szabi...mivel újy vagy itta a gasgason nem tudhatod...de egy helytelenírással megáldott embertől várod a helyes válaszokat...
de megkapod
az olaj azért folyik mert a csapágy az kikészült és a sziemringet már eltolja...nem a szimering van keész!a csapágy..de a szimering és csapágy egyöütt van mint borsó meg a hélya...hogy kerül ide a bor..só..mega...hélya...
hát úgy hogy az skf gyárt egy ilyen förmedvényt a bergbe.,..aranyárban...
de semmi értelmemegvenni...
én már egy ideje zárt csapágyat rakok be... többet bir mint a gyári ..nálam a gyárik egy évet birtak...ezek simán 1,5szer annyit...de a legújabb az az volt hogy a sima koyo 6201 2rs csapágy mellé befaragtam a szimeringnek a házát távtartónak ..ajd összeraktam...gyakorlatilag szimering nélkül...a zárt csapágyon ugyanis az olajgőz nem jut át..nem is ereszt....
egy biztos amig nem cseréled ki addig véletlen sem tömd be a kifolyó rést semmivel!már többen beszivták...
hogy á csak egy kis olaj jön ott dugaszoljuk el fbsssel.. asztán azért csak megy a motor meg nem is nagy gond az hogy az olaj ott nem folyik egész addig még egyszer csak...a vizszivattyúszimering is beadtaaz unalmast(mert a tengelycsapágya lóg!és már nem képes a szimering dolgozni rendessen tömíteni a lógó tengelyt!) és a nyomáson kitüremkedő viz az eltömített kémlelő résen kifolyni nem tudott(mert ugy e már okossan be van tömítve az olajszivárgás láthatóü nyomainak eltüntetése céljából... és hát szépen benézett a viz az olajba ..
az drága és fájdalmas dolog...lenne..de nem kell...csak meg kell csinálni.
a csapágycserét...de akkor már egy viszimeringet is rakjál bele...10-18 hatos sima csapágybolti 250ft könnyen beszerezhető megteszi...nem vitonos mert az megmarja a tengelyt!vagy gyárit 1000ft + 2000ft postaköltség...
szóval. nekem tavaly (meg azelőtt is)ez 8000+1000+2000ft lett volna ...ehelyett 1200.
mondom a gyári az is keveset bir...sőt kevesebbet mint a koyo zárt csapágyas megoldás!
egy a fontos értsé a szereléshez..ha nem tudod ...nem vagy rutinos..inkább viddszervizbe...drága dolog de drágább ha elbaszol valamit...!tipikus.. ottt a berugókartengelynél kihúzzák a tengelyt kicsit és széthulik a berugórendszere... akkor leveheted a kuplungagyat..akkor ott szét kell akasztanod a vezérlést....szóval ha nem értesz hozzá az egyik bajt viszed a másik utéán és a végén még szarul összerakott vezérléssel...full elkúrhatod ...a szelepeket elgörbitve..ott állsz a garázsban szájat legörbitve.
Ha már sisak, ez nem érdekel valakit?
Teljesen új, rajta még a címke, doboz, sisakzsák, minden jár hozzá.
XS-es méret, 25000 Ft.
A plusz belső külön 8000 vagy együtt 30000.
wasabi kérdése a következő volt...
husaberg vizumpa mögül folyik a kis jukon a olaj..mi a teendő.
a csapágyat 6ezerét adják..az jó nekem 8000et mondta thawai
vedd meg.
én ..6201 2rs csapággyal oldottam meg fél éve...hibátlan..mindjárt bővebben is leírom...
8-10es kulcsnyílású pár imbusz,13as T, meg egy kombifogó,más nem nagyon...meg esetleg egy hajtószár ha spanolnék láncot...
nem vagyok rutinos enduros...tavalya csak kostolgattam..majd idén...
meg különben is riki felszerelte az exc tugy mint ronis a gasgas-t nekem már nem is kell vinni szerszámot...csak szépen kell majd kérnem
dév.
akár én is kimehetek..de ahhoz erre kell hoznod az árkot
ha veszélyben vagy akkor egyből..ha csak balfasz vagy és nem akadályoz senkit semmit az árokban ...nincs veszélyeztetettség..akkor az már bérmunkában van.
ha kigyújtod eloltjuk..még ha tiltakozol is!volt már ilyen..késes sztori
csúnyán megúszott a faszi arcmosár 40bárral
hidd el fogkö nem maradt a pofályában
már 250esem van,tavaly volt a 125...nagyon jó kis gép volt,most is vettem volna szívesen ilyet,de nem volt csak a nagyobb...mostmár meg lenne mégnagyobb...de azt majd rikizuzda veszi meg...
a táskában kaja,2L üdítő,2L benzin volt... de nem is ettünk,tankolást meg alig vártam,hogy bele tudjam már önteni...így nyomtam mint egy kisiskolás annyi cucc volt benne hogy az alja kiszakadt...de volt nálunk gyorskötöző...mondom csak ne szemeteljek már
mára már vettem itatós hátizsákot,amibe még egy kis kaja fér,meg némi szerszám és annyi...benzin remélem nem fog kelleni...inkább teszek oda kis kupában olajat és majd csórizok a rikiéktől sima benzint
legfontosabb kelléket elfelejtette...
