Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd írj rám szkájpon mondok egy emert aki tud csinálni komplett gyújtást mindenestül
Neki lehet vannak ilyen dolgai számodra:
link
valaki tudja ,hogy hol csinálnák újra az alaplapomat? meg van égve a tekercselés illetve szarrá vannak törve a kábelek. esetleg van e valami kimondott célüzem erre a témára? illetve ,hogy jó e a négyüteműek trafója a 2t hez? pl 525 gyujtótrafó jó-e 250 2t -re? és ha igen ....vik szerinted meg van még a te feleslegesen lecserélt jó trafód? vagy az is úgy volt lecserélve, mint annó ottó kuplungja ? mert akkor nem is keresem.
Már kinézett egy 525 exc-t jó áron
a legnagyobb gratula...
nem kell egyből venned motort...gondolkodj milyen lesz.
pályára is endúróra is kisfogyasztás is megbízható is..könnyű is...only tú bályk
gas gas ec 300 esetleg exc 300 vagy sx 525..lya ez 3 ..akkor három .
persze vannak másik gépek is de hát nehéz varia...
gasgas fe 450..na lyú ez vick volt
berg is lehetne..de pénzért...pénzért ne...ne sajnáld rá azt a +100at amibe a ktm van ugyan úgy..de alkatrészek mindentéren...blokk spoiler..minden térten ktm...+a berg nagy tankja majd zavaró a krosszban.
mert amúgy lehetne 550berg is ha nemöl meg..jó..de a 120ffőtengely ill 50ezres ballansz tengely...de bergből is lehet jó ...meg mind csak az a fonto..olyantól vegyé aki nem kókányolt bele ..és azt nehéz kiszűrni
ZSÍRKIRÁLYSÁG mész az 525-ért?
Nafaszom,itt szakad az eső!
Ugye nem ellopták

Na akkor most mit fogsz kezdeni a sok zsével?
tegnap este óta nincs motorom
Reggelt!

Vérzik a szívem, valaki tépi neki, már zümmögnek a hegyen, nekem meg most esett le, hogy még rengeteg dolog van, s mérges vagyok magamra, mert ezeket már megcsinálhattam volna régen(hűtővédő, himba, lengőkar, stb. nem blokk alkatrészek)

Jó motorozást nektek , gondolom már mindenki kint zümmög
Én is azért vizsgáztattam le rendszámosra, de én mondjuk nem vettem észre hogy jobban eladható lenne... De még az is lehet!
Na megyek kitolom a gépet, napozni!
Majd a napocska előmelegíti:)
Aztán du. kéne menni... Jól összesározom.
Valaki a környékről? Nem? Senki? Szokás szerint...
vik!

el is felejtettem mondani,hogy a szani vett egy nagyon pöpec állapotú 2004-es 450-es berget.....(tudom neked már csak a ktm)

hívott decemberben hogy nem-e tudom hogy ki hirdet egerben egy berget ....mondom véletlenül tudom,itt lakik100 m-re az utcában....

a srác 6 kilóba számolta be a berget egy 950-es kétéjemért....
van píz a tsávónak azt mondta ha kell nekem vihetem 5-be....de meg sem néztem,mert idegesít hogy a bergeknek mindig valami gyíkjuk van......meg messze is volt,benzinpéz meg ilyenek.....

szóval jött szani a bergért s akkor néztem meg a mocit (ami 100 m-re volt) hogy teljesen zsír állapotú...nem új idomok hanem a gyári,a srác lotyózott vele s teljesen egyben volt a gép,a blokk olyan mint újkorában.......s ami furcsa egy bergben hogy hidegen melegen indult önindítóval s pláne ami miatt megvettem volna az hogy rendszámos....

persze tudom hogy kit érdekel az,de eladni sokkal könnyebb egy papírost,,,,meg sokszor már baszogatnak cereden is a zsernyákok......

szóval ha nem vagyok lusta elmenni 100-métert akkor van egy bergem is.....

sztem neked is megérte volna,bár nemtom az sx-et mennyiért vetted ...
kibaszott jó idő van.....de tegnap melegebb volt...na menjetek motorozni ...
bakker én már csak 1/2 7 körül kapcsoltam be a tv-t......akkor már csak a topfos ment....
viszont itt egomba jó az idő......--már 6 fok......és szikrázik a nap..szél meg nem van....
hmm.csak nézek egy kereket..aztán dobok egykereket.....

ez a vers ragályos lehet ? mint a kakinyomaték....
akkor erről lemaradt kend....
vazze olyan verseny volt ......checa és biaggi nagy király volt....
checa első futamot elkúrta biaggi nyert ...második futam első karikáknál biaggi kifutott a fűre és 24 helyről úgy jött föl a második helyre mint a szar ....checa nyert ...

hát rég láttam ilyen fain futamot..ez volt az első ..ausztrália volt...

ja és gyártóknál jön be az enduros feeling ...hát nem pont ugyanazok a márkák de europai gépek csúnyán elöl vannak itt is....aprlia ..ducati..bmw....

mi lett a japókkal....meg a nindzsákkal...itt is kimennek a divatból?
második kávé....
lehet hogy azok a hangok csak a fejemben voltak....
jol van Viktor tudjuk hogy ügyes szerelő tsávo vagy te sosem basznál el semmit se sem..vagy de demindegy..

amugy ha az elején már nem lesz osztodás több csapatra akkor majd az első ora után ugyis lenne... mert ugye a szelekcio műkszik aki nem jut fel a z lent marad... kurva fizika..
hivogattalak baszod.. csak nem voltál bekapcsolva.. egyszer hangokat hallotam..
meg 2 osztrák csávoval találkoztam ,
reggelt.tegnap voltunk kinn.durva az erdő.brutál nagy sár.ááá.
kv
én is nézem(nézném) de csak dr levin mágneses térdszalagját lehet venni.....
látom vik megtaláltad......szokás szerint eccerűen fogalmaztál......hehehe

ja-ja tudom hogy a srác tele van lével........csak arra reagáltam hogy a tsávónak aki vitt annak nincs.....meg boltja sincs....meg gyereke sincs.....
lassan megyek olajat cserélni,tegnap mentem egy jót de még az őszi oil van benne....sztem ma még jobb idő lesz.
hály főbéla..tegnap motoroztál..ma is ..mesélj mit láttál