dorogon van a verézképviselet 2t 300as om volt kb 4évig nagyon elégedett voltam vele egyedül a membránja egy gyenge pont de vforce3ra kicserélve ez megoldódik (van is potn eladóm) de ha jóltudom 2006tól gyárilag azvan benne 4t gg vizsont nem valamjó személyes tapasztalatom nincs de semmi jót nem halottam még róluk
ha valakit érdekell van egy eladó komplett 2001 ktm berg hátsó kerék.
az agy heggesztve lett...de jó.. did 2,15 18as ráffal(ktm-berg fe illexc)
papucsal...belsővel mc-5 ös 120/100-18as 90%os állapotú gumival...30ba elvihető.
persze persze...de asszem nem tapsolnál ha a te villádban döntötte volna fel a sörös-süveget..mikor beugrat a medanszilyéhoz
persze ha éppen lédi puniellát lökod a medanszié szélén... valamelyik szappanozott operából..amúgy felökhetné mi?
csikusz.
mindenki aki négykély motorral hajt... az csajosmotor és akkor mind magunknak is boldogh nőnapot kívánunk....ill az igazi puncisoknak is
déw. melyik főtengelycsapágy...a gyújtásoldali...
igazándiból épp lepattintota a szélét a peremnél...pont időben kaptam szét...
azt mondják a okosakok...ha kicsi az oldalirányú holD-lyáték akkor van a baj..és az igy is van...tegnap előtt pont növő hold volt..és akkor ez volt a baj
0,35-0,5mm ig kell a játék ennek úgy egy 10eddel lehetett kissebb
de már nem .
mindegy megkapja a csapágyakat oszt lyaúnapot...megy még ezer évig...mit a millenilyum falkon ...az ezer éves ..
ha lyaúl megy akkor holnap a kacsómba lesz az alkesz és rakom-juk is össze...
szilya bálint...
köszi jól vagyok..anyám kicsit sokat csuklik mostanság, de azért remélem megbékélsz a lószamaras történet...miatt...(ha anyám abbahagyta a tsuklást akkor tudom hogy már nem emelegted..annyiszor...meg azt hogy akkor miért is nem óvszerrel szeretkeztek anyámék mikor megfogandtam..az áldott állapot mi...az álldás
a többiekkel akikkel én-mi is hajtottunk... azért ott tudol hajtani...azok is kemények mint mi...mint a hatnapos(sixdays)kutyaszar a napon
nem tudom mindet névről de pl ott van martin fernandez..az tuti...ill az öreg morgó az is szivesen megy veled ...nagykutya is...
ill ott volt az a tag akit tavaj nyáron a várnál szedtünk össze...mondjuk ő hamar meglépett ...tavaj is ...nem kell hogy egyedül menny többet...csak rólam ne beszélj...sokat...mert ők is utálnak
meg lesz a közös témátok...utáljuk...zarándolt .
az agy heggesztve lett...de jó.. did 2,15 18as ráffal(ktm-berg fe illexc)
papucsal...belsővel mc-5 ös 120/100-18as 90%os állapotú gumival...30ba elvihető.
én nem csak az üveget borítom le az asztalról, de még az asztalt meg a másik 2 embert is mikor az ölükbe esik a motor
persze ha éppen lédi puniellát lökod a medanszié szélén... valamelyik szappanozott operából..amúgy felökhetné mi?
Örevendek, hogy megvagy
Zoozeenak ez névnapra, meg a csajoknak nőnapra
http://youtu.be/JgQ3LgNaoUQ
több zolink isvan itta fhórumon...
olti...
zoooo-lika
és zozi....
stb.
és mivel mindet egyformán szeretjük...kivéve zoo-likát...mert őt jobban a moderáltmodora és a gasgas fscstxyz 450je miatt
köszönöm a türelmet.. a meghallgatást és a JÓ TANÁCSOT!
zozinak is
csikusz.
mindenki aki négykély motorral hajt... az csajosmotor és akkor mind magunknak is boldogh nőnapot kívánunk....ill az igazi puncisoknak is
déw. melyik főtengelycsapágy...a gyújtásoldali...
igazándiból épp lepattintota a szélét a peremnél...pont időben kaptam szét...
azt mondják a okosakok...ha kicsi az oldalirányú holD-lyáték akkor van a baj..és az igy is van...tegnap előtt pont növő hold volt..és akkor ez volt a baj
0,35-0,5mm ig kell a játék ennek úgy egy 10eddel lehetett kissebb
de már nem
mindegy megkapja a csapágyakat oszt lyaúnapot...megy még ezer évig...mit a millenilyum falkon ...az ezer éves
ha lyaúl megy akkor holnap a kacsómba lesz az alkesz és rakom-juk is össze...
szilya bálint...
köszi jól vagyok..anyám kicsit sokat csuklik mostanság, de azért remélem megbékélsz a lószamaras történet...miatt...(ha anyám abbahagyta a tsuklást akkor tudom hogy már nem emelegted..annyiszor...meg azt hogy akkor miért is nem óvszerrel szeretkeztek anyámék mikor megfogandtam..az áldott állapot mi...az álldás
a többiekkel akikkel én-mi is hajtottunk... azért ott tudol hajtani...azok is kemények mint mi...mint a hatnapos(sixdays)kutyaszar a napon
nem tudom mindet névről de pl ott van martin fernandez..az tuti...ill az öreg morgó az is szivesen megy veled ...nagykutya is...
ill ott volt az a tag akit tavaj nyáron a várnál szedtünk össze...mondjuk ő hamar meglépett
meg lesz a közös témátok...utáljuk...zarándolt
Boldog nő és Zoli napot kívánok