5méter spanifer!
van nálam még fbs..ill szikszalag..amit kell még
-kétkomponensű acélragasztó gyurma ill
-egy kis eücsomag lenne...pólya géz meg ragtapasz
Amúgy a Shoei pl. még kisebb, abból az S-es ekkora mint ez.
bocseksz ez legalább egy ezredes!
c3as az t elfelejtettem irni!c3as!
de megkapod
az olaj azért folyik mert a csapágy az kikészült és a sziemringet már eltolja...nem a szimering van keész!a csapágy..de a szimering és csapágy egyöütt van mint borsó meg a hélya...hogy kerül ide a bor..só..mega...hélya...
hát úgy hogy az skf gyárt egy ilyen förmedvényt a bergbe.,..aranyárban...
de semmi értelmemegvenni...
én már egy ideje zárt csapágyat rakok be... többet bir mint a gyári ..nálam a gyárik egy évet birtak...ezek simán 1,5szer annyit...de a legújabb az az volt hogy a sima koyo 6201 2rs csapágy mellé befaragtam a szimeringnek a házát távtartónak ..ajd összeraktam...gyakorlatilag szimering nélkül...a zárt csapágyon ugyanis az olajgőz
egy biztos amig nem cseréled ki addig véletlen sem tömd be a kifolyó rést semmivel!már többen beszivták...
hogy á csak egy kis olaj jön ott dugaszoljuk el fbsssel.. asztán azért csak megy a motor meg nem is nagy gond az hogy az olaj ott nem folyik egész addig még egyszer csak...a vizszivattyúszimering is beadtaaz unalmast(mert a tengelycsapágya lóg!és már nem képes a szimering dolgozni rendessen tömíteni a lógó tengelyt!) és a nyomáson kitüremkedő viz az eltömített kémlelő résen kifolyni nem tudott(mert ugy e már okossan be van tömítve az olajszivárgás láthatóü nyomainak eltüntetése céljából... és hát szépen benézett a viz az olajba
az drága és fájdalmas dolog...lenne..de nem kell...csak meg kell csinálni.
a csapágycserét...de akkor már egy viszimeringet is rakjál bele...10-18 hatos sima csapágybolti 250ft könnyen beszerezhető megteszi...nem vitonos mert az megmarja a tengelyt!vagy gyárit 1000ft + 2000ft postaköltség...
szóval. nekem tavaly (meg azelőtt is)ez 8000+1000+2000ft lett volna ...ehelyett 1200.
mondom a gyári az is keveset bir...sőt kevesebbet mint a koyo zárt csapágyas megoldás!
egy a fontos értsé a szereléshez..ha nem tudod ...nem vagy rutinos..inkább viddszervizbe...drága dolog de drágább ha elbaszol valamit...!tipikus.. ottt a berugókartengelynél kihúzzák a tengelyt kicsit és széthulik a berugórendszere... akkor leveheted a kuplungagyat..akkor ott szét kell akasztanod a vezérlést....szóval ha nem értesz hozzá az egyik bajt viszed a másik utéán és a végén még szarul összerakott vezérléssel...full elkúrhatod ...a szelepeket elgörbitve..ott állsz a garázsban szájat legörbitve.
Ez a csapágy amit írtál most néztem meg a gugléba 300 Ft.
Csak ennyi lenne a megoldás?
Teljesen új, rajta még a címke, doboz, sisakzsák, minden jár hozzá.
XS-es méret, 25000 Ft.
A plusz belső külön 8000 vagy együtt 30000.
husaberg vizumpa mögül folyik a kis jukon a olaj..mi a teendő.
a csapágyat 6ezerét adják..az jó nekem 8000et mondta thawai
vedd meg.
én ..6201 2rs csapággyal oldottam meg fél éve...hibátlan..mindjárt bővebben is leírom...
nem vagyok rutinos enduros...tavalya csak kostolgattam..majd idén...
meg különben is riki felszerelte az exc tugy mint ronis a gasgas-t nekem már nem is kell vinni szerszámot...csak szépen kell majd kérnem
akár én is kimehetek..de ahhoz erre kell hoznod az árkot
ha veszélyben vagy akkor egyből..ha csak balfasz vagy és nem akadályoz senkit semmit az árokban ...nincs veszélyeztetettség..akkor az már bérmunkában van.
ha kigyújtod eloltjuk..még ha tiltakozol is!volt már ilyen..késes sztori
csúnyán megúszott a faszi
hidd el fogkö nem maradt a pofályában
a táskában kaja,2L üdítő,2L benzin volt... de nem is ettünk,tankolást meg alig vártam,hogy bele tudjam már önteni...így nyomtam mint egy kisiskolás
mára már vettem itatós hátizsákot,amibe még egy kis kaja fér,meg némi szerszám és annyi...benzin remélem nem fog kelleni...inkább teszek oda kis kupában olajat és majd csórizok a rikiéktől sima benzint
5méter spanifer!
van nálam még fbs..ill szikszalag..amit kell még
-kétkomponensű acélragasztó gyurma ill
-egy kis eücsomag lenne...pólya géz meg ragtapasz