nem ezt akartam . csak véletlen . valamiért egy hónappal ezelőtti hozzászólásokhoz léptet be a gép. ezért ütöttem le egy smijlit hogy bedobja az uj hozzászólásokat.
Részvétem szegény macsek miatt.Nekünk is multhéten ment el az egyik macskánk.Ma találtam meg a padláson szegényt holtan.Már öreg kandur volt mikor anyám befogadta mert 3házzal lejjebb akik ott laktak elköltöztek a macskát meg itthagyták Most is van még 4macskánk mind ivartalanított lány.De kellenek is mert sok az egér a takarmány miatt.
Nekem tavaly 3 cicám ment el,most nem rég hoztam 2 kicsit
a fiam ma 2 órát dögönyözte őket..csak néztem hogy ki fárad ki hamarabb aranyosak voltak
vigyél haza másikat mert aki macskás az az is marad.
nagyon aranyos vagy köszönöm szépen , de nem kell több cicus , mert 1-éve macska allergiám lett , nagyon sokat köhögök tőle , mert a cicusunk mindenhová be mehetett , öregségére meg már nem tudtam mit csinálni vele , inkább én szenvedtem .
van még két kutyánk , igaz azok nem dorombolnak úgy mint a cicánk , de majd be gyógyul a fájdalom , azt reméljük jobb lesz
már meg nyugodtam drága , jól kisírtam magam , tudom igazad van , aki meg született , meg is hal , ez ember is és az állat is .
tényleg neki nagyon jó sora volt nálunk , szép életet élt
nagyon fog hiányozni , nagyon aranyos jó cica volt , még vén fejel is sokat játszott a kutyáinkkal .
csak pont ma , ez még a rá adás volt .
de nagyon szépen köszönöm az együtt érzést
a fiam ma 2 órát dögönyözte őket..csak néztem hogy ki fárad ki hamarabb aranyosak voltak
vigyél haza másikat mert aki macskás az az is marad.
a kutyák , hogy megérzik , keresik az öreg lányt
van még két kutyánk , igaz azok nem dorombolnak úgy mint a cicánk , de majd be gyógyul a fájdalom , azt reméljük jobb lesz
amugy a leggyorsabb gyogyszer gyorsan egy új cica...
tényleg neki nagyon jó sora volt nálunk , szép életet élt
nagyon fog hiányozni , nagyon aranyos jó cica volt , még vén fejel is sokat játszott a kutyáinkkal .
csak pont ma , ez még a rá adás volt .
de nagyon szépen köszönöm az együtt érzést
sokkal fontosabb hogy az addig eltöltött időt hogy használtuk... márpedig a te cicádnak jo élete volt nálad és ez a lényeg...