MA 10óra 59perckor itt a fhórumon már megegadtam... olvass vissza.
mért nem kérdezed meg konkrétan?
már két beirás humbukolásra..
mellébeszélésből 5öst kapsz
nem is azért vettem meg mert hogy hű de nagy akció. Amúgy se szántam volna rá többet. Érzésre ugyanolyan ez a bukó mint a cms sisakom. Ami igazán durva, az az axo sityak,igaz az zárt,de az carbon.
maki...hát nem tudtad...
ami nem kinalyi az mind hamisítvány
déw ezek nem veszenk félárban semmit... emezek árulják a boltban dupla áron...majd mikor megunják akkor leengedik a normál árra te meg mint .OKOS vevő egyből elájulsz attól hogy fél áran van...nem
ilyen az árképzés..ezt tanitják a marketingeben is..bevezetőár...130%os...normál ár150-160%os
szokod hogy drága de ácsingózol rálya majd akcióban leengedik...110%ra te egyből rohansz várárolni...maiből egy 10%ot még bőven enged...na akkor az a 100%os ár.
de ez akkor volt mikor én a suliban voltam12éve..azóta ez kb 200%ra ment fel ..te meg akcióban is minumum 140%on veszed meg.
és tanuljátok meg ami nem kinalyi az mind hamisítvány.
régen volt eg mondóka... japán és kinalyi elmentek fingani...emlékeztek rá...
Nem kell elájulni a fél ártól azért essen szó arról hogy egy üvegszálas dolognak kb 3 év az élet tartama,amiket vesznek az mind a nyakukon maradt eddig eladhatatlan darabok voltak..voltam fent én is és ahogy észre vettem valamilyen változás lehetett mert mindennek levitték az árát vagy lehet alkudni
..azért én még sok jót nem hallottam róluk,kutyából meg nem lesz szalonna bár ti tudjátok vegyetek ha nektek megéri,én nem vennék azért olyan sisakot mert akárki is hordta vagy reklámozza..amit ő használ ahhoz ezeknek semmi köze csak a neve ugyan az néztem azokat én is de kínai gagyinak tüntek..felpróbálva meg hasonlítani sem lehet az airoh belsejéhez de ez csak az én véleményem..
universálba vettem,xses akció volt. M-es sityakot hordtam eddig,de volt egy S-es amit hébe hóba..gondoltam elmegyek felpróbálom..Az xs-es no fear sityak akkora volt mint az M-es cms noname sisakom. így hát megvettem Az Axo sisakom meg S-es...meg akkor vettem már egy szemüveget is,így fizettem 23at,szerintem megérte!
itthon meg nem jött meg csak a nagy lófasz
meg is halt a buzi...
bélgörcsben..ill bélszélviszáramlásban
mért nem kérdezed meg konkrétan?
már két beirás humbukolásra..
mellébeszélésből 5öst kapsz
meg adod az email cimed? lenne egy kérdésem amiben tudnál segiteni
elmentek fingani,
japánnak sikerült,
kínai kiterült,
sírjára rákerült:
itt nyugszik kínai
ki nem tudott fingani.
ovodás versekben ottvagyok a toppon...
najo ez csak vicc volt..
amugy nem motorozom sose más motorjával...
Többieknek köszi a féláras tippeket
és mire gondolt a szerző
.
ami nem kinalyi az mind hamisítvány
déw ezek nem veszenk félárban semmit... emezek árulják a boltban dupla áron...majd mikor megunják akkor leengedik a normál árra te meg mint .OKOS vevő egyből elájulsz attól hogy fél áran van...nem
ilyen az árképzés..ezt tanitják a marketingeben is..bevezetőár...130%os...normál ár150-160%os
szokod hogy drága de ácsingózol rálya majd akcióban leengedik...110%ra te egyből rohansz várárolni...maiből egy 10%ot még bőven enged...na akkor az a 100%os ár.
de ez akkor volt mikor én a suliban voltam12éve..azóta ez kb 200%ra ment fel ..te meg akcióban is minumum 140%on veszed meg.
és tanuljátok meg ami nem kinalyi az mind hamisítvány.
régen volt eg mondóka... japán és kinalyi elmentek fingani...emlékeztek rá...
..azért én még sok jót nem hallottam róluk,kutyából meg nem lesz szalonna
én is vettem bukót,nofear,43 helyett 13ért
Szerencsére van sablonom, meg még maradt kliengerit is, nem akkora móka újat kivágni
Lehet vasárnapra összerakom a motort és kimegyek egy karikára, aztán ha lesz pénzem majd felújíttatom a lábaimat.