és ez a nehezen indulos bajság még akkor is előjön hatványozottan mikor enduroban fejre esik, benya meg dől bele, na olyankor is alig akarja elkapni,... de láttam olyat mikor ráraktak ventillátort, hogy majd ne forrjon enduroban ... na azt se birta...
akksi csak anyit mondot nyi...nyii..i..kat,kat... csend.
anyám is zsuzsa...de azért te nem az vagy ..anya
nem nem te nem az vagy... neki tegnap nem halódott ki a macskafarmja...ha kell tudok küldeni...fénypóstával...öreget is...
részvétem a macskusz miatt...vegyél egy másikat..majd az vigasztal...ismered a mondást
az én Pofakutyám is már öregecske 9éves...és nem is tudom mi lesz ha megdöglik...bár van úgy néha a fejsze a kezembe hogy a kutyát aprítom fel a tüzifa helyett ....de azért szeretem..akkora szive van...70kilósan nem lehet túl kicsi
a múltkor is sétálluk sétálunk és megtámadott minket...Tiramis...
jött ránk ugatott ...a pórázhatáskörén belülre jött...Pofa meg csak figyelte..ha bekapja keleltt volna fogpiszkáló mert tuti beragadt volna két foga közé...szóval jött eza vehemens állat...támadott,de szerencséjére jöt a gazdi-öreglyány
kiabál:jaj tiramisu gyere vissza tiramisu....
ja de édes..mondom én. .hát nem
tiramisu névvel nem lehet savanyú ...bezzeg ha savanyú ubi lett volna a neve akkor nem lett volna olyan édes ..ha meg kutyaszar(ha kicsit később ér ki az öreglyány)a neve akkor kifejezetten gusztustalannak látnám...
végül is a kutya nem evett aznap tiramisut és ezért tiramisut nem kellett átkeresztelni ...kutyaszarnak
ezt csak azért meséltem el ...mert gizgas fórum!..és hogy a cicu halála emlékére egy szép háziállatos történettel praúbálja ma fájdalmadat enyhíteni...mondjuk jonny walker ütösebben tudja
Robinak szűz mc5 volt fent elöl-hátul... eltalált vele, nagy para nem volt, néha küzdött.. de enyi belefér.
egyszer volt csak hogy elkezdett behisztizni hogy ő oda nem akar bemenni mert tudta hogy van benne egy kidölt nagyfa ráadásul ferdén... de mondtam ez nem az a verzio ahol lehet választani hogy megyünk vagy nem...
az sx-f 450ről neharagudoljá meg hogy endúróról lebeszéllek...
én is olyat akartma két éve...a berget egy 2008-9esre lecserélni...de
ronis..és mindenkimás óva intett...
mert igaz hogy könnyű...mocskossul könnyű...
nagyon felhazsnálóbarát a motorja is...és 3000-12000ig mint egy villanymotor úgy megy...de
forr.
túlontúl!hosszú az egyes fokazata...és a csak önindító..az oriási hiba!
a bergek si csak önindítósak de azok a ktmel ellentétben 200wos generátorral gyakorlatilag egy full lemeritett aksival is indulhatnak reggel mert..az egyből tölt olyyat hogy két perc múlva..már kivirul az aksi...ez a krossz meg azt hiszem 80wos és ez arra jó hogy épp 10perc motorozás után még újra megrugassa az önindítót....de az összes ismerős mondá hogy hát figyulni kell nagyon az aksit...pedig őnekeik egy motoros nap 3-4szer kell csak indítózniuk vele...nem úgy mint az endúróban hogy 10szer délelőtt meg 20szor délután...
12-52az állat... az a helyzet a régebbi sx ek is hosszú egyessel vannak..de ott pl nekem egy 13-47áttételel... tök elfolyatható elsőfokozatom van.
de emlékszem a tesztre dföldváron.... beraktam egybe az sx-f 450et et és húsz percig gurultam mire felengedhettem a qúplungot...annak az sx-f 450nek nagyon hosszú az egyese...nem véletlen próbálta az ember pályán kivül is motorozható egyessel a gyári 13 -50es helyett...12-52es
a váltólójában a fokozatok meg közel vannak sűrü...mint a bakonyi bozótos(nem a bakonyi bozontos
A mindenkinek meg jó reggelt
pont ma kellett elmenni a cicámnak
találhatnál otthon egy tartálykocsit tele benyával.. az is jol jönne...
egyet átenged nekem,a legkevésbé izmosat
amugy ma is leszakadt egy sor. át kell forditanom a gumit...ez már a második tele ,és el van öregedve a gumi, aztán tőben bereped...
akksi csak anyit mondot nyi...nyii..i..kat,kat... csend.
anyám is zsuzsa...de azért te nem az vagy
nem nem te nem az vagy... neki tegnap nem halódott ki a macskafarmja...ha kell tudok küldeni...fénypóstával...öreget is...
részvétem a macskusz miatt...vegyél egy másikat..majd az vigasztal...ismered a mondást
az én Pofakutyám is már öregecske 9éves...és nem is tudom mi lesz ha megdöglik...bár van úgy néha a fejsze a kezembe hogy a kutyát aprítom fel a tüzifa helyett ....de azért szeretem..akkora szive van...70kilósan nem lehet túl kicsi
a múltkor is sétálluk sétálunk és megtámadott minket...Tiramis...
jött ránk ugatott ...a pórázhatáskörén belülre jött...Pofa meg csak figyelte..ha bekapja keleltt volna fogpiszkáló mert tuti beragadt volna két foga közé...szóval jött eza vehemens állat...támadott,de szerencséjére jöt a gazdi-öreglyány
kiabál:jaj tiramisu gyere vissza tiramisu....
ja de édes..mondom én.
tiramisu névvel nem lehet savanyú
végül is a kutya nem evett aznap tiramisut és ezért tiramisut nem kellett átkeresztelni ...kutyaszarnak
ezt csak azért meséltem el ...mert gizgas fórum!..és hogy a cicu halála emlékére egy szép háziállatos történettel praúbálja ma fájdalmadat enyhíteni...mondjuk jonny walker ütösebben tudja
egyszer volt csak hogy elkezdett behisztizni hogy ő oda nem akar bemenni mert tudta hogy van benne egy kidölt nagyfa ráadásul ferdén... de mondtam ez nem az a verzio ahol lehet választani hogy megyünk vagy nem...
szoval kénytelen volt..
én is olyat akartma két éve...a berget egy 2008-9esre lecserélni...de
ronis..és mindenkimás óva intett...
mert igaz hogy könnyű...mocskossul könnyű...
nagyon felhazsnálóbarát a motorja is...és 3000-12000ig mint egy villanymotor úgy megy...de
forr.
túlontúl!hosszú az egyes fokazata...és a csak önindító..az oriási hiba!
a bergek si csak önindítósak de azok a ktmel ellentétben 200wos generátorral gyakorlatilag egy full lemeritett aksival is indulhatnak reggel mert..az egyből tölt olyyat hogy két perc múlva..már kivirul az aksi...ez a krossz meg azt hiszem 80wos és ez arra jó hogy épp 10perc motorozás után még újra megrugassa az önindítót....de az összes ismerős mondá hogy hát figyulni kell nagyon az aksit...pedig őnekeik egy motoros nap 3-4szer kell csak indítózniuk vele...nem úgy mint az endúróban hogy 10szer délelőtt meg 20szor délután...
sajnálom tényleg de jobb neki,már nagyon öregecske volt
de nálatok szuper jó élete volt,én már csak tudom
de emlékszem a tesztre dföldváron.... beraktam egybe az sx-f 450et et és húsz percig gurultam mire felengedhettem a qúplungot...annak az sx-f 450nek nagyon hosszú az egyese...nem véletlen próbálta az ember pályán kivül is motorozható egyessel a gyári 13 -50es helyett...12-52es
a váltólójában a fokozatok meg közel vannak sűrü...mint a bakonyi bozótos(nem a bakonyi bozontos