hárman voltunk de aztán jöttek kb 5en de azok külön motorztak kanyart gyakoroltak hát ez jókérdés h könnyebben ment e mint a cr el szerintme ez a motor még hamarabb lefullad mint a cr de jóvele menni én minden motorral úgyvagyok h alkalmazkodom hozzá sikerült is elég jól összeszoknom vele 2nap alatt nekem nagyon tetszik ja és meglepően könnyű
na megjöttem a motor az bitang jó hamar lefulladós de menni nagyonmegy igazából kurvanagy takonyvolt meg a crosspálya az havas volt még úgyhogy nem nagyon mentünk tempót pár falat megmásztunk átmentünk a homokbányába ottis falaztunk leginkább, amit erőből kell megoldani arra ez a motor nagyonjó brutál crossra elsőosztályú ezen 12 52 áttétel van végsebessége nemsok ec re átkéne variálni gondolom eznemis a gyárija
ronis...gyere mesélj valamit...milyen volt tegnap...hóhelyzet..nagyon rályaérek..hó elllapátolva... ill olvad..a szögesgumit kéne vissazszerelnem normálra..mert ...már nem szögessel mék esztergombába...
ha a héten elolvadna..és azt mondanád zozi..hogy... akkor én azt mondanám hogy hksz...nagy err is jönne...ronisnak is szólnánk hogy jöjjön fel...
csak a hó..a hó az ne legyen!
Jóreggeltet!
Kiscsuka azt az SXS-t ne csak a pályán próbáld ki!Vannak fasza ösvények a pálya mellett az akácosban.De nem kell bemutatnom neked már mentél ott versenyt.A homokbányába is kinézhettek csak hátra menjetek ott nyugis és nincs basztatás csak sok jó falacska Kimennék szívesen de melóznom kell itthon egész nap
graham jarwis...a kedvencem
hát a thawai elzberget is nyerte volna ha nem bénázik el egy ellenőrző pointot...romaniacson kétszer nyert...
2008ban mentünk is után..mert nem tudtuk hogy a 13as a bajnok...úgy ment lefelé a patakban...hogy féltem...de pl ő nem ordított velünk mert mi is ott mentünk köztük...ill ö sem...krisz börcs sem...meg senki sem ..csak az angolok akik a hobby teamot nyerték....
sóskút...ó a kedvencem...hát már voltam ott.. .egyc-szer
még a bergel...
hát az egy akkora királysanyi pálya....endúró kör is volt de odáig nem jutottam el mert mindég a kilyáratnál mikor odaértem...túl nagy olt a lendület hogy bemennyek a nyomra......de két órán keresztül .
ott voltak a nagyok is...csorba doktor egy 2009es kfx 450nel..na attól egy óra alatt kaptam egy kört... de végül is bele fért
sasó is tartott edzést az endúrósoknak
és mi is így thél végén voltunk...valami kibaszott jó homloktalaja van mert lehetett menni ilyen szutyok időben is egy fasza pályán
mondjuk akkor olyan rumplis volt hogy a felfelé hosszú hogy elvesztek benne sokan
oda na oda sz sx-f 450az kibaszott lyaú lehet...mondom nekem a 2009es meg tizes azok nagyon jó pályagépek..sőt több...a legjobb gépek
az igazi az lenne a ha lene egy sx-f 450 pályázni meg egy 300as berg az extrémnek.
pályán azért jaú lehetett...
könnyebben ment a dolog mint a cr 250neddel?
sokan voltak?
szavakba önteném az iránted érszett tiszteletemet de nem megy...igy edzések után...kinyirva ...vér fejből kifolyik és csak ámulok és bámulok...
és találtál egy palit aki a te szögesed vs szögmentesre vállalkozott..
milyen gumilyaa volt fent...elöl hátul...s 12 michelin?
az elején esett sokat.. ahogy mondta :-- ugy kapratok mint kiscica körmök nélkül..
hmm 11ft altatták el , nem semmi
ronis...gyere mesélj valamit...milyen volt tegnap...hóhelyzet..nagyon rályaérek..hó elllapátolva... ill olvad..a szögesgumit kéne vissazszerelnem normálra..mert ...már nem szögessel mék esztergombába...
ha a héten elolvadna..és azt mondanád zozi..hogy... akkor én azt mondanám hogy
csak a hó..a hó az ne legyen!
Kiscsuka azt az SXS-t ne csak a pályán próbáld ki!Vannak fasza ösvények a pálya mellett az akácosban.De nem kell bemutatnom neked már mentél ott versenyt.A homokbányába is kinézhettek csak hátra menjetek ott nyugis és nincs basztatás csak sok jó falacska
http://koponyeg.hu/t/Esztergom
nem vagyok eléggé művelt..valami zsidóakármi?
kiscsuka..ha hazajöttél egy kis beszámolót várunk...de nem akkorát mint ronis szokott:na megjöttem lyaú volt...
hát a thawai elzberget is nyerte volna ha nem bénázik el egy ellenőrző pointot...romaniacson kétszer nyert...
2008ban mentünk is után..mert nem tudtuk hogy a 13as
még a bergel...
hát az egy akkora királysanyi pálya....endúró kör is volt de odáig nem jutottam el mert mindég a kilyáratnál mikor odaértem...túl nagy olt a lendület hogy bemennyek a nyomra......de két órán keresztül
ott voltak a nagyok is...csorba doktor egy 2009es kfx 450nel..na attól egy óra alatt kaptam egy kört...
sasó is tartott edzést az endúrósoknak
és mi is így thél végén voltunk...valami kibaszott jó homloktalaja van mert lehetett menni ilyen szutyok időben is egy fasza pályán
mondjuk akkor olyan rumplis volt hogy a felfelé hosszú hogy elvesztek benne sokan
oda na oda sz sx-f 450az kibaszott lyaú lehet...mondom nekem a 2009es meg tizes azok nagyon jó pályagépek..sőt több...a legjobb gépek
az igazi az lenne a ha lene egy sx-f 450 pályázni meg egy 300as berg az extrémnek.