Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már csak sétál kend az erdőben? Mi lesz a motorral, otthon sírdogál vagy pályát építesz?
Jó napot!
Itt a tavasz, új lakás fűtési módszert alkalmazok, kinyitottam mindenhol ajtó ablakot, mindjárt lett 15 fok
fuu én is kint titoksétáltam eddig az erdőn igen fasza tavasz lett hirtelen...
motorozás szagu..
halihó. van hír a papírról?
úgy néz ki megszereltem a számológépemet ...kifertőtlenítettem ...elméletileg ...de majd bizonyítja az élet és az idő....
még szerencse, hogy imádom az ízét....
neméri titokolvasni

szewasztok....ezerrel süt a nap tizenfokok röpködnek....hó el is tűnt .....felrobban a fejem ettől az időjárástól...be is veszek egy flektort
hejj! dejót titokolvasgattam!
Sziasztok! tegnap keresgélés közben találtam!ez is szlovák..
http://motorky.autovia.sk/ktm-...
Nem rossz hely.
De a zarándon sokkal több a kidőlt fa hál istenek,na meg a patak medrek azok a hely sava borsa!
Jó re GG elt mindenkinek!Viktor te nagyon zöldek a levelek meg minden! Nem látod?Erre megkérdi mostani videó.
Egy müködő képes 4t GAS GAS,azé figyelted Vik,lehet mégis csak olyat kellet volna venned,biztos voltam benne ,hogy megfogod báni a KTM et
ez már olyan zarándosabb..

http://youtu.be/O40L-oYRO90
van egy jo hülye időjárás...tegnap egész nap szakadt a ho ,esett vagy tiz centi igaz hogy folyamatosan olvadt is, mára nem maradt még hirmondo se belőle és +10 fok van már most....

erősen motorozás szag gyanus..
jo reggelt...

fel lesz adva a lecke...idehaza jot venni..pont 525-böl.. ami pont nem 24.-ik orás mint Viktorka kutyabergje, a diszperzit sztájliszt......
hát majd zozit viszem magamal azt majd kitaláluk h melyiket érdemes
7 kiló körül vennék,a többit rá költeném,én is így csináltam..tudom mi van benne
téynleg abbóla pénzből fogok költeni na de mind1 leszarom
Na majd megérdeklődöm ezt a Cered dolgot!
Bérre lenézek lehet, de csak nézőnek... 17-én szeretnénk menni oda motorolni egyet! Aztán versenyre meg csak mint néző...
Múlt évben voltam vagy 7 EC-n, hangulatos dolog, de nincs kondi, és tudás hozzá. Mentem kb.55 üzemórát előző évben, versenyestül edzésestöl, mindenestöl. Így kár erőlködni...
Az erre el nem költött léért meg inkább akkor megyek ilyen 1 napokra (ha a lányom vagy az anyja át nem ütemezi )
Raks!

a salgótarjáni kántor p. a zsé haverja,asszem most tavasszal jönnek le ceredre ha gondolod ott összefuthatunk...

bérre nem jössz el az enduróra ?-bár tudom te az ec-t szereted. ....márc 31-ápr 1
Tizen évig mentem 2t vel,tudom miről beszélek de szeintem mindenki tisztában van a fogyasztásával..+3-4 liter egy napra...ez van
fel újításról meg egy párszor össze csaptunk...
fundamenta ez jó

azért a pénzért már kapni jót,gondolom 525 kell,nem egyszerű dolog venni sem
maki.
hát ez Qrvára nem volt szép..a kétkély fanok...a férfilyak mindgyjárt beszólnak..sőt széttépnek

patyi ze a hónap viedlyója..számomra biztos..
a zarándba...hahahahah hát ilyen fenyvesek csak jócskán 800felet vannak a zarándba 800felett akkor jársz ha felállsz a hegymagoson a sziklára..akkor az 801m