vannak sokan innem..félegyházilyak..
csondrád megyéből...takiék... bordányiak..olti ismeri öket a legjobban... a bomtósbiliék...ákitibiék...
orosházáról....
nyíregyháziak...
ő mondjuk csak egy a Nagy err- és öt ne válaszd ...fájna
ááá csak választanod kell...
vegyed a motort megfelé..mert nemsoká felvirrad a nap mikor újra láthatsz...a vanettbe a lángost zabálva reggel 7.10kor...majd 8.40kor a vár sziluettje előbújik a felszálló ködből..és...kicibáljik a kétezer13as kátélyemedet..ami moskossul hasonlitani fog...aaa..
oszt indulhatunk nek ia hegynek...de nem időzünk sokat a vár és a kemping közötti ismert részeken hanem megyünk bele a faterpatakba a szanberghalálárba meg a többi új helyekre...
lya de vár...rom...már
há szali a legnagyobb vezető innen a megyéből..
szereti ha új az ember...szereti tanitani... figyelni...várni...húzza vaonja a motorjukat meg halgatja ..szívesörömest mikor meélik hogy milyne racén fognak indulni...mikor..
olyankor nem kap idegrángást...
mi kimentünk a közeli holt tiszára. sétáltunk a jégen. 10 méteren gurítottam egy akkora hókereket mint egy nagyobb traktor kereke. lehetett vagy 2-300 kilós. a végén meg se birtam mozdítani. ugy szedte föl a havat mint állat! azon se csodálkoztam volna ,ha beszakítom magunk alatt a jeget .
amúgy sokszor van hogy nem hajtja ki a kerék a kátyuból a motrot. én olyankor leszálltam és kitoltam egy villanás alatt. de ez szivja ki a vizet a hátizsákból amúgy más baj nincs a kapratás közbe tolással.
ezeknek a kaprato kerékel motort tologato emberkéknek valaki szolhatna hogy jo nagy zöldség amit csinálnak... ha nincs suly a hátso keréken persze hogy csak kaprat...
itt is van! biztos titokolvasot eddig és most szagott fogott!
szerbusz Viktor. mizu van? jársz még ki romániába ? hogy megy a hómotorozás?téli depressziódból kikezeltek már? én ma tavasz szagot éreztem és arról álmodoztam ,hogy kint csapatunk márciusban a zarándiban és csiripelnek a madarak ,este meg sütjük a rablóhúst a villa terszán. csak kéne valami motor... lehet veszek egy 125 öst és az idén azzal kenem el a szátokat!
olti hát dönteni..neked kell
a felújítás...az minda a kettőnél egyforma...
a 4havi szerelgetés az ami a 4tnél több nem kicsit.
de ez kimerül egy szelepházaga állítatásban.
persze ha az olajcserét meg tudod csinálni!
győri verseny ugrott is.....hiába hisztizett,ilyen betegen nem mehet
helyette súlyemelő versenyen voltam délelőtt de csak segíteni,a "gyerekeink" indultak
Hááát köszi mindenkinek a segitséget okosabb lettem egy kicsit de dönteni ezután se tudok. Az igazság az hogy a 450-est is nem azért vettem mert kell az 56le hanem, mert talán jobban birja szervizelésben.2t-t olcsobb felújitan HA KELL, legalább is ezt mondják ezért gondolkodtam el rajta.
A közeli haveri társaság inkább crossozik de nagyon érdekelne egy román endurozás is (addig amig a román zöldek ki nem tiltanak) igy hát tiprodok rajta még egy kicsit.
hogy állsz a KTM blokkvédővel?