Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BB csak nehogy egy ilyen megegyen a bakonyba http://hu.wikipedia.org/w/inde... mivel szerencséssen visszatért hozzánk mivel a tisztelt vadászok anno kiirtották én szurkolok nekik
hell's gate 2012 johnny walker...
http://www.youtube.com/watch?f...!
a jövőhétre csak elolvad a hó,tudom szégyen de nem próbáltam ki idén a szöges gumit..ahogy össze esik a hó azért kerülök egyet benne
hideg van még a hegyekben nem is olvad,délután felmegyek szánkózni és megnézem..
tegnap beindítottam a motort és a két kismacska amit most hoztam vernyogva kuporgott a sarokban sok volt a decibel de megszokják igérem
csak szólok maki hogy tudd ... ilyenkor szoktunk indulni enduróznyi....
még azt találtam ki én is annak idején hogy esztergáltatok mind két végébe vastag falú perselyt és akkor tuti nem kell egyengetni..végén kihúzom belőle és levan a gond,ha 2t vev mennék tuti készítenék egy olyat
ja és probálnám minné olcsobbá tenni az előállitást
o ezt nem is adom oda mivel ez proto darab ha kell valakinek vizzel lesz ki vágva csak szeretne rá felület kezelést vagy savinyoból stb..
ez meg mi a fasz
Ez a kipufogó javítós cucc? nem akarok bele okoskodni de vastagra sikerült,elsőre én is ilyet csináltam de ahogy megszorítottam annyira hogy a nyomás ne tolja le...oválisra nyomta a rezó illeszkedő részét megcsináltam 5-ös vaslemezből utána az jobb volt mert csak egy kis ponton kapaszkodott bele..ez csak egy jótanácsos tapasztalat lefényképezni nem tudom mert kiscsukának adtam!
ja ezt kell le védetnem ember szerint
igen sajna féltik a vasat de hát exc reggelizek sx ebédelek
szűk volt a hajlitó prizma és repedt a kartervédő 450exc
tegnap nőtt a hátso gumimon egy csodaszép pattanás...

leszakadt az egyik dupla bűtyök csavarostul töben, és kinézett a dupla belső...
csak szolok erre nem lesz jo az a kartervédő kifujato..

ööö vagyis de .
látom egyedül a szentgáli srác adta oda a motort kartervédő probára.
érdekes dolgok ezek
szaladosfiú kell rá flanc
szoktam én is találni ...néha meg is lepődök...
de én találtam a mühelybe egy ilyet
tucc élni vazze
nemkell iylen motor csak van lehetőségem h mehessek vele mindjár megyek is sóskútra
de az ilyet felejtsd el endurora.....max.ec-n lehet vele veretni...de ez nagyon crossgép...annak viszont jó...
ja a matrica az az lehetett....
Jarvis a legjobb... extrém enduroban legalábbis...