Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy én is hozzátegyek ..a a nekem..szegezett kérdéshez....

Zoli...hát láttadaz előtte lévő motorjaimat...mostanság 520ktmsx jaú
husaberg full leszoptam vele magam...525sx 2004volt álmaim motorja...nagyon lyaú..de nagyon...1998as-2000es évj380esiksz kényszerpálya...de a 650berghez képest...világbajnok motor.amúgy nem kivánnék vele romániázni...sem...majd hbs450na ez az 520sxel van egy nagyon lyaú szinten!
majd most annak a lába már kilóg a kapun...és itt van a
2005ös 525sx +5.6.fokozattal ...na ez a KIRÁLY...romániban...bajnok..pályán ....bajnok
jó kellett hoizzá romcsiba egy 18as kerék is de az minden krosszoz kell...persze lehet 19essel is..de egy 18assal könnyebb!

de ittvan a k.ákos..neki 2006os 525excje volt endúrózgatott vele de sokat...szopott is..majd eladta és vett egy 300as 2008as xc-wt
na azzal egyből berobban a románia élmezőnybe szenvedések megszűntek az ember egy..ill két kategóriával ment jobban az első motorozástól kezdve!olyan szinten hogy mi sem hittük el...de muszály volt.
pályázni is szok ott -régebben-az ember és pályán is lyobb volt vele.

szóval ennyit hogy kéktély vs négykélly...

kérlek benneteket..ti építöbb jelleggel is hozzászóltok ehhez
akkor előrébbsegítitek azt hogy zoli a ktmemel is felvegyen mikor megent racelok... az élen
lyaú reggelt.

csika te felfutottabb vagy ott a falvadba... ..mint a pógármester

hogyneked menniy órából áll egy nap...mert 20at dolgozol, 8cat fórumozol...család4óra.... asszony,alvás 9óra...
és akkor még a kutyával megeteted a fent szálló védett madarakat..amit nem lő le senki
a te kutyád csak nem a kelemen anna kisbulljának a tezswíre..mer az olyan aggggresszív...önkormányzati befizettetős thípus.

el sem hiszitek...kaptam ímélt...nem keveset
és irt olti is...nagy nehezen...kibökte mi a gondja...és szerintem ez a kellemesebbik része a gondnokoknak...de mivel nem fórum téma ezért ...leírom ide
hát a 2006os 450eremzélyt ..ami patent!(mert láttam párszor)
szóval a frankó kis rmz45ből kátélyemet akar ......... ...... heggesztetni...

és ezt nem merte leirni ide a gizgazfhórumunkra...mert hogy is írna le egy ilyet...ide...azt-hogy....kátélyem
ezért tőlem várja a megoldást hát...olti rossz laúra tettél

kérdése több rétegű volt mint a dobostorta ...habbal a tetején ..vagy mint a veöres hagyma (sanyi).vagy inkább mint a rétegessen felöltözködött hajnali kacsa-vadász

szóval a kérdés emígyen szólotta citromélben.
romániázna is meg pályázna is és 300as ktm az lyaú...illl kéktély vagy négykély...a kátélyem részét az t Ő válaszolta az elején..az kátélyem(ez a része a mondatnak main nem volt bizonytalan)
lya és olti is zoli
de nem zoo-lika...mert nem küldött el minket a fórumról septiben csak zoli.

Szóval kedvez olti(ezt nem értem)
ez a fórum azért nyilt hogy a hülye kérdéseinket boncolgatván hülyébb válaszok szülessenek ...mint mikor megkérded a motorozásról a sharki közértesben az58éves phirinénit...-egykiló huszon5dekagramm vékonyra szeltetelt párizsi után!.!.!-
miszerint..lyaú lezs akkor ez a kátéem akkor vagy sem...phirinéniföldhözkúrja a cba-s mellényét és azt ordíjja
hát akkor nem párizsit kért szelve hanem kátélyemet

kérem a nagytudású publikum...nem csak olvasókat...hogy segíjjenek már ebben a kérdésben.2t vs 4t a pályától romániáig...ész érevek..eszetlen ellenérvek

amúgy az ember nagyon jó tsávó...nem egy ...zooooo-lika!
pl ezt is ö készítette raúlam..amiért örökre hálás is maradok..megörökítette a bajnokot
http://youtu.be/_yJYOgNn1x4
Mutatok neked egy motort,esetleg ismered e a motort vagy a tulajt?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
Akkor meg kell hogy küzdjek Raksányival
Bendegúz beteg...lázas,taknyos,köhög,tüsszög
azt mondta megálmodja, szoval ha rémálma volt akkor ingyen elvihető..
Jóreggelt mindenkinek!Tiszta tavasz van
Szeva Zoozee!Engem is érdekelne a nadrág,persze Raksányié az elsőbbség !Méretet meg árat írj róla majd légyszíves!Talán passzol rám.
jó reggelt
alvadok csá..
higway patrol...

alias kemeneshőgyész...
Akkójóvan
yamaha 426 telo oil ccm kellett volna, de megoldottam..
Nehogy aszongyák,csak a szám jár Minden van benne,full tuning,mert a jányom a mákot beleöntötte a pelenkába,az meg pisis vvolt,de,hogy ne vesszen kárba,beletettük
Amúgy mijééé,kerezsté?
háte nagyon hüje vagy.. oda raktad a matricát a sütihez..

hány w- olajal van töltve..nitrogént raktál bele?
Én meg nem
Szomszédasszony mind vén,nappal nincs kedvem a sok olaj,meg benzin szagtól punálni,este meg már majdnem döglök meg,így ha 2 prcnél tovább tar akkor mán agyalok,hogy valami nem kerek
Kéne vagy 8 Ez van,már megszoktam,néha sokkol mikor ez van az van,de bírni kell
ment a válasz emailba
hogy legyen benne teló is
hogy te mikre jársz.. beszarok...

más normális ember az erdőbe jár kapratni, jégre korcsolyázni, szomszéd asszonyhoz félrekufircolni... nade biroság.. ez már tul perverz...

Te Csikusz, belőled hány van?
Ennyi mindent intézni, meg még telók, meg anyám kínja, nem tudom, hogy csinálod
Thx
Majd legközelebb, nemrég fejeztem be az újat kivágását