Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgyse mersz ide jönni ?
egyik ismerősöm felajánlotta h mehetek vele és tetszik nagyonjógép

ezért értettelek 0,5re...ályem sztori
és ami nagyon tetszik leírás egyenlő ...beleszerettem
megadjam az ímélem...vagy itt küldesz el melegebb ék-hajlatra ...
mert azért szeretném ha már elküldene valaki ...mert itt kúrva ideg van...meg hó...
és a melegebb éghajlaton..milyen frankót lehetne menni ...most is...
de ha igy haladunk itt a románban még soká...nagyon soká..nem kell motorozni...
deha ott zozinál 2hét múlva nem lesz hó..hát odaesz a penész...

akkro roboghatunk egyett...persze ha addig nem utálsz meg eléggé
1/2re...0,5re...azaz félre
én értettem 1/2re...
csuka.
nézted a videókat amiket tegnap belinkeltem...a második a prodizsis...6 dik percnél ootta párfárnyos feljáró..elbasztam mert 3dikban volt a berg!de szinte 0lendülettel épp csak nem ált le a kritikus részen...de fel lehetett vele menni..óvatos elkuplungolással!
na az is endúró karakterisztika....

volt egy ismerős...2006 sztív ramon replicsávalsxs 450..na az is mondta hogy jó erős meg minden de olyankor böffen le mikor ... ...már majdem feljutna és... pedig már sokat ment vele és tudja hogy leböffenős.. és emelt fordulaton van mindíg tartva ...mert számít rá az ember...és mégis
lepukkan.. és ott áll a sokadik ilynenél a többiek már rég elgurultak...ö meg már megen t csak rugdossa...
se a sztív ramon az még berugókaros volt...de ez az sx-f ez önindítós...még a páylamotorozások előőtt is szokták tölteni az aksit...képzeld ezt endúróban...konkrétan majd vsizel magaddal egy másik aksit a táskában....mert a 2-3dik hajtás után már biztosra mész.
az ugatást egyree nehezebben tűröd...új telefonkönyvel új kroccos barátokra lelesz..és akkor..majd eszedbe jot az a szíwednek nem túl kedves szavakkal szóló...zarándol...a b.....uzi...csak igaza volt

ez a része a pcihó ez a kemény...mert a fizikai szopás csak a tested eszi meg ..sőt még esősödsz is tőle..de a lelki szopás túlélése ..na attól leszel ályron men..

égyomros reggeli pcihót olvastátok...

ja még nem si köszöntem...

ásítás
nemtudom honnan veszed h én ezt akarom megvenni 1 szóval se írtam, kölcsön kaptam h kipróbálhassam ha akarnám se tudnám megvenni mert nem eladó meg gondolom aranyárban van
csuka..
há ez fasza.

ezzel kiba jól mehetsz pályán
pályán...pályán állati lyaú lesz...
egy ilyen 2009póverdámberossal mentem(az gyárilag az) a duna feldvári koccpályán...geci jó motor...
pályára a legjobb
de sajnos... endúróra alakalmatlan

hallik hogy szépen veszi a lapot...de tényleg keneted is a gázt felfelé...(egy entúrhóval fele gázon kettőben!feljutsz ide..tudom mert még sosem voltam itt...csókolom...on )
de peng a gáz...egyszer csak kiugrik alólad majd egyből leböffen...

itt egy lyaúpár ember próbált ktm sx ill sx-f négy5vennel endúrózni...eddig egyiknek sem jött be...de pl ha kipróbálsz egy sx 525öt..ami nekem is van az olyan hogy a hosszó kettesben(ami az endúró exc 525 ktttesétől hosszabb fokozat...
szóval még hosszú kettesben felfelé...brummogva..száz10kilóval ülök a seggén!majd visszeengdem alapjáratra felfelében....és megpöckölöm a gázt és a lefulladás helyett...szépen elkezdi emelni ki az első kereket(nem kiugrik alólam oszt leböffen hanem kezeded érezni hogy jön az erő...szépen gurítod felfelé és vagy elkuplungolom hogy tudjak még lassaab nmenni vagy szépeen felhúzom magam rajta és brummog felfeléalapjáraton
leböffenés ...
gyakorlatilag.. nem áll le...felfelé fogósban kettőben!
na ez endúró karakterisztika...
kérd ...csak noris-ronist
450xc beteg erő de alul leböffenős...
a kéttély krossza lis csak azért lehet endúrózni mert a zos a 2tk nem böffennnek le!
és akkor a forrásra hajlamosságról még semmit nem tudsz...sx-f 450mekkora teafőző bálint..mesélj már az afennel töltött néhány sx-f endúrómókáról.

amúgy szép a gép és ha tedszik ne hallgasss senkire...
meg köll vönni oszt kész.
majd elhallgatod az ugatás...egy darabig hogy m,ár megent forr megent lemerült az aksi! már megent téged kell tolni...hát a cr 250nel ilyen gond nem volt...igaz hogy egy vödör benyát evett meg két hegyoldal közt de nem szopol vele csak tankolod..ezzzel meg nem kell tankolni csak szopod....

de mondom ne más véleményéhez menj !állj ki az igazadért
inkább ah már megkapod a gépet..vidd le egy szopóba...mert az hogy van egy feljáró amit nyélen nekifutol oszt felugratsz a tetején..az nem endúróteszt... gó az orionárok...a legjobb hely a világon...
meséljek raúla...(életemben nem voltam azon a környéken de... 3 oldalt teleírok hogy megosszam akár kivel milyen is az az orilyon árok
talán itt http://www.bikez.com/pictures/... sx_Image credits - KTM.jpg
kormány lengéscsilapitó van rajta?
jövöhéten kész lessz
jó cucc
http://youtu.be/mUVUnNS0dVY bénázok vele mondjuk nagyonszar nekifutni elsőre felment aztán lekapartam a jóréteget alatta meg takony
nyilvánvaló exc t akarok midenkép de egyik ismerősöm felajánlotta h mehetek vele és tetszik nagyonjógép
nana én mentem egy évet sx el lehet hogy jónak tűnik de a karakterisztikája csak pályázni lett kitalálva,ahogy belassulsz vagy elfogy az erőd egy kínszenvedés a sok kuplung csúsztatás meg a sok túlmelegedés meg rugdosás..régen mentél az én motorommal,az lett volna jó ha úgy melegen ráülni egy exc re..akkor éreznéd a külömbséget
endúrózni endúrót
értem.és mikorra lesz a jó cucc kész?
nem sajnos, csak ma volt szerencsém motorozni egy sxs450 el és akartam muttani a motorról képet valakinek, isteni az a gép
Mi van kölyök? elvitték a vasat?
Sajnos ott nincs ilyen amit pont nézegetek
ezaz h nemtudom 2008-2010 féle műanyagos sxs450 black ről kéne nekem kép gugliba nem találtam
melyik évjárat érdekelne pontosan?
ki vannak vágva csak össze kellene hegeszteni meg állitani illetve az anyagminőség változik a táblán bellűl és van amit kivágattam és hajtásnál törik az aluminium valoszinűleg a mg tartalom nem egyforma
tudja valaki h zozi honnan szedi a ktm ekről a képet amikor az évjáratorólvan szó és mutatja h ez iylen ez oylan stb