Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként ezekért a helyezésekért/eredményekért jár valami azon kívül, hogy ügyes vagy és dicsőség meg pár serleg?
Kap esetleg ingyen motort/benzint/felszerelést, esetleg pénzdíjas a futam?
Nem semmi...
Ezek már rá vannak állva a motorosokra...szerintem felejtős a környék totál egy darabig, ha mindenfelé felbukkannak
Szép napot!
Engem érdekelne,elérhetőség?
JóreGGelt!
Gebasz van ,ránk jöttek az erdészek 2komandosal kemények voltak!
De elmagyaráztak mindent, följegyeztek minden adatot ,és legközelebb azt mondták nem lesz pardon.
Mikor este vissza értünk a világosba még az autónál vártak,oda se kell menni ezután,pedig be álltunk a zöldséggel a bokrok közé,elég távol az útól!
a Mecsekbe az a baj tele van minden kerítésekkel,az egy agy rém,egész motorozás abból ál kerülgetni a bekeritett részeket már SEX idombok között is!
3km/ óra átlag sebességünk volt az utakon csak keresztben mentünk,lassan kezd bezöldelleni minden.
Maradunk itt a triál pályán !
nem kisdoktorunk..csak királyunk(magyarul nem dr király only king?
lyessz
marsi anikó hazaköltözött őshazályába ...a marsra...
további híreinket.. a déli harng-szó elhangzása után közöljük.
további szép napot...
éljen a köztársasági el nök abban az országban ami nem is köztársaság(na ez meg hogy a kúrwa annyában lehet, akkor nem a köztársasági elnök hanem ..Ő...A....
igen akkor Ő A KIRÁLYUNK
Ryan Villopoto! Magabiztos győzelemmel szerezte meg zsinórban második bajnoki címét az AMA SX 450-es kategóriájában. Ez Ricky Carmichael óta senkinek sem sikerült, Kawasakival pedig SOHA senkinek! Stewart végül versenyezett, de csak egy kiadós bukásra futotta erejéből.
rályen...sztyuárt...
ti vagytok a fény az észak-ágba
úgy érzem ..itt a szivem mélyén ti is ungarise vagytok...sztyuárt tutti...igaz BAZ megyéből de tutkó ehte magyar
Bravúrosan motorozott Hugyecz Erik és Szvoboda Bence az nyílt osztrák bajnokság első fordulóján, Langenlois-ban. Erik mindkét futamot nyerte Bence előtt 10 másodperc körüli előnnyel. Az összetettben is ez volt a sorrend a két magyar fiú között, Sziklavári István, a kategória harmadik magyar motorosa 22. lett a végelszámolásnál. Az Open kategóriában Szőke Márk 5., Déczi Balázs a 11. helyen végzett. Varga Mimó agyrázkódással a kórházban fejezte be a hétvégét.
köszönnyük hogy vagytok nekünk...
Tápióbicske: Pető Ádám 2.hely,Tóth József 5.hely Junior,de profi,Tóth László pedig száznyusziötös 2 téllyel a 450-esek között 4.hely Gratulálok mindenkinek.Szép,nagy verseny volt,főleg,hogy a fiúk ezeket az eredményeket bukások után érték el
hol vagytok..
zozi?
há mesélj már, te komáromi menő
ez nem áprilisi tréfa.. ez eladó...maradok a 19colos felninél..nekem az a jó...
szali 40 perc el előtte hívj ma változik a program..amúgy10kor bent vagyok...
mert van más dolgom is mint ...biciklizni kell de sokat...kell az erő dévára...
csere nem érdekel..egy s 12 xc első?
nekem nincs de ha lenne cserélnénk?
eladó egy ktm berg did 18as felin küllökkel mc 5ös 90%os gumival...papuccsal belsővel...25ezerért..az gy is benne van de az a csapágynál javításra szorul...vagy 0,5 mm ki van nyúlva.
az fasza(ez mankának ment ill bálintnak..ill dévnek.. meg szalinak.)
a többieknek meg küldök...egy
na az fasza...(ez meg a többikenek ment)
sürgősen eladó egy db metzeller six day 140/80/18 ára 13000.- vadi uj. sos.
Jó reggelt Na,ma bolondokok napja volt
vitot, ami eddig is volt..
értékelem.. amugy én is ráizgulok egy faljárora ha meglátom a kocsibol...van hogy meg kell állni kocsival az ut szélén hogy benézzem ott hogy mennék fel... olyankor hiv a csalodom gyengeelméjünek.. és bolondnak..
mi meg egyvalamivel kevesebben lettünk....

mit vettél?
sikerült önhibámbol vásárolnom egy olyan autot amiben több az extra mit szeretném, és persze emiatt van baja.. centrálzár, elektromos ablakok, demég az a szájbakurt antenna is elektromos, kibaszom a picsába..
az is igaz de értékeld legalább hogy eszembe jutottatok
várgesztes környéke erősen turistákal szennyezett...

merthogy kocsival fel lehet menni a várkapuig..