Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csatlakozás RIDE HAITI Ön soha nem felejtem el!

3-7 nap 1 ENDUROTOURS szervezésében Haitin

Szeretettel várunk a lovagolni velünk és helyeket felfedezni, hagyományok, a történelem és az emberek! Adja We'l tapasztalt vezetővel, és sok-sok móka endurotrails, természetesen.
Már endurotrails alkalmas a lovaglásra szintet, túrák őrült szélsőséges sightseeng enduro ösvényeken.

Mindez folyik a jobb hátsó kertben - Poiana Rusca hegység, Sureanu Retyezát-hegység.
hello zarándol
ritkán vagy a szegedi forumon lenne egy kérdésem kináncsi lennék a véleményedre
Mennyiért vetted a 250 EXC-ét ha szabad tudni? Milyen évjárat?
www.motoclubhaita.ro%26hl%3Dhu..." title="http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=ro&u=http://www.motoclubhaita.ro/&ei=HEk9T6HTKYjf4QSghc2UCA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCkQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dwww.motoclubhaita.ro%26hl%3Dhu..." target="_blank">http://translate.google.hu/tra...
megnéztem megent a dévai versenyt...ugylehet be is nevezek én is...
azt szongyák a benziningyé van és akkor már a csak egy 20asa három napra..ami nem is vészes...
szali te nevezel?
még rályaérünk mert a kéccázból csak 50 hely a foglalt...de március végéig azért csak kéne...nekem ez presztiszs kérdés...eddig minden évben... benne voltam..az első...itthonmaradottak között
de akkor ki fogaj mosni a motorokat az erik brandallyerét meg a kátaiét...
kitaláltam...
majd hamarabb érek a célba mint ök és akkor lesz időm előkészíteni a mosót...ja hogy ahhoz meg kell verjem őket meg lesz...viszek magammal baseball ütöt
na mi van...titkon olvassátok magatokat

mi az a szeksz velnesz... szopat a fürdőszoba...
megbaszsza a kúrvaannyát a vécélefolyó...

gecsa a jóa i régi kis takividelyó... há má ez rég volt...még a bergel....deszép is vót... nem volt hó...
takiékkal kiba jó a menet... jó a csapat...nem vergődnek... nem tudom öket kétségbesodorni sehol... mert egy biztos...nem vállalják túl magukat.
pampi merre vagy?
mikor megyünk legközelebb...bár ha mostanában mennénk egy hómarót rakjunk oda a tatyóban..egy olyan 10tonnnásat
100000000000000000kiss 4u
mjd hétvégén megyek haza most sexwellnessen vagyok
inkább oda adom az eredetit amit én kaptam és majd te otthon lemásolod...

probáltam de az én dvd iromal nem ment, lehet bennem van a hiba..
hahó megirod a dvd t papa?
kszi
nagy hoho horgász endurósaink kezdjetek környezetvédelmi halsétáltatásba

persze titokban
hello
szasztok
szevaaaa
Ezt csak titokban olvastam el......ki
én ezen a galérián röhögtem ma jo sokat.. enyi siro rivo kisfiut.. bruhahaha...

http://www.sportmotor.hu/motor...
zoozee 10 körül megyek szombaton az jó?
Nem enged hozzászólni a fórumhoz,miezez?
Ez nem az?

Ez nem az?
ez nem az?
Nincs titokolvasó szmályli
hálistennek jo a jég megint...

mondjuk ma nagyon jégsurfős, jégvitorlásos idő van.. fuj mint barom, nyomják is egész nap a fanatikok..
18ezerért adtam el 1 hete...most a másik fox szettem is eladó,pontosan azért,mert sajnálnám szétbaszni egy ilyen csipkebokros találkozáskor...szal ha van valakinek narancsos vagy valami narancs közeli színvilágú meze, nadrágja az írjon,érdekelhet,persze csak ahogy bugic írta olyan árközelségben!
az ixs kabátom 4ezerért vettem havertól,kellett neki a pénz telefonszámlára
jól nyomja, remélem a fiam fele ennyire is fog tudni menni eccer
Haver vett egy KTM-es mezt 12 ezerért!Kimentünk az erdőbe ösvényeken azt egy csipkebokor letépett egy tenyeres darabot.Láttátok volna a gyerek fejét,elég közel volt hozzá hogy elbőgje magát Aki ilyen vidéken jár annak olcsón kell ruhát venni.Használtat vagy leértékeltet.Pl én az Ufo crossgatyámat 6ezerért vettem a mezt meg 3-ért a Shift endurós kabátomat egy 10-esért!Nem sajnálom legalább egy 20-asért megvan a cucc amit tényleg úgy vettem hogy alighasznált.Gecsa amit eldatam neked Fox ruha szettet azt megmondjam mennyiért vettem?Na jó végülis megmondom!8ezer Ft-ért Pedig nem egy szakadt darab!Most vettem még egy Airoh Firefox karbon bukót 12-ért majdnem hogy karcmentesen.Szóval használt cuccoknál elég jó sok pénzt meg lehet spórolni!