plafon az 850 de jólenne kevesebbért és ha marad abból venni láncszettet vezláncot fékbetétet eztazt apróságot fundamentás lóvémat fogom épp elbaszni motorra amit iylen lakásra meg ilyesmire kaptam volan elvileg
lámpa.. nekem van fent egy kis konzol..600ftért vettem a bálykra..kb 30méterre világí használhatóan...de ha kettőt teszek rá...akkor 40re is tök erőssen..azzal már csak hazabócorogsz..
de ha exc kell..majd a pályán meg szívoda fogad mint a gázgáz ec 300al mert entúrhó és a krocc pályán meg nem az igazi...na itt is ez lesz
frankó motort akartak kicsukának...mondja is hogy kerültek vele egyet és a srác alatt leszakadt a hajtókar ...nabammeg... ilyen ez az ilyen
én azt mondom 2T kell oda...egy ilyen művelet ha csak alktrészt nézem is 70ezer, 4T-nél ez lehet akár 270ezer is.. ha kap a hengerfej...ahhoz meg mák kell hogy ne legyen baja...vagy ha annak nem is lesz,de a karteren lehet kinéz a hajtókar...na az agyvérzés lehet... biztos le is szopkodnám magam hogy olyan hülye voltam hogy 4T-t vegyek...
most szólt a főnököm hogy a T. fekvenyomó versenyre neveznek..110kilóban...
már 1,5 éve nem nyomtam fekve, csak tolóckodom súlyzóval a derekamon..ezek meg..fekvenyomorék versenyre .
dehát ha azt akarják hogy én induljak az összel akkor én is úgy akarom...ilyen ez az új testület ...tudják mit akarok
na itt vannak..3.dik, 6dik. én a hatodikat választanám.
http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/motor/T4R1C4AL
6E64O353QPG5TD1S8SJP1F770FE7HI9R3MSFLFDQ8J2TS9TF1WD8DDIPFI9PW6OPZYMDS5K
S87F7OUT356JPZY4H7U6FOULEEALD436PJFHEST5WAFUK2AF1GRLR2GRIU11KDTSO9KW26Q
CIMKC31PW4FW3DMLIYR3H0ZK2TKWRYO7J7QIDMURLHEAP4ZHZK7YQ1DO/page1
lyaly itt a volt kutyaberg..ocsmány . az 550es rossz blokkal, tökre..tökre oda volt meg vissza (a barátom aki egyszer csúnyán átküldött a palánkon ötven ropival egy motorvétel eladási üzletben, most is áttett volna palánkon szépen, mert jelentkező volt a bergre...hogy vigyem el neki házhoz.. ha nem veszik meg ...másnap meg mondja óóó ö azzal a blokkal 250ért sem vette volna meg..ezért vannak a jóbarátok)...hogy milyen jó hogy nem az én szétüzemórázott(2000ezer..bálint holnap emelem a tétet..3ra )blokkomal vette meg mert szép a hangja és neki otthon hegyekben állnak a váltókerek és már szedi is szét...aztán csak nem javította meg de miért is ha otthon ott állnak a váltófogaskerekek..vajon miért vették meg a csúnyaberget csak a motorja miatt csak rátett egy 100ast...váltóhibás kutyaberg 350...nórmális?az egyik kereskedő teszi a másiknak is a szépet
ilyen külsővel..350 és még a blokk is szar.
hajrá kutyaberg
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fc_550_4-
5553600
kiscsuka.. há itt vannak az 525ök..nem kell szarni az sx ektől..gondolom zozi tölti a fejed az excvel,mi...
dög nehéz pályára nem jó...bezzeg az sx 6os váltóval van itt a hsználtautón mind..és árban is 550-620ig és szépek...alkuképesek! nem variálnák csak egy forgalmi miatt +negyedmilliót rá
mert krosszal nem lehet endúrózni
úgy tolja fel a 110kilómat az sx alapjáraton 2ben hogy ha nem kuplungolnám el egy szopó végefelé a gázt..nem leböffenne hanem ..hanyatt tenne...mert nem egy leállós..leböffenősekek az 525ök!
19colos endúrókeréknnek ott a ef 05 .ill krosszgumikból meg végtelen a választás..(nekem van 18as kerekem is ha hétvégén sárba megyünk akkor nem használom a 18as jó lesz ott az új 19es 120as kenda
a hűtést..a hűtést ha a cren nem volt ventillátor..nekem elhiheted hogy még annyira sem forr mint a berg a nagy vizkerékkel..ami azért verte a kétüteműeket a 110kilóm alatt ..forráskésésben is...
hidd el nem vagyok egy endúrós alkat
semmi extra nem kell a jó edzéshez. én lemajmolom cyrilt ,hátha ér valamit. ezt a szobában is lehet csinálni nem kell hozzá drága konditerem vagy más egyéb ketyere.
hát ezen a buvármotorozáson esküszöm befostam! kibaszott jó! jaaj viktor. bezzeg akkor még volt lóerő abban a motorban meg még a fékek is fogtak.... 3 ikban is lehetett vele fordulni.
g stile. én is megyek oda pisztrángozni de legálisan :) csak a kipróbálás végett. amúgy nekem elég egy közepes pisztráng is ,ha mesüthetem . nem kel az egész állományt döglötten látnom , ahhoz hogy boldog legyek. és a falon sem tetszik a zerge feje , élőben szebb mikor legelésznek a sziklák közt.
vik,gondolom akkor már ezt is ezerszer megnézted
majdnem zaránd....
link
lámpa.. nekem van fent egy kis konzol..600ftért vettem a bálykra..kb 30méterre világí használhatóan...de ha kettőt teszek rá...akkor 40re is tök erőssen..azzal már csak hazabócorogsz..
de ha exc kell..majd a pályán meg szívoda fogad mint a gázgáz ec 300al mert entúrhó és a krocc pályán meg nem az igazi...na itt is ez lesz
én azt mondom 2T kell oda...egy ilyen művelet ha csak alktrészt nézem is 70ezer, 4T-nél ez lehet akár 270ezer is.. ha kap a hengerfej...ahhoz meg mák kell hogy ne legyen baja...vagy ha annak nem is lesz,de a karteren lehet kinéz a hajtókar...na az agyvérzés lehet...
már 1,5 éve nem nyomtam fekve, csak tolóckodom súlyzóval a derekamon..ezek meg..fekvenyomorék versenyre
dehát ha azt akarják hogy én induljak az összel akkor én is úgy akarom...ilyen ez az új testület
http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/motor/T4R1C4AL
6E64O353QPG5TD1S8SJP1F770FE7HI9R3MSFLFDQ8J2TS9TF1WD8DDIPFI9PW6OPZYMDS5K
S87F7OUT356JPZY4H7U6FOULEEALD436PJFHEST5WAFUK2AF1GRLR2GRIU11KDTSO9KW26Q
CIMKC31PW4FW3DMLIYR3H0ZK2TKWRYO7J7QIDMURLHEAP4ZHZK7YQ1DO/page1
ilyen külsővel..350 és még a blokk is szar.
hajrá kutyaberg
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fc_550_4-
5553600
kiscsuka.. há itt vannak az 525ök..nem kell szarni az sx ektől..gondolom zozi tölti a fejed az excvel,mi...
dög nehéz pályára nem jó...bezzeg az sx 6os váltóval van itt a hsználtautón mind..és árban is 550-620ig és szépek...alkuképesek! nem variálnák csak egy forgalmi miatt +negyedmilliót rá
mert krosszal nem lehet endúrózni
úgy tolja fel a 110kilómat az sx alapjáraton 2ben hogy ha nem kuplungolnám el egy szopó végefelé a gázt..nem leböffenne hanem ..hanyatt tenne...mert nem egy leállós..leböffenősekek az 525ök!
19colos endúrókeréknnek ott a ef 05 .ill krosszgumikból meg végtelen a választás..(nekem van 18as kerekem is ha hétvégén sárba megyünk akkor nem használom a 18as jó lesz ott az új 19es 120as kenda
a hűtést..a hűtést ha a cren nem volt ventillátor..nekem elhiheted hogy még annyira sem forr mint a berg a nagy vizkerékkel..ami azért verte a kétüteműeket a 110kilóm alatt ..forráskésésben is...
hidd el nem vagyok egy endúrós alkat
szobabicó nem kell heti 2 x lejárok spiningre inkább mert ott hajtanak. otthon meg csak eltinglitanglizza a paraszt a tekerést.
JJaaa Cyril!
még a 450 nel is mentem
semmi extra nem kell a jó edzéshez. én lemajmolom cyrilt ,hátha ér valamit. ezt a szobában is lehet csinálni nem kell hozzá drága konditerem vagy más egyéb ketyere.
g stile. én is megyek oda pisztrángozni de legálisan :) csak a kipróbálás végett. amúgy nekem elég egy közepes pisztráng is ,ha mesüthetem . nem kel az egész állományt döglötten látnom , ahhoz hogy boldog legyek. és a falon sem tetszik a zerge feje , élőben szebb mikor legelésznek a sziklák közt.