hály jimmy
tsak hogy itt vagy...mankáz meg zsut nem akartam felizgatni ezzel a kérdéssel amit most neked szegezem.
raptor az már dobabb, mint a gyári?még nem aprókavits mint kiscsukáé...de az már ...dob...?
zsu manka ha ti a is esetleg..képben vagytok 525 kátélyeméknél...akkor elnézést ....figyulok
fotók között van olyan hogy Nőnapra...asszem az a címe,van benne az a bajszos buzifürdőrucis bajszos állat nem ugrik be a film címe,valaki monnya máá meg nekem mert nem tudok aludni míg nem tudom a címét
Bendegúz életem aszondja ma nekem:Anya,meghívlak nőnapi vacsizni de te vezetsz mondtam oké....vezetek
a kocsiban kiderült,csak 100 ft-ot szán a dologra a szándék a fontos úgyhogy kipótoltam
raptordob?lyaú? http://raptordob.hu/hu/galeria... http://raptordob.h
u/hu/galeria...
na nekem ezek a dobformák amik bejönnek a gyárin kivül.persze nem ilyen hosszó lókolbászra gondoltam csak... hosszba mint a gyári...
a dob formája és a vége az ami nekem mocskosul ted-cik.
valakinek dobokkla kapcsolaban...raptor... aprókavics..
jimmy525.... zozi...kicsuka....
ez azért már jobb mint a gyári? 50rugót ér?
S.K...
na mi van? merre voltál a hétvégén hajtani mesélj
csoki..demzsolti szólj már neki..há itt vagyunk..vagy ő is besértődött..anyám nem mondta hogy többen is emlegetik...
készüljön a hétvégére...
a ktm si készül..talán szombat estére már egészen össze lesz rakolva...legalább remélem a blokk teljessen... után a meg hétfőn délelőtt összeáll a vázzal..egybeforr az új berugókarral meg a menet rögzítökkel és délután praúba...
csak lenne már
olyan buksi vagy...hát vick vót hogy útálnak ...mire is ,ugye...viszont olyanokat meséltek .. ...csak hümmögni tudtam...
én szeretlek és eddig is szerettelek... anyám már nem csuklik...annyit.csak nem...megbocsá-totál
mondták a srácok hogy tök jó volt....és aligh várják mikor megyünk legközelebb...
az 525exc kishapsi meg tökre örültnekem...mert szeret...
ő talán nem ismer téged.. de azon kivül mind ismer ismert vagy...mert te vagy akit ott mindenki ismer...rengeteg elbeszélés volt...akár csak itt ..és ez tök lyaú...nem?én próbáltma nem foglakozni a dumákkal de mikor ott fent várogatunk csak jönnek nekem az okos kérdéseikkel..és már lökik is a ...kitáguló szemmel figyelem a thőrténeteket .de nincs harag...mondták csak hívd őket és mehettek együtt....mindegyikkel..nem kel egyedül bandukolnod tovább...
hát szeressük egy-mást gyere-kek akár a galambok...őkis csak állatok .
amúgy olan helyekre vittek hogy ..állat volt..olyan zorrók amik itt ..itt nálunk nincsenek...de ott meg patakok nincsenek...de olyan finom zorrók...szakadékszélű mocskos meredek...három gerinc megy felfelé egy hegygerincre és onnan látszik a inotai erdőmű...a tetejéről.... a végefelé meg a sziklás részek bedurvulnak és csak akkro látod merre is az arra mikro már ott vagy...mert amúgy kissé kilátástalannak tűnik mert olyan a hely hogy ihaj....
meg tudom érteni hogy onnan nem kivánkoznak 760-1100km romcsiba...minek..max évi egyszer kétszer...
de ez van nálunk meg minden más nekem mindegy hova utazok..kempignyó 360km...emez ott 410km...meg a zoziék is 420..a pöstiekhez 360km...
úgyhogy idén változatossabb lesz..nem csak egész nyáron biharkodás...
megyünk mindenhova ahol szeretettel vezetnek...mindenki nyugodjon meg.. CSAK ahol szeretnek
A krómszársérülttel még nincs semi előre lépés... kicsit link a bontós emberke, tegnap sikerült újra elérni erre azt mondta, hogy majd jövőhéten hívjuk
szerinted miért van az hogy abban a brigádban is jopár embernek tele a fasza veled?
a hülye pofád miatt, meg hogy mindig dumálsz emberekröl a hátuk mögött azért.... de erre szerintem már magadtol is rájöhettél volna ennyi évesen...
mondjuk ha arra gyursz hogy sok jobarátot elveszitsél , és szoba se álljanak veled többet akkor hajrá tovább a lenini uton töretlenül....
tsak hogy itt vagy...mankáz meg zsut nem akartam felizgatni ezzel a kérdéssel amit most neked szegezem.
raptor az már dobabb, mint a gyári?még nem aprókavits mint kiscsukáé...de az már ...dob...?
zsu manka ha ti a is esetleg..képben vagytok 525 kátélyeméknél...akkor elnézést ....figyulok
Amúgy tsókolom!
Boldog Nőnapot a nőknek,Zoltánoknak meg boldog névnapot!
Zoozeee tudsz hozni nekem olajat?
már megérett a vas az oil cserére.
a kocsiban kiderült,csak 100 ft-ot szán a dologra
http://raptordob.hu/hu/galeria...
http://raptordob.h
u/hu/galeria...
na nekem ezek a dobformák amik bejönnek a gyárin kivül.persze nem ilyen hosszó lókolbászra gondoltam csak... hosszba mint a gyári...
a dob formája és a vége az ami nekem mocskosul ted-cik.
valakinek dobokkla kapcsolaban...raptor... aprókavics..
jimmy525.... zozi...kicsuka....
ez azért már jobb mint a gyári? 50rugót ér?
na mi van? merre voltál a hétvégén hajtani
csoki..demzsolti szólj már neki..há itt vagyunk..vagy ő is besértődött..anyám nem mondta hogy többen is emlegetik...
készüljön a hétvégére...
a ktm si készül..talán szombat estére már egészen össze lesz rakolva...legalább remélem a blokk teljessen... után a meg hétfőn délelőtt összeáll a vázzal..egybeforr az új berugókarral meg a menet rögzítökkel és délután praúba...
csak lenne már
én szeretlek és eddig is szerettelek... anyám már nem csuklik...annyit.csak nem...megbocsá-totál
mondták a srácok hogy tök jó volt....és aligh várják mikor megyünk legközelebb...
az 525exc kishapsi meg tökre örültnekem...mert szeret...
ő talán nem ismer téged.. de azon kivül mind ismer
hát szeressük egy-mást gyere-kek akár a galambok...őkis csak állatok
amúgy olan helyekre vittek hogy ..állat volt..olyan zorrók amik itt ..itt nálunk nincsenek...de ott meg patakok nincsenek...de olyan finom zorrók...szakadékszélű mocskos meredek...három gerinc megy felfelé egy hegygerincre és onnan látszik a inotai erdőmű...a tetejéről.... a végefelé meg a sziklás részek bedurvulnak és csak akkro látod merre is az arra mikro már ott vagy...mert amúgy kissé kilátástalannak tűnik
meg tudom érteni hogy onnan nem kivánkoznak 760-1100km romcsiba...minek..max évi egyszer kétszer...
de ez van nálunk meg minden más nekem mindegy hova utazok..kempignyó 360km...emez ott 410km...meg a zoziék is 420..a pöstiekhez 360km...
úgyhogy idén változatossabb lesz..nem csak egész nyáron biharkodás...
megyünk mindenhova ahol szeretettel vezetnek...mindenki nyugodjon meg.. CSAK ahol szeretnek
a hülye pofád miatt, meg hogy mindig dumálsz emberekröl a hátuk mögött azért.... de erre szerintem már magadtol is rájöhettél volna ennyi évesen...
mondjuk ha arra gyursz hogy sok jobarátot elveszitsél , és szoba se álljanak veled többet akkor hajrá tovább a lenini uton töretlenül....