Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt mindig tudni akartam.
Ha kocsival ezen a jó úton sikerül bemenni valahova az árokba, mondjuk nem közúti baleset csak szimplán elbasztam(bár végül is lehet ez is közúti balesetnek hívni ), akkor titeket(tűzoltók) ki lehet hívni, hogy kihúzzátok a kocsit? Ja és ennek mi költsége lehet?
Köszi a választ! Ja nem tervezek ilyet , csak jó tudni
várakozás
most esett csak le...
hát te csak kilencven pár kiló vagy és azt a hiányzó 20kilót csak igy tudod kompenzálni
de tényleg ...mi van benne.
lehet azért kérdem mert mi itten kis hónalj-retikült teszünk a hátunkra..abban van
-két szendvics(nekem kolbászos...mert én a kolb.ÁSZ rálydel vagyok ...gabesznak egy szar-díniás-pisztrángos kukoricáshalaskonzerv...nekem meg azt adagolja azé nem kér csilisbabot mert az konzervkaja és attó szarul van...nem hazudik...kicsit sem na mindegy.
szóval:
-két ,öklömnyi szendvics.
-gumiszerelő szett(1db vas, egy biciklis tiptop készlet),kisbiciklis pumpa...használható legyen!( teszkós 500ft)
-kulcsok:violin... az nincs ,
4-13ig bit+ T szár, inbusz 3astól 8asig(karbiszereléshez is jó) csv:8,10,13 villás 13-17 ill egy csillag 27es.
- fogók kis kacsacsőr...nagy kombináltfogó...gyertyakulcs-gyertya...négykélyhez!(ami még kéne egy nagy vizpumpafogó is...de eddig is visszatudtuk görbiteni a féktárcsákat a nagy kombifogóval...)
-csavarhúzó sima kereszthornyú
-bicska
-gombolyag drót(kis gombolyag..kb 1méter kötöződrót)ez univerzális..pl a váltófej előre kitörését tudom vele javítani-már több kátélyemes örült ennek!
-20-27awa bilincs 2db
-gumicsödarabok( könyökcsőves)
-öklömnyi csavaroszacsi(minden féle csavarral anyákkal..+láncpatentszem ill 10-18-6os szimering a vizpumpához(ktm-berg )
ill van hogy belepréselek még egy kis kabátot ha esős a téma...
nagyából ennyi..ill 1,5 liter viz a táska kilsejére kötve alúrról.

na ez a táska egy biciklis ivóstáska az a 2,5 literes ivóstatyós...
ha nálam a kis táskába ezek vannak..akkor nálad ezeken kivül..még sátor teljes 3 garnitúra ruha ill benya is elfér mi
. . .
Mi újság van motor fronton?
ja még akartam kérdezni...miaretkes lófaszt cipesz a táskádban...3 napra voltál motorozni...sátor váltócucc benzin kaja állat vagy gecsa
meg..ka emerre van
gecsa neked is huszon ötöd van...
há gabesz...szali...ebbe szerelmes...
egycő én is vittem föl egy ilyet...nekem is tetszett...azt nem szerette mikor ráültem és menni kellett volna felfelé...de csak száz 10kiló vok és ki szeretné ha ráülnék oszt ösztökélném hogy gyerünk felfelé...szóval értitek .
meguntam egy idő után ...az egy idő az kevesebb volt minthogy galog felért volna a tulaj...majd felemeltem az egészet...mert gyönge de könnyű és felvittem a hónomalatt(a hónajkutyaszörömben elveszett:-))...gyorsabban mentem vele felfelé mint amikor én ültem az ő hátán..,.ezért is mondom lyaú páros vagyunk.
Ok köszi nemsoká küldök 1 emailt !

Addig is
mostmár fogok
méghozzá ilyet
hogy a retkes faszba ne:
vbergviki kukac citromél ponthu
ha valamit tudni szeretnél csak kérdezz.
akár itt a fhórumon is.
akkó te vagy a ...wasabi
gecsa..
ne bammeg..hát te nem szoktál integetni?
ezzel a kézmozdulattal buzdítom azokat akik éppp 20adjára sem tudnak felmennni...
nekem akkor könnyebb volt mert sár volt és nekem egy kopott c-18asom volt hátul...ami véár egy éve gyakorolta hogy kell faszán menni...bütyök már nem nagyon dudorodott ki a gumiból...de mondom rutinos gumi volt...a többiek újgumijával szemben...nem kicsit látszott is
Zarándol téged ajánlottak Husaberg ügyben! Tudnál dobni 1 email címet amin elérlek?!

Köszi!
ez hülyeség.
az asszony most adta el öccá ért az első krosszsisakomat amivel kezdte...
mondom öccá.
tele volt tudással(1995ből való) rengeteg tapasztalat+ volt benne...bélés nem is de hapszibacs .
mondom öccázat kapott érte...na jó lehet csak háromszáz volt..de akkó is
kell egy mez az első jöhet.mondjál forintot
amúgy jó hogy megtaláltam...ill. eszembejutott eladnék párat a motoros ruházataimból....nem használtak...valamibe meg csak egy kört mentem...

régen nekem is voltak csiricsáré színű cuccaim.....
miket csináltak..megmaradt egy polóm eltettem retróba emléknek...
aki ktm-mel megy,de hondás nadrágot hord ami egy mercedeses felvarróval van megstoppolva és rikító ufo retro mezben van,hogy véletlen se tévesszék össze vadászok vmi állattal..
ÉN
kijezaz ember ?
30ért akkor is jó bukó, és én is megkajálom ezt a marketing dumát...viszont a fox v3 ha 30ért lehetne akkor az már tényleg a felsőkategóriás sisak,még ha papagájos is...a mostanim is gazdag színvilágú
nálad ez valami élvezkedési forma,hogy félkézzel mész felfelé a domboldalon?hihii ki kell próbálnom,rohadt mód tetszik
fasza
menet közben valahogy "elszabadultak" a tápkábelek és úgy lett a galiba.
Hát miért nem áramtalanítottad le mielőtt bevitted
Van valami szőke nős vicc, hogy kell áramtalanítani az akkumlátor, nem emlékszek valaki? Nekem sajnos nem rémlik
letestelt a zene kábelje pedig rendesen meg volt csinálva,biztikkel ellátva stb...kell a fasznak hülye sallang..soha többet