbon bukót 12-ért majdnem hogy karcmentesen.Szóval használt cuccoknál elég jó sok pénzt meg lehet spórolni!
Csatlakozás RIDE HAITI Ön soha nem felejtem el!
3-7 nap 1 ENDUROTOURS szervezésében Haitin
Szeretettel várunk a lovagolni velünk és helyeket felfedezni, hagyományok, a történelem és az emberek! Adja We'l tapasztalt vezetővel, és sok-sok móka endurotrails, természetesen.
Már endurotrails alkalmas a lovaglásra szintet, túrák őrült szélsőséges sightseeng enduro ösvényeken.
Mindez folyik a jobb hátsó kertben - Poiana Rusca hegység, Sureanu Retyezát-hegység